149

доктор

преди 2 години

Не сме съгласни с нашите пари да се боцкат разни. Да си плащат и да се боцкат ако щат по хиляди пъти. Така е справедливо.

148

до шугавата овца

преди 2 години

лошото е че като повярвате вече е безмислено.....

147

gogo

преди 2 години

стига сте писали глупости,сами казахте,че е нужен месец докато се обработят пробите,тези с делтата вече трябва да са забравили ,че са били болни

146

Анонимен

преди 2 години

Стъкмистиките си ги заврете....Цял свят да излъжете, българите няма да можете. Оцелявали сме, оцеляваме и ще оцелеем, защото Бог е с нас!

145

Sat N

преди 2 години

Перефразирсйки старите хайдути - не е отлят още варианта, който ще ме покоси. Или както е казала бабичката от приказката "Събуди ме, баби, като потече Омега две прим-всрианта"

144

SHEFA

преди 2 години

ДО ДНЕС БГ-ЗАГЛАВИЕТО НЯМА НИЩО ОБЩО ОТ ИСТИНАТА.ОТ 35 ПРОБИ 24 С ДЕЛТА.-ЕМИ МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ АМА ВСЕ ОЩЕ НЯМА 100% ПОЗИТИВНИ ПРОБИ ОТ КАКЪВТО И ДА Е ЩАМ.

143

Анонимен

преди 2 години

Да ви кажа ,толкова ме е страх от коронавируса ,колкото от хремата.Не ходя с маска ,навирам се в тълпите ,обикалям като шугава овца само по главните улици , влизам в час пик в супермалкетите и нищо бе ,няма вирус ,нама нищо.Просто царя е гол.Най-голямата измама в историята на човечеството е достойна само за най-големите бала-мурници ковидясали и психясали ваксъри.Ние антиваксърите сме интелигентни и не вярваме на лъжи и пропаганда!

142

Анонимен

преди 2 години

слънчасалите антиваксъри не ги е страх от делта.

141

до 129 м,да

преди 2 години

чудно от какво толкова си сигурен и спокоен, мн бързо забрави как до януари префи ваксините излузаха повторно заразени след пракаран вече вирус.

140

да,да ама не

преди 2 години

До do 137 do 134Каквото важи за "антиваксърите" - важи и за "ваксърите"! Въпроса с главно "В" е : Защо сме разделени на "за" и "анти"!? Кой печели от това разделение!? Защото в случая губещи са и тези, които са "за" и тези които са "анти"!

139

Анонимен

преди 2 години

Много рано я почнахте пак тази ,,ковид,, психоза бре гои.

138

Анонимен

преди 2 години

До 138 че откога стана богат и образован бе ?

137

do 137 do 134

преди 2 години

За какви новини говориш? Dr. Katalin Karikó и Dr. Drew Weissman са откривателите на мРНК ваксините. А те какво мислят по темата, нямам представа. Пс. антивксърите заливате с фалшива информация и шум и си мислете че ставате по-прави, но уверявам ви че природните закони важат еднакво за всички и не зависят от това колко кресливи сте и как обиждате останалите.

136

Анонимен

преди 2 години

Даа. Богатите и образованите се ваксиниране, за да можем да продължим да си заработваме и харчим парите и занапред, а не да свършим в реанимацията.

135

do 134

преди 2 години

Хаха, добре. Сега разбирам защо такива като теб вярват на новините. Вие не можете да ползвате интернет и да проверите елементарни неща сами. Какъвто и да е д-р Малоун, със сигурност не е селянин или Бай ***, както обичате да наричате хората, които не са съгласни с официалния наратив. Истината е, че вие сте овцете и тези, които не мислят критично. Толкова народ се ваксинира без да се замисля, моля не ми се правете сега, че това се дължи на високото ви образование.

134

Светозар

преди 2 години

Не на ваксинацията ! Както са казвали едно време шумкарите: смърт на фашизма, свобода на народа.

133

д

преди 2 години

Питам Еи какво като са 35 делта???

132

Анонимен

преди 2 години

Потърсих да видя кой е тоя д-р Робърт Малоун. Оказа се че основно за него са чували в сайтовете за теории на различни конспирации. Robert Malone НЕ Е откривал ниакакви мРНК ваксини. За осаналото може и само да се потрудите.

131

Анонимен

преди 2 години

Направо се ос..х, тичам за памперси..

130

Анонимен

преди 2 години

Малеее,колко сте прости.Сега може и да няма странични ефекти от тези ваксини,но ако допуснем това принудително ваксиниране,болните мозъци които пускат тия щамове няма да спрат.Три,после пет игли,после 10 и тогава какво се случва с нашия организъм?Вижте видеото "Събитие 201" виртуалната пандемия,вижте ги и после помислете.Всички ние хората трябва да спрем тези отк***чалници