17

Анонимен

преди 2 години

Кацаров ви спря кранчето, затова ревете. И не реват всички лекари , а само намазаните милионери. Схемите в Пирогов се правят във всяка болница. Нашите пари се точат и от държавните и от частните болници. Само погледнете колко лекари с безобразно високи заплати има, а колегите им и сестрите духат супата. Това не е капитализъм, а бандитизъм. В същото време пациентите в България доплащат най- много за мед услуга- 43%. В Германия около 4%.

16

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Заведенията станаха повече от...клиентите.Явно много...мощно сдружение ще да имат.За това Тиквата ги е...докопал и им пуска...сигнали за бунтове и...неподчинение.Като че ли народа боб дърпа за...мутренските им заведения.

15

Жо

преди 2 години

Щом кръчмарите пищят от Стойчо, значи той действа правилно , като ги принуждава да спазват законите.

14

Анонимен

преди 2 години

За Балтов директор не е професия то и депутат не е професия обаче са там завинаги едни и същи Балтов да си работи като ортопед и ще му е по добре

13

Анонимен

преди 2 години

Т.е противопоставят се на всякакви противоепидемични мерки защото някой проверявал ли готвачите носят ли маски ами не носят след като сервитьорите не носят Заразата ще плъзне тогава някой пак ще им е виновен

12

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде по света първо затварят заведенията. Тука обаче не знам защо не бива да е така според собствениците на заведения?

11

Анонимен

преди 2 години

Алибегов не е извивал никакви ръце, а се возеше с Боко в джипката.

10

Анонимен

преди 2 години

При "Боко" си вдигахте врява до Бога и турчето Ричард Алибегов му извиваше ръчете както си иска - защо не извиете врата на *** Решетников? Хайде, сега е комунизъм, нали сме "сЛободни" - фалирайте си на свобода! Чалга-юмручетата водят единствено към добре познатата ни комунистичска мизерия и ПРОПАГАНДА - ялови сте, пък искате ПЛОД - е, как да стане с лозунга ви за коМУНЬОзъм?

9

Анонимен

преди 2 години

Кацаров е един вид рекордьор. За нула време влезе в списъка за трибунала.

8

дядо Йоцо,

преди 2 години

Балтов да съди отстраняването си! ...Има съд!.... Но явно знае,че може да попадне на непоходящото място !.Затвора!...а такива платени синдикати от Банкя,не е за сефте!....Телевизии да има само,да се отразява,ама народа не е глупав вече и чете м/у редовете!

7

Анонимен

преди 2 години

Ще видим. Големи приказки, но досега веднъж не са излезли да протестират масово.

6

Стоедин

преди 2 години

Кацаров, не ставате за тази работа. Очаквахме да свършите нещо, а не да уволнявате. Абе... некадърници с мисия да рушат, на малкия пръст на не можете да стъпите на предишните. Лесно се руши и приказва, в същото време никакъв напредък с ваксините. ГОЛА ВОДА СТЕ цялата пасмина начело с Радев. Слаб 2.

5

Анонимен

преди 2 години

На вас все някой ви е виновен. Ако не беше пандемията, пак ще се ходи по чуждите морета, защото не можете да правите бизнес. А заведенията ви кога бяха затворени? Научи се тоя народ само лесното да търси и сега рев.....

4

хаха

преди 2 години

Тия всички са гебрерски ***, сложени там по времето на ОПГерб. Нормално е да са против министър Кацаров. Тия същите търпяха гаврата министър да им е финансиста Кирчо Ананиев, но сега надигнали глава.Явно има още много за чегъртане, така е залепнала тази герберска мръсотия, че трудно ще бъде премахната.

3

Койчо

преди 2 години

Това го е написал алибегов когато е бил отгоре върху сачева.Пълни смешници

2

Анонимен

преди 2 години

Защо не сте в една западна държава, да ви видя как ще се противопоставяте? Хората бяха затворени с месеци. Сменяйте си професията!

1

payak

преди 2 години

Стойо, хвърляй оставката и на село. Нищо не става от теб. Лъжеш много. Излагаш се Стойчо. Барем макар и малко морал трябва да имаш.