71

От Берлин

преди 2 години

Нова социално-икономическа система... Един вид нов-ляво-либерален-фашизъм, се задава или е в начална фаза! Боцкането е една от многото мерки за вкарването на добитъка в подчинение... Кой още не го е разбрал?!

70

Анонимен

преди 2 години

83, ти не схвана ли че има ОГРОМНА разлика между ваксините по календар и тая експерименталната, дето я наричат препарат. Ония са с пълен цикъл на изпитване, 5 год тествания и чак след това се слагат. Ковидарките са днес направени, утре набодени, а последствията ще се гледат в движение. Ей за това СЗО им даде право на използване само за периода на пандемията и то под условие. Никой не го е страх от ваксини. Просто не сме бели мишки и маймуни в клетка. Това е.

69

Анонимен

преди 2 години

Нали беше конспирация,бе? Нали беше бълнуване на необразовани нескочели селяни? И сЯ кво стана?Ама вие още нищо сте видели.

68

Demonaz

преди 2 години

Комунизма настъпва отново. Трябва въстание като в Унгария против новите комуниди и либерални диктатори.

67

МАЧКААЙ МАНГЪРКА!

преди 2 години

Гърците сега ще запалят някого. Те не са страхливи като нас.

66

Декларация

преди 2 години

Ако я направят задължителна, трябва да премахнат декларацията, че е доброволен личен избор.

65

Анонимен

преди 2 години

Фашизмът настъпва! Чакаме Кацаровпда стъпи на мотиката, или някой друг като него.

64

Анонимен

преди 2 години

Викат викат че не ги е страх от вируса, ама ги е страх от ваксината. като малките деца, мамо ще ни бочкат

63

Анонимен

преди 2 години

Най-интересното е , дори производителите на васксините в листовките са уточнили, че всяка от тях е по лекарско предписание, а не по държавно нарежданеДа ги обяснявам ли по детайлно или няма нужда.Фашисти! Въпросът не е да сме ваксинирани, въпросът е всеки да получи сертификат/QR код,а от там следват много футуристични неща.

62

Вакси Блу

преди 2 години

Е ако ми се обади личната лекарка, защо да не се ваксинирам? Ако отговорността за последствията от този препарат се поеме от държавата, много ясно че ще се ваксинирам.

61

Анонимен

преди 2 години

Аве какво ви е прихванало с тея ваксини? По времето на комунизма ни дупчеха като ненормални на лягане и на ставане, *** проблема една ваксина...сигурно повечето имате 20 от детството

60

Анонимен

преди 2 години

И тук трябва да направят задължителна ваксинация за социалните работници,халал да им е на лекари и полицайчета къде са учили за по лек и сладък живот!!

59

до 80

преди 2 години

Неваксинираните носят има-няма 15% от икономиката. Защо не ми се говори, но накратко- обслужващата класа не иска да се ваксинира, където безработицата е масова. Мерси.

58

Анонимен

преди 2 години

Браво!

57

Анонимен

преди 2 години

Като му стане на някой нещо, не е от ваксината, нали не поемат евентуални щети. Ако след чтова имаш нужда от друго лечение?

56

АнонимеН

преди 2 години

АКО ЕС ВЪВЕДЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ ОТ НОЕМВРИ 2021 ТРЯБВА ДА СЕ КРИЕТЕ ОТ ПРИЗОВКИТЕ И ДА НЕ ГИ ПРИЕМАТЕ, ЗАЩОТО ВЕДНЪЖ ПРИЕМЕТЕ ЛИ ГИ ТОВА ЗНАЧИ , ЧЕ СТЕ УВЕДОМЕНИ И СЛЕДВАТ ГЛОБИ И ДРУГИ НАКАЗАНИЯ

55

Анонимен

преди 2 години

Сайта, вече взе за мезе... антиваксърите. :)) Направо ги пукат със статии за ваксините.

54

АнонимеН

преди 2 години

ТОВА Е САМО ТЕСТ!!! КАТО ВЪВ ФРАНЦИЯ! ОПИПВАТ ПОЧВАТА И КАТО ВИДЯТ, ЧЕ ПРОТЕСТИТЕ СА СЛАБИ ЩЕ ГО НАПРАВЯТ ЗА ВСИЧКИ ПЪЛНОЛЕТНИ А ПОСЛЕ И ЗА НЕПЪЛНОЛЕТНИТЕ!!! ДО ТАЗИ СЕДМИЦА МЕРКЕЛ БЕШЕ ПРОТИВ ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНАЦИЯ НО ОТ ТАЗИ СЕДМИЦА ПОЧНА ДА ПЛЕЩИ , ЧЕ ТРЯБВАЛО ПОВЕЧЕ ХОРА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ И, ЧЕ ТОВА БИЛО ПРАВИЛНОТО! САМО ЧАКАТ ДА МИНАТ ИЗБОРИТЕ В ГЕРМАНИЯ ПРЕЗ ОКТОМВРИ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНАЦИЯ ЩЕ Я НАЛОЖИ ЕС НА ВСИЧКИ!

53

от Брюксел

преди 2 години

Следваща стъпка- задължителна смяна на пола иначе без работа.

52

Demonaz

преди 2 години

АГАхахгАГАг само така! Нали докторите много пищяха колко е страшно,но не искат ваксини? Хайде и тук да набучат ковид-комунистите. За благодарност,че участват в цирка. И родните да се готвят хи-хи!