164

Анонимен

преди 2 години

Който се събере с БСП, пропада.

163

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че ще продължат, нали БСП влезе във властта чрез ИТН. Но за какво ще си преговаряте? Като ИТН нямат нито програма, политики, нито визия за развитието на държавата. Обещанията от референдума не се изпълниха и вече се забравиха. Други предложения няма, Тошко, само нахвърля неща, дочул тук и там...

162

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че ще продължат, нали ЦСП влезе във властта чрез ИТН. Но за какво ще си преговаряте? Като ИТН нямат нито програма, политики, нито визия за развитието на държавата. Обещанията от референдума не се изпълниха и вече се забравиха. Други предложения няма, Тошко, само нахвърля неща, дочул тук и там...

161

izh

преди 2 години

Българска народна поговорка издържала превратностите на вековете "Краставите магарета, през девет баира се подушват"

160

Анонимен

преди 2 години

Избирател съм на ГЕРБ.Не искам да видя държавата да се срине и затова желая успех на ИТН .Обаче да внимават с "ортаците" си! На когото са "пристанали" , все се е провалил.А това ще означава напразно изгубено доверие и персонален провал.

159

Анонимен

преди 2 години

Това, че Нинова иска да продълат преговоите се знае. Тя отдавна се натиска. Но това, че ИТН иска преговори, след като се кле, че с БСП преговори няма да има - честито на глупаците, които гласуваха за ИТН. Първо се кле, че иска мажоритарни избори и цял референдум направи, после се кле и в други неща, а че не иска и да чуе за БСП се кле точно преди изборите.Бравоооооооооооооооооооо!

158

Анонимен

преди 2 години

Завреният зет и е казал, все пак ДБ са неговата надежда за основния му занаят.

157

Социаглиcт

преди 2 години

Преди изборите викаше "дайте да дадем" сега вика "дайте да крадем"

156

Анонимен

преди 2 години

Кокалът е целта. Да го ядат!!!!

155

Анонимен

преди 2 години

Дайте власт на десните крадци на държавата. Десните либертарианци трябва да управляват глупавия народ, който гласува за чалга и гюбеци.

154

Тракиец

преди 2 години

Како *** ще се вземате с шута то е ясно.Гледай обаче повече да краднещ поне.То България вече си отиде.Всичко от тук нататък е бавна агония.При все,че тук са билиВизантийци,Турски поробители,рицари и хуни.БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ Е ОЦЕЛЯВАЛА ЗАЩОТО Е ИМАЛА ДУХ,ГОРДОСТ И МОРАЛ.СЛАВА И ЧЕСТ ТОВА Е БИЛ ДЕВИЗА.СЕГА СМЕ ТЕРИТОРИЯ С РАЗБИТО СЕМЕЙСТВО ,МОРАЛ И БЕЗДУШИЕ.ДАНО ДА ГРЕША,МНОГО МИ СЕ ИСКА АЗ ДА СЪМ ОЛИГУФРЕНА И ТАКА ДА ВИЖДАМ НЕЩАТА. ДАНО ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРИЯ.

153

А бе

преди 2 години

Пазарлъците ще продължат, но обяснения няма да ви бъдат дадени! Това напомня ли ви нещо като израза "Пленената държава"?

152

Анонимен

преди 2 години

Оставка *** ,ходи си на село !

151

Анонимен

преди 2 години

Кога ще станем Индия чрез реформите, предложени от десните, либертарианците и градската десница? Каролев събуди ли се от комата, че Слави го иска за премиер-министър.

150

Анонимен

преди 2 години

Дайте власт на десните фундаменталисти. Те ще присвоят каквото е създадено след последните кражби. Има няколко бизнеси, магистралки. Частникът е лош стопанин, фирмите на Ники Маус са на загуба. Кражбата от държавата е най-сигурният и печедливш бизнес за десните фундаменталисти.

149

Анонимен

преди 2 години

нагли,лицемерни,безпринципни,самодоволни,мога да изброя още 1000 качества,но съм отвратен,явно това е и идеята ,на цялата политическа пасмина,не сте и партии,вие сте сбирщина,готова да се отрече от всичко,само и само да е на власт!!!

148

Анонимен

преди 2 години

Успех. Всички заедно да изчегъртате герб

147

Анонимен

преди 2 години

Колкото по-бързо се сътави правителство, толкова по-добре и спиране на анархията, кражбите, БСП,Тошко,ДПС и останалите да не чакат, а да съставят правителство!

146

Анонимен

преди 2 години

Не трябва БСП да ви управлява. Нека десните екстремисти да ви пеят чалга и да ви крадат и да дават на богатите.................Ще станете капиталистическа Индия - дясна, с ниски данъци и с богати хора.

145

Анонимен

преди 2 години

Ами те 10000 миналата година от 7 милиона представляваха пак себе си , ама ти и твойто *** прецедента казахте , че било народа. Май всичко е както ви изнася.