103

Анонимен

преди 2 години

Крадливия банкянски *** падна от власт и доходите на хората започнаха да се повишават !

102

Анонимен

преди 2 години

има една турска поговорка - от лъжа никой не е умрял .

101

Анонимен

преди 2 години

До До 104. Уважаеми Червен Дедо - няма как при средна заплата в страната от порядъка на 1 500 лв, средната пенсия да е със сходен размер. Добрите съотношения между ср.пенсия/ср.заплата в Ес са между 60 и 80%. Непосилно за червени глави....

100

До 104.

преди 2 години

Колко трябва да се увеличат приходите в бюджета за да стане минималната пенсия 1500? Тогава по Вашият модел максималната трябва да е 7500? Разбирате, че пари за това ще има на кукуво лято с Вашия модел. Такива като вас дори говорят, че трябва да падне и тавана на пенсиите. За да може да се получават абсурдните пенсии, изчислени с него. Няма такъм бюджет, който да може да понесе това.

99

Анонимен

преди 2 години

Обещаното не е като даденото.

98

Беновска няма нищо..

преди 2 години

До Беновска пипа Уважаеми партсеко, Вие не искате пенсиите да се вдигнат реално, Вие искате всички пенсионери в БГ да са еднакво бедни / да се вземат парите от хората с високи пенсии и да се раздадат на тези с ниски няма да промени ситуацията със средната пенсия, която наистина е ужасяващо ниска!/. Това напълно съвпада с интелектуалния капацитет на г-жа Беновска. И е нормално - и Вие, и Беновска сте просто елементарни соц-популисти. Не търсите забогатяване, а равенство в бедността.

97

Анонимен

преди 2 години

Комунистите мислили за хората. В световната история няма комунистически режим който да не си е окрал народа. Всичко казано от комунистите Радев, Рашков, Кацаров, ***, Галевица, Бойкикев е лъжа с цел кражба.

96

Койчо

преди 2 години

Ако боко тиквата е дал по 50 лв от чекмеджето на пенсионерите искрено се извинявам на троловете с по 1200 лв

95

Сатир

преди 2 години

Милички червенотиквенивчета, пазете се от политици които ви обещават светло бъдеще. Огледайте се какво се е случвало последните 30г. и мислете, ако можете.

94

Беновска пипа

преди 2 години

104 има много акъл. Естествено, че средната стойност ще остане същата. Просто няма масово пенсионерите да са под линията на бедност, а други да взимат по 5 пъти над линията на бедност. За Вас може това да е без значение, но за милиони българи това е от жизнено значение.

93

Анонимен

преди 2 години

С тея 40лв ще ги изкара от бедността. Жалък ***

92

ИЗБОРИ

преди 2 години

неее, това не са предизборни мероприятия, защото с увеличение от 0,15% на коефициента и 1/2 милиард лева между 2 милиона и 400 хиляди пенсионери, по братски разбира се направо ще заживеят в охолство, горе-долу се падат на средните пенсии по 75 лв. е няма вече да се 50 лв. а с цели 25 лева повече на месец

91

морски

преди 2 години

Всички най-крадливи комунисти имат хотели на морето.

90

Беновска няма акъл

преди 2 години

До Беновска пипа, г-жа Беновска, както и да преизчислявате една разполагаема сума, средната пенсия ще е една и съща, просто някои ще получат повече, а други по-малко. Разковничето за вдигането на пенсиите не е в системата на изчислението им, а в увеличаването на бюджетните приходи посредством една все по-успешна икономика, съчетана с изсветляването на необлагаеми приходи и намаляване на корупцията. Само така може да стане и по никакъв друг начин!

89

Анонимен

преди 2 години

Асен Василев и Кирил Петков са в пъти по-кадърни от всичките бивши министри на тиквун

88

до койчо

преди 2 години

ДА НО ЧЕКМЕДЖАН ДАДЕ 50+ А ЧЕЛГАРИТЕ ТРЯБВАШЕ ДА ВДИГНАТ 100+ ТАКА СЕ ПРАВИ ЕЛЕКТОРАТ АНЕ СЪС СТРОШЕНИ МАШИНИ И НАГЛАСЯНЕ НА РЕЗУЛТАТИ!! ИНАЧЕ ВСИЧКО ДРУГО Е ПУНТА МАРА ИЛИ ХАДЖИГЕНЧОВЩИНА !!!!

87

Анонимен

преди 2 години

Горе-долу май това е сметката по 1 млрд. всеки месец отиват в чекмеджетата на тиквите от Герп

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Имам 42 години трудов стаж, а пенсията ми е 372 лв. Това е срамно." Като какъв е трудовия ти стаж и осигурявал ли си се на пълната ти заплата през цялото време?

85

До 94

преди 2 години

Само не разбрах под комунисти имаш предвиг ахмед доган и ДПС и бойко борисов и ГЕРБ нали така? Или се бъркаш нещо?

84

Анонимен

преди 2 години

До Койчо "А пък пенсионерите за чекмеджан бяха лош материал" Ц. Такива като теб са лош мат'риял. Дори ако си пенсионер това не е същото, но за да го знаеш трябва да си грамотен, а ти не си.