185

Сюлейман паша

преди 2 години

Тоя Слави...Беше преди доста години и случайно имах вьзможност да изгледам ,,шоуто" му.Гост му беше нашумяла артистка от турските сериали...Тоя като почна да се ***!!!Сьбу си обувките и почна да прави и говори неща явно с единствената цел да изпькне той на преден план и да засенчи гостенката! Тая го гледаше сьжалително и с недоумение!А през това време публиката умираше да се смее!В атмосферата витаеше злоба,завист,простащина,ненужна показност и...пошлост!Даже не се и усмихнах,камолида сесмея

184

Сата НАТО

преди 2 години

Бабо Нешке, бабо Нешке, пък наш Бойко се хвали пред всички, че го спуска на чужди омъжени жени! Може ли да кажеш на дядо поп да му издърпа ушите !

183

РАДЕВ И РАШКОВ..

преди 2 години

ВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ НА ЧЕРЕПА, БОБОКОВИ, БАНЕВИ, АРАБАДЖИЕВИ... . НАЛИ ТАКА...

182

Анонимен

преди 2 години

До дядо Йоцо,...Тьп, по-тьп, най-тьп, дядо Йоцо...Тъпчо - в нормалния свят една държава съществува за да служи на народа си. А сега каже поне едно дребно нещо, с което тази бабишкера е послужила на народа на България? По твойта логика ние сме много по-добре от германците защото те няма златни медали от художествена гимнастика? Извинявай, не мога да те нарека глyпаk, защото ще обидя глyпaците.

181

Койчо

преди 2 години

Никой не познава българския народ който го управляват само *** от 47 години

180

ИЗЧЕГЪРТВАЧА

преди 2 години

NASA: Очакваме бг астронавта от Учиндол, подготвили сме аутокю и програма за инвалиди /от "системата ни убива"/ програмата се казва "да изчегъртаме системата"

179

Анонимен

преди 2 години

Някои са разбрали но има и такива които нищо не са разбрали. За тях ще кажа само че Краварското посолство управлява територията мутроландия. Помните ли онази краварка когато отиде при Радев без никакъв повод. Просто отиде в президенството и му начука каската. Направили ви впечатление че Късия заговори за космонавти за каквито и на ум си нямаше. Краварите са ни направили план за изпълнение и той се казва РАН-ЪТ. По този план се унищожи селското стопанство заводите и като цяло икономиката. Честито

178

Жеко

преди 2 години

Нешке, наш ганчу не е свикнал да действа по западен обрзец, затуй тиквата има още последователи и се бори за първото място, вместо да отиде в трети глух коловоз, където беше запратено седесету. Представете си премиера на Холандия да го чуят да спира данъчни проверки или да употребява цинизми, дали някой ще гласува за него?

177

До 165 и 170

преди 2 години

Кой нарече днес елит певачки, танцьорки , плеймейтки? Който ги нарича така, може би се шегува, иронизира.Елит може да са само тези, за които личният интерес е тъждествен на националния.

176

Анонимен

преди 2 години

Победата на ИТН е закономерен резултат от 12 годишното европейско развитие на България.Факт!

175

Анонимен

преди 2 години

До 178"ПРИ 50 МИЛИАРДА КОИТО ПРАЩА Брюксел" - другарю, добре ли сте?!

174

Баданарков

преди 2 години

Ха-ха, *** си е свикнал на четвъртит и не ще триъгълен.

173

Анонимен

преди 2 години

СЛАВЕТО И НЕШЕТО СИ ПРИЛИЧАТ ПО ЕДНО ДОГАН Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ПОЛИТИК. ... ДОЛУ ПАРТИИТЕ НА ВЕРСКА И ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА - ДПС, ИМА ТАКЪВ НАРОД И ГЕРБ

172

Анонимен

преди 2 години

Победата на ИТН е закономерен резултат от 12 годишното европейско развитие на България.

171

РУМЕН РАДЕВ

преди 2 години

НЕ ПОЗНАВА НАРОДА СИ..!!......ПОДОБНО НА СЛАВИТУ........!!............................................ И ДВАМАТА ВОДЯТ АДА ЗА БЪЛГАРИЯ.....

170

Анонимен

преди 2 години

Трифонов няма как да смени системата защото е продукт на системата. Не може продукта на системата да лъже, че е нещо ново. Хората са казали вълка козината си мени-нрава никога.

169

"Утре ще съжаля

преди 2 години

Политически неграмотният селски чалгар утре ще съжалява единствено за съдебното решение на Военния трибунал, защото той всъщност обслужва Фигуранта и метежниците му. Това решение ще го постави на мястото, което заслужава- до стената.

168

Анонимен

преди 2 години

аКО НЕ МУ Е ГАРАНТИРАНА ПОДКРЕПА ОТ Банкя и Сараите, то Слави щеше ли да диктува на опозицията - БСП, ИМВ И ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ПРАВИТЕЛСТВО ПО СКАНДАЛЕН НАЧИН?!?! НАПЪЛНО СЕ РАЗКРИ ТАЗИ САРАЙСКА МАРИОНЕТКА, СЪЗДАДЕНА ЗА ДА ОСИГУРИ НА ГЕРБЕСТИТЕ ИЛИ ВРЪЩАНЕ ВЪВ ВЛАСТТА ИЛИ БЕЗНАКАЗАНОСТ ДО ИЗТИЧАНЕ НА ДАВНОСТНИТЕ СРОКОВЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО АКО ТРЯБВА ЧРЕЗ ПРОБУТВАНЕТО НА НОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР НАПЪЛНО НА ПЕЕВСКИ

167

Зозо

преди 2 години

До Бре... Къде се зарови Бялата Златка,бре...?......................... Хахахааааа как къде, допиват последните пари от старата субсидийка с Чуколина и Шопа :)))))))))))))))))))))))

166

Бре...

преди 2 години

Къде се спотаи Черепа,бре...?