53

Анонимен

преди 2 години

Има едно вярване, че когато хората станат прекалено нечистиви, създателя ги прочиства с вода. В краен случай с огън. Направете си изводите.

52

.

преди 2 години

До Анонимен 53 - напълно си прав. Лошото е, че са неверниции едва ли ще го осъзнаят!

51

Анонимен

преди 2 години

Япония и Германия - двете най-грамотни (инженерно) нации, природата им демонстрира какво се казва сила и, че технологичния напредък на човечеството е смехотворен. Това очаква всички държави, които живеят в разрез с Бог и природните сили. И да ви кажа нещо - тия ковид истории, тия ЛГБТ, *** ценности, ИК и тямподобни извратении и лъжи... заради всичкото това и не само, това ще е съдбата за света. (ОСОБЕНО ЗА ЗАПАДНА ЕВРОПА) А това е просто предястие.

50

Анонимен

преди 2 години

Райналнд-Пфалц е Райнланд-Пфалц!Бе и да копирате не можете вече!

49

не може да бъде!

преди 2 години

По време на наводнението в Крим,в Билд имаше карикатура,в пкоято един мъж стоящ на сухо -с намек Путин-показва да давещите се картинка на спасителен пояс,един вид -спасявайте се сами!както е известно,щетите от наводнението в Крим са поправени,а самото наводнение е донесло неочаквана полза на фона на водната криза-някои водохранилища са пълни 100%,а съвсем изсъхналите 50%.Затова бих искал да кажа -не злорадствайте и не предизвиквайте съдбата!Интересно ми е ще има ли карикатура в Билд сега!

48

Забавя,но не забравя

преди 2 години

Хахахаааа...на ви гей знамена ,на ви гей попфолксвагени,на ви огромни гей флагове по катедралите!!!ЕЙ ВИ.,НА!!!

47

Oui madam!

преди 2 години

Oui madam!https://youtu.be/tYDyi-B1FuUАз не съм наивника на средна възраст, аз съм републиканец. And I go back to black!

46

SS

преди 2 години

Да пази Бог тук да не стане,че не можем да се управим 20 год след бедствието.

45

Handel

преди 2 години

Не ги разбирам тези германци зюащо се оплакват? Та нали избраната от тях Меркел от години им обняснява че единственото важно нещо е да има пари за чаветата - да се плодят и размножават и да мъкнат влакове и кораби с себеподобни, за да може германските градове да станат като Лондон където англичаните отдавана вече са по малко от имигрантите?

44

И вие искате:

преди 2 години

В тази извънредна ситуация да започнем лов на елитарни нацисти.САЩоамериканците имат тоя модел да твърдят, че всяка криза е възможност, аз не твърдя така.Аз твърдя, че това решение е закъсняло със 70 години!

43

Гроби Таласомо

преди 2 години

Технологиите не могат да спасят западната цивилизация, защото ние, изрекохме в Свещената Нощ: Велики Джил, освободи враговете ни от нашият Път! Улят гризка, гризка и изеде квото мой, време е Джил да замете остатъците! Къде са вашите армии сега, къде са вашите метални оръжия? Къде е вашата икономическа мощ, с която лъстехте народите и унищожихте Българите?!

42

Искам да видиш:

преди 2 години

Единия милион пълни гробове на пчели в страната ми и после ме питай що искам 19 гроба на оси!

41

Gh

преди 2 години

Хора да знаете, че Бойко Борисов е виновен. И се чудя, защо още не се го обвинили и не сте започнали с коментарите за него и неговото правителство!

40

Анонимен

преди 2 години

Германия каквото и да им се случи ще впрегнат целия държавен ресурс да се въстановят и да помогнат навреме на нуждаещите се.И пак ще са първи. Както след ВСВ.

39

Анонимен

преди 2 години

Добър инженеринг, това ще забави стачките в Германия, докато Баба Меркел успеете да освободи поста!

38

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Тия нали бяха технологично напреднали,Ноев Ковчег нямат ли си ?

37

С тази история:

преди 2 години

Аз поздравявам съпругите на фамилията Сакскобурготски и песента и вие сте като тях!Не говорим за изнасилените жени от онова време, а за тези дето с желание са отваряли краката!

36

И така:

преди 2 години

В този им вид ги изкарват на площада целия град да ги види!

35

бобчо

преди 2 години

Гответе се за нов внос на автомобили от Германия !!

34

Пламен

преди 2 години

Господ наказва хората когато се отклонят от правия път.Господ е определил да има два пола.