71

Анонимен

преди 2 години

Оставка на подлеца Кацаров!

70

Анонимен

преди 2 години

Ще напускали, глупости! Къде ще ги намерят тия безотчетни пари на ръка и кой ще им търпи грубото отношение в някоя нормална държава?!

69

Анонимен

преди 2 години

Когато са го записвали за пациент човека тогава е бил обикновен гражданин и не членувал в лекарския съюз понеже образованието му или професионалния му ангажимент не съответствали на изискванията за приемане,значи човека се е явил след преглед по направление съответстващо за лечение по работна диагноза за лечение потвърдена от самите тях и предишните инстанци по ред предприети действия по направленията за установяване на окончателна диагноза за лечение с пътека на щама,варианта от мутации описани

68

Христо

преди 2 години

И кой плашат така? В България има поне 500 хиляди безработни, които ще им заемат работните места с удоволствие. Вижте колко е скритата безработица в България, хора с години не могат да си намерят работа и са отписани от бюрото по труда. Тамън като лекарите напуснат, веднага ще се освободи работно място за честни и тродулюбиви българи.

67

Прокурор

преди 2 години

Искат Балтов, защото при него е ВЕЛИКОТО ЛАПАНЕ! Модел, изобретение на ГЕРБ!

66

Анонимен

преди 2 години

Да напускат. Мафиоти! Ще оставят човек да умре на улицата, ако не им се плати.

65

Анонимен

преди 2 години

И за Кантарджиев отчетоха дейност с протести, пък като гледам няма някой да си е оставил хляба заради него.....

64

Анонимен

преди 2 години

Хубаво, бе, да речем, че не са точили Касата. И при новия шеф няма да точат. Какво се променя, за как са тези протести, та си искат Балтов?

63

Анонимен

преди 2 години

И като напуснат, къде ще отидат?

62

Анонимен

преди 2 години

Да напускат! Знаят ли колко млади и кадърни доктори ще им заемат местата... Крайно време е да се спре със това крадене от НЗОК... Потърпевши сме ние пациентите... Ако трябва здравните ни осигуровки да се прехвърлят към застрахователите.. Тогава ще се разбере коя болница е читава и коя не е... Ще има фалити и на много болници, защото ще има отчетност на тези пари за здраве...

61

Анонимен

преди 2 години

Абе какви доктори са тия бе?!Човек припада на спирката до Пирогов,те не излизат да му помогнат,а чакат да го докара линейка за 20 метра,да дойдела от Сточна гара.Такъв бил закона.Ами нарушете го както го нарушавате в момента!Какво правите сега на булеварда?!

60

Анонимен

преди 2 години

Ми да напуснат! Никой не ги държи насила там, нали така?

59

Петко

преди 2 години

Да напускат. Всички лекари да напуснат България ако искат. Има доста безработни хора, които с удоволствие ще заемат работните им места, дори и на половин заплата.

58

фигурантски напън

преди 2 години

Мазната фуражка и котилото му масово унищожават всичко.

57

гошо

преди 2 години

хсхсхахахахахахахахаха псевдо докторчетата протестират хахахахахахах

56

Фактите !

преди 2 години

Ето ги и ''РЕЗУЛТАТИТЕ'' , от ПОЛИТИЧЕСКИТЕ НАЗНАЧЕНИЯ на ГЕРБ !ХАОС И В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО !Хаос и в хазната - , 38 милиарда ДЪЛГОВЕ !

55

Анонимен

преди 2 години

Има Пирогов има проблем.Няма Пирогов няма проблем!Закрийте Пирогов да мирне народът!Болници да искашв България!!!!

54

Анонимен

преди 2 години

Ако болницата ви действително имаше добро име, хората щяха да ви подкрепят. Но там е работата, че всички имаме, ако не лично, то наши познати, ужасни спомени от тази болница. Последно водих една съседка с хепатит. Чакахме от 6:30 до 2 следобяд да и обърнат внимание. През това време тя 3 пъти загуби съзнание, а в кабинета се вихреше купон. Влизаха и излизаха с няккви потайни почуквания на вратата, за да разпознават, че са свои хора, а не досадни пациенти.

53

Асан

преди 2 години

Напускайте бай Шиле туй чака че е безработен :)))

52

Анонимен

преди 2 години

Кой ше ги търпи на запад да си пият кафетата по кабинетите задявайки сестрите?!Тук се мотаят по цял ден и като ги натисна Ковид-19 ОЛЕЛЕ ама то трябвало и да се работи?!Само знаят да искат пари!На търгаши ги обърна Борисов!Научи ги да гледат на хората като на касички!Марш и да не се връщате повече!!!!!