20

Във шкафовете ...

преди 2 години

Са парите -- всяко далечно ,,роднинче,,на бивш ,, бръкнал и докоснал се,, във властта има по няколко имота на перфектни места струващи цяло състояние , а и банковите им сметки кътат суми които нямаше да ги има ,ако не беше ,,гениалния роднина. Задължително е да се проверят роднините на бивши и сегашни управители на общини .кметове --екипите им ,защото по веригата са се облажили много хора със чиито награбено могат да се появят много милиарди на бял свят , а и ще е възпитателно .

19

Анонимен

преди 2 години

До Do11/14 Неграмотен си, защото приходите в хазната са от работещ бизнес, а не от "спестено" крадене.

18

балък

преди 2 години

А аз, която съм внасяла 43 години осигуровки, ще имам разлика от 100 лева с минималната. Бях учител и работих на ръководна в администрация . Всички средства са на ведомости стотинка няма скрито покрито. Другите се осигурявали на минимална и получавали в плик като депутатите.. И тогава са били добре и сега ще са

17

Браво

преди 2 години

Браво на тези хора!Дано останат в новото правителство!Само за година ще тръгнем нагоре,а герберастите да вият и измислят!

16

Радослав

преди 2 години

Ей голямо дъвкане и мъдрене на този елементарен проблем. ИНДИВИДУАЛНИ ПАРТИДИ! Като си внесъл 100 лева, ще вземеш 100+ някаква лихва и точка. Стига сте раздавали пари на мързеливите и крадливите! Да са плащали данъци! Като не са да са вложили парите си в нещо! Защото социална пенсия взимат най вече ромите които не са работили, но сега реват, че са бедни! Всички да минава Ана индивидуални партиди и да се спират интеграционни, помощи и тн. Които не му стигат, да се хваща да работи!

15

Жоро

преди 2 години

А тези с пенсия за старост,хора ли са?

14

Do11

преди 2 години

За два месеца без възможност за карадене,герберче!

13

stiling

преди 2 години

Това се нарича чист популизъм. Едни пари дето идват от Европа ги раздаваме за пенсии, вместо да инвестираме в инфраструктора. Прибраха парите от Хемус и сега ще ги раздадат на хората и те ще изтекат навън за вносни стоки най-вече. Отделно допълнително раздадени 2-3 милярда на на година на населението ще вдигне цените и ще рефлектира в допълнителна инфлация. Ще напомпате още цените на апартаментите в София. Красота или казано по друго яче ГРЪЦКИ МОДЕЛ. ДАВАЙ ДА ВЗЕМАМЕ ЗАЕМИ И ДА ГИ РАЗДАВАМЕ!

12

Добре

преди 2 години

те пенсиите сега са 350 лева - с 50-те лева от Бойко. Вие ще ги направите 340 - с 10 вева по-малко ахахахахах ))))))))

11

Анонимен

преди 2 години

Това е безотговорност и единствено е свързана с предстоящите президентски избори. Асенчо фалита да каже откъде намери 2 млрд за пенсии, щото уж по техни думи, държавата била опоскана!

10

младеж

преди 2 години

Браво...А заплатите кога ???Не всички работим в София...Жалка картинка е в цялата страна ! Минимални заплати докато се пенсионираш , ако устискаш

9

Беновска пипа

преди 2 години

Трябва да се промени целият модел, по който се изчисляват пенсиите в България! Не е трудно, просто трябва да има воля за това! Не бива да забравяме и кой унищожи пенсионните фондове в България и липсата на воля на всички управляващи през последните 30 години да променят този абсурдния пенсионен модел.

8

баба

преди 2 години

Ама заради напечатаните преди месец евро пари продавате народа да го бодат с експериментални "ваксини" и да го пържат с микровълнови 5G антени! Евра много - Българи малко!

7

Анонимен

преди 2 години

Ще развалите единствената гордост на българите че пенсионерите ни могат да оцеляват с толкоз малко язък

6

КОФТИ

преди 2 години

Наследството от ГЕРБ е непоносимо , Борисов , не попита ли поне една от новите членки в ЕС , какви са им МИНИМАЛНИТЕ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ , А ТЕ СА / говорим за ВСИЧКИТЕ ДЪРЖАВИ НОВИ ЧЛЕНКИ В ЕС / :Мин. пенсии от 500 евра , и мин. заплати от 1 6000 евра !КОЛКО ТРЯБВА ДА Е МИН. ПЕНСИЧ И МИН. ЗАПЛАТА ТОГАВА В България ...?ЗАЩО И ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ НЕ СЕ РАЗБРА ?.... МЕРСИ !

5

SHEFA

преди 2 години

ИНФЛАЦИЯТА НА НЯКОИ ОТ ХРАНИТЕЛНИТЕ СТОКИ-ТОЕСТ НАЙ ВАЖНОТО-УДРЯ 37%

4

Браво

преди 2 години

Браво, ще покриете 20% от инфлацията :)

3

Анонимен

преди 2 години

malko NO OT SYRCE. ПОНЕ НЕ ЧАКАХА 4Г. ДА ГИ ВДИГНАТ КАТО ОПГГЕРП.ЛЪЖЕПАТРИЬОТИ

2

SHEFA

преди 2 години

ДАЙТЕ НА ХОРАТА ДА ДИШАТ СПОКОЙНО-ВДИГНЕТЕ И МИНИМАЛНАТА!-ДО СЕГА КАКВО ГОВОРИХМЕ?-ХОРАТА ТРЯБВА ДА ЖИВЕЯТ НОРМАЛНО-ЦЕНИТЕ СКОЧИХА В НЕБЕТО!!!!!!!!!!!!!!

1

Програмист

преди 2 години

Като ми вдигате за 3 години за втори път осигурителния праг и баба знае, ще станем всички офшорки така ви се пада, ще ходим да работим дистанционно за американци и стотинка няма да видите повече от нас.