507

Анонимен

преди 2 години

През 2017 г., когато Борисов и ГЕРБ тръбят за пореден изборен триумф, през май кабинетът Борисов 3 стартира своята работа при едва 32% обществено доверие и 68% недоверие! Парламентът, доминиран от ГЕРБ започва работа при 24% доверие и 66% недоверие. Това обаче е най-доброто постижение, защото месеци по-късно доверието в НС се смъква до 12%. Такъв срив статистиката не помни.

506

Анонимен

преди 2 години

Абе Радев я кажи заплашихте ли ги или ги купихте Слави и Тошко за да обърнат платната и да ти вървят по акъла. Щото изглеждат уплашени и двамата.

505

Бонго Бонго

преди 2 години

594 Ако си милцонер, трудно ще ми е да застана срещу теб,само защото мечтаех да стана и аз милцонер и изпитвам уважение, немога да кажа за Рашко или Радев същото.Но ако не си, слагай си бинтовете и кажи, къде да дойда, ще долетя от Конго и ще ти покажа изкуството на Бонго))

504

Анонимен

преди 2 години

Ще я видим тая работа. Пилците се броят на есен!

503

ГАЛЪП INT.

преди 2 години

ГАЛЪП НА КЪНЧО СТОЙЧЕВ ОДОБРЯВА СЛУЖ.КАБИНЕТ + пРЕЗИДЕНТА. ПРЕЗ 2005Г. КЪНЧО СТОЙЧЕВ ПОЛУЧИ КАТО ПОДАРЪК ОТ БСП 103 МИЛИОНА ? + 1000ДКА ТЕРЕН НА САМИЯТ МОРСКИ БРЯГ ДО БАЛЧИК И СИ ПОСТРОИ ГОЛФ&СПА -БЛЕК СИЙ РАМА . В ЗАМЯНА , ГАЛЪП -БГ ЗАПОЧВА ДЕНОНОЩНО ДА ПЛЮЕ ГЕРБ И ВСИЧКО ПОСТРОЕНО ОТ ББ. И ДА ХВАЛИ БКП/БСП И РЕЗИЛДЕНТА ... ВСИЧКО ОТ ГАЛЪП Е 100 % ФАЛШИВО ...

502

анонимен

преди 2 години

Да 602, ББ е виновен! Целият този цирк нямаше да го има!

501

Стенли

преди 2 години

Ако навремето Борисов не беше играл умишлено с Цецка Цачева днес генерал Радев щеше да е просто един офицер от запаса.

500

анонимен

преди 2 години

64,3% тлъста лъжа!

499

Анонимен

преди 2 години

Галъб? Кой вярва на Райчев? Райчев е този, който обяснява на Слави за политиката в шоуто му, за да чуем и ние.

498

Жоро

преди 2 години

Това е агенцията на Кънчовците, тия с голф игрището. Това е че гесарска агенция и целта на проучванията, които пуска по мадиите е да манипулира и обработва обществено мнение тоест ви вземат за балъци и ви казват какво мислите. Явно от рано почват с обработката за президентските избори и още по явно е че общественото мнение се манипулира а изборните резултати се контролират, за да се избере този, който ченгетата са решили. Никаква демокрация няма, нито честни избори, Херо коли и беси.

497

Митев

преди 2 години

До 64,3% ИдиотиНе е тъжна. Скалъпена е.

496

ББ

преди 2 години

Моят Президент!Бог да пази България и децата и!!!

495

Бонго Бонго

преди 2 години

Гладна кокошка просо сънува

494

12345

преди 2 години

очаква го пълен провал на президентските избори, следва избутване но Нелчето от "лидерския" пост на БСП-то и дълги години партийна работа

493

Ханонимен

преди 2 години

Радев,доган, пеевски и Божков да не са купили агенцията червена и днесбеге бре?

492

"разбира се&quo

преди 2 години

Пълни измишльотини и ПР-нито кабинета му ,нито него харесваме!!!!

491

Човек

преди 2 години

Колкото и да плюететовае факт, а не вашите форуми. Той е единствения свестен за момента и хората го разбират.

490

Бунтата

преди 2 години

И онзи ботоксирания бивш министър на здравеопазването,да не говори за президента,че ще му свалим ботокса от зурлите

489

Бунтата

преди 2 години

Тиквун не може да приеме,че е победен от Слави.Той не може да приеме,че и президента има такъв рейтинг,но кой ли го бръсне тая гадна мутра вече.Да не си мисли,че народа не знае кой ликвидира мутрите по негово генералско време!!!!Да ходи да се моли по селата на клетите селяни,дето им уби животни под налога на мрънкел и да го разберат колко пари струва.

488

HMLF

преди 2 години

Всяко неграмотно племе си заслужава съдбата, тоя зелен чорап с одобрение, 2 изречения смислени не е казал за 4 години , само бръщолевене и полулизъм. Отделно, че е съд за подстрекателство за бунт! Ми като е толкова одобрен, да си направи партия, да отива на избори и да ги печели! Да прави правителство и да носи отговорност!