133

до Петър

преди 2 години

хайде ограмото се бе пън как се харчат пари в бюджета. Бюджета се приема като закон и всяко нещо в плюс или минус което ще се харчи става с промяна на закона. Ако ти дойдат едни пари в повече приход трябва през бюджета да ги харчиш а не на батко и братко да ги раздаваш от джипа..

132

Анонимен

преди 2 години

Не очаквах че възпитаник на западен университет може да е толкова елементарен. Асен Василев е ходил да се образова по програмата за цивилизоване на аборигени сигурно.

131

Анонимен

преди 2 години

ЛЪЖИТЕ НА АСЕН ВАСИЛЕВ СА ГЛУПАВИ И БЕЗМИСЛЕНИ

130

Анонимен

преди 2 години

Дай цифри и доказателства, Василев, всеки знае, тока като теб, да се хвали.

129

Петър

преди 2 години

Като се пълни,защо искат актуализация на бюджета?Нали от 2 месеца не се краде, влаковете не закъсняват,няма злоупотреба с болнични,болниците не крадат от касата?Искате големи заплати, пенсии, детски градини,пътища-това става с плащане на данъци от всички.Не като фризьори,фитнеси,месари,ресторанти,кафета и прочие да не плащат.И още нещо-Лукойл,ЧЕЗ,големите вериги плащат данъци-ДДС,акцизи и мита, просто като всички големи компании в световен мащаб се измъкват от Корп.данък.

128

Анонимен

преди 2 години

Василев, на мен ли обясняваш какво е било? Имам малка фирма и мога да кажа, че никой не помогна през тези 12 години нито на малък, нито на среден бизнес. Напротив, всякак се мъчат да ни унищожат. Създадоха с гръб и много пари от банките големи фирми, големи бизнесмени, които не са по-умни от много собственици на малки фирми, но с гръб и милиони, трябва да си ***, за да не се развиеш. По време на пандемията беше страшно, но оцеляхме. Борбата продължава, но поне съм спокоен, че истината излезе..

127

Анонимен

преди 2 години

То беше ясно, че гербаджийските фирми лапат на корем, само дано новите не репликират същия модел.

126

Анонимен

преди 2 години

'' давани са пари на 3,4,5 фирми, абонирани за огромни парични средства '' ................... по-ясно от това няма как да се каже.

125

Гиб Мелсън

преди 2 години

Аз съм минал през доста зъболекари. И нито един никога не при никакви обстоятелства не ми е давал касав бон, нито за пулпит, нито за пломба, нито за мост, нито за коронка. И оборота на един зъболекар е сигурно поне десет пъти по-голям от оборота на един фризъор. Моята зъболекарка по мои изчисления прави между хиляда и две хиляди лева оборот на ден. Не издава касови бонове.

124

ACDC

преди 2 години

До merined: Май само Вие не сте разбрали какво иска да каже финансовият министър и приемате нещата буквално като кон с капаци.

123

Анонимен

преди 2 години

Гипсов, на мен зъболекаря всеки път ми издава касова бележка,нищо че се познаваме от 100 години! Фризьора никога!

122

Гиб Мелсън

преди 2 години

Не се притеснявайте за фризъорите. Толкова са наплашени от проверки, че близките 50 години няма да посмеят да не издават касов бон. В нашия квартал фризъорката я побъркаха. Вече си говори сама. Простолюдието трябва да знае, че за нападжиите е най-приятно да проверяват заведения и фризъори. Защото сядаш, пиеш си кафенцето, количката, правят ти прическата и накрая пляс глобата. Никой нападжия не отива да седне при зъболекаря, там са кинтите необложени с данък.

121

merined

преди 2 години

Значи едни ще се проверяват а други не.Доживях да чуя тази нелепост от устата на фин.министър, а ми махнете им и касов. апарати, та да си правят какво си искат, нито касови бележки,нито данъци да плащат. И кажи най-после културиста шеф на НАП какви ги е вършил, а може би и сега замита вашите далаверки

120

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗащото салоните са изрядни, но е свършила данъчната ваканция за фирмите на придворните ви!. ;)

119

Анонимен

преди 2 години

не разбрах защо се пълни хазната , след като спрели проверките на фризьорките . Без проверки фризьорките са по-съвестни ли ? Ами тогава спрете всякакви проверки - и на месарите, и на хлебарите .... Тогава може хазната да прелее .

118

Гиб Мелсън

преди 2 години

Вожда от Банкя бе изтикан напред да стане мин.пред точно поради тази цел. Да обслужва едрите фирми и да мачка дребните. Пълен комморт за една шепа хора и максимум гърч за милиони българи. Една шепа богати, милиони бедни. Моделът на южна америка и африка приложен в Европа на сто процента. Защото сме граждани за европейско развитие-мейд ин Банкя.

117

Койчо

преди 2 години

Чагъркайте крадците от герб за да живне малко тази държава

116

Анонимен

преди 2 години

Значи пак ще има наши и ваши? Тоя пре,стъп,ник защо го показвате. Неудачник, неуспял в чужбина. Изпратен да напазарува ,,голям бизнес,,.Не им вярвам никак на тия юпита.Видяхме ги веднъж как се провалиха.

115

Анонимен

преди 2 години

Я пак кажи за covid-а. Нали нЕма вирОз и горихте маски,докато хората боледуваха. Тия пари са за преустройство на обисновени отделения в covid зони. Защо не ваксинирате народа,а го чакате с нетърпение да се разболее,че да печелите от комисионни за лекарства? Или сега сме в плана за изпробване на ,,новото ангиковид хапче,,?

114

шопендар

преди 2 години

-дянков и борисов ликвидираха малкият и среден бизнес/самоизхранващите се и самоосигуряващите се/с разни *** експерименти в опитите си да пълнят хазната на всяка цена