97

-

преди 3 години

Колкото аз НЕ СИ точа зелето зимъска!

96

Карлуково АД

преди 3 години

Айде - време е да си лягате. Много се разпалихте днес.Докторите ви били виновни. Ама като ти дам другоите хапчета, плачкаш после, а?!

95

Анонимен

преди 3 години

До Zigmund Freud. Що бе - да не те таковат по график?

94

Анонимен

преди 3 години

Мо.шеници! Това е сигурно. Пак ще кажа-всеки е склонен да си прибавя към джоба нещо, па макар и по незаконен начин, ако му падне, ама да лъжеш и скандираш публично вече е супер нагло. Не искам да ме правят луд. Крадете си, но мълчете поне.

93

Анонимен

преди 3 години

98 знаехме си че си от тия дето мразят белите престилки, защото ги асоциират с психо диспансера. Споко. Чак пяна пусна. Ще вземат да ти издадат още някоя диагноза и няма да можеш и телефона да ползваш.

92

Бг Лекар

преди 3 години

Махам се от тая *** Бг,за 20 години видях само нахалство, първобитни павиани да ми се карат как лекувам и ччаллгари, да ми се правят на велики.Аз отивам в Германия да правя пачки и доволните пациенти да ме носят на ръце,а вие тука-имате Маг Рени,Алена и Айшето врачката от маалата-оправяйте се!

91

Анонимен

преди 3 години

"А ние спираме всички осигуровки! И ще искаме връщане на всички платени за няколко десетилетия!"То все едно си плащал точно ти.***.

90

До 83

преди 3 години

За всичко е виновен ГЕРБ. Лягат, стават само Герб им е в устата. Да ги видим какво ще направят. Гледах го Кацаров смееше се като че ли е идва от Карлуково. Спря ваксинацията ( в момента трябваше да се ваксинират по 50000на ден) , но уви. Никой не спазва мерки. По морето никой не носи маски. В хранителните магазини се броят на пръсти хората с маски. Ще пламнем пак. Мой приятел си отиде на 43 години защото нямаше късмета на Кацаров и Нинова да е в добра болница, при добри специалисти.

89

Анонимен

преди 3 години

хахахаха,герберски cвини на протест

88

Zigmund Freud

преди 3 години

До: номер 99 Човече, ти страдаш от тежко психично разстройство. Запиши си час, ще те прегледам.Обади ми се на телефон: 0899-12345678910111213

87

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен102Айде де. Ама то не става, докато онанираш (че си записан)

86

Анонимен

преди 3 години

А Кацаров не е ли виден антиваксър? Какво ми ревете, че хората не се ваксинират? Кой би се ваксинирал, когато министър на здравето е човек антиваксър, отрекъл ковид, част от оная група дето пали маски на площада!? Този министър олекна тотално. Лекаря е престъпник, че му изписал по друга пътека изследвания, а той? Той се е съгласил на това престъпление! Той също е престъпник. А изследванията ще ги плати ли? С колко е ограбил касата с тия изследвания любимия ви Кацаров? Ще бъде ли съден за това?

85

Анонимен

преди 3 години

До Друг Помнещ. Абе Радев и Слави са кукли на конци.А кукловода хич не се интересува от Пироговци.

84

БСП и ИТН бандити

преди 3 години

фигуранта къде е пак ли спи. излез размахай юмруче или не ти стиска?

83

Друг Помнещ

преди 3 години

Даже няма кой да каже на Пироговци: "Давай да разтуряме седенката". Радев и Слави не са ви Джипко Бибитков. И Кривата щанга не ви иска, камо ли токсичнто трио... Обратно в триажа и бой за всеки живот... В това ви бива.

82

Анонимен

преди 3 години

Сега се подготвя една изненада - всички, които са декларирали, че са антиваксъри, няма да ги лекуват от КОВИД, ако не си платят лечението.Които са обиждали лекари - плащат двойно.Които са нападали и били лекари - изобщо няма да бъдат лекувани.На всички IP_тата и регистрациите вече са картотекирани. Чака се разрешение. И без това такива организми са безполезни.

81

Анонимен

преди 3 години

до: номер 91 Явно за мафиотите от ГЕРБ всички които не са от мафията ГЕРБ са "антиваксъри". Колко удобно! Ал Капоне би го оценил!

80

Анонимен

преди 3 години

Всъщност кацаров източи касата, като не си плащал реално прегледите.

79

Анонимен

преди 3 години

През всичките 12 годинк на царуването на кре тена Борисов лекарите бяха глезени и толерирани, докато се самозабравиха. Е, фашизмът на Тиквата не испя, препъна се. Ще трябва да се съобразите с това.

78

Анонимен

преди 3 години

Мутри вън от Президентството !