73

Анонимен

преди 2 години

МРЪ СНИ КОМУНИСТИ И НА ДЕЦАТА ПОСЕГНАХТЕ ДА ГИ ДЕЛИТЕ!

72

морски

преди 2 години

Пълно е със луди хора по брега.Не е само от силното слънце изтрещяването....

71

Анонимен

преди 2 години

На учителите им дай онлайн обучение. Да дремуцат вкъщи и да сгъват кинти. Стане ли дума за отговорност бягат като дявол от тамян. А после децата били такива и онакива. Ами кой да ги научи и възпита на нещо добро?

70

До ТКЗС

преди 2 години

При бай Тошо ходех всяко лято на село. Моя връстничка, която живееше на село, работеше по няколко часа на полето след училище всеки ден от Април месец до към Юли, после излизаше ваканция. Бил съм 11-12 годишен. Познай кога си учеше уроците и дали изобщо успя да си намери нормална работа. За градските деца бригади имаше в средните училища (80-те години). Но децата по селата бяха хвърлени жертва на соц икономиката.

69

Анонимен

преди 2 години

Върнете Комунизма!! Тогава всички живееха добре!!

68

Представи си,

преди 2 години

До ?Някои са с един родител и той не може да ги води на море. Извадете си главите от междуглутеусното пространство - не всички деца са с орда роднини и автопарк от 10 автомобила на тяхно разположение.

67

1234

преди 2 години

И аз да съм и аз няма да отида на море с днешните "послушни"дечица, пък колкото и да ми плащат командировъчни! Трябва да си откачен да тръгнеш!

66

ТКЗС

преди 2 години

При бай Тошо имаше ученически бригади за прибиране на реколтата

65

Доколенков

преди 2 години

Абе, кой ще е луд да си слага главата в торбата с тези гамени(над 90% от алкохолен произход)...!?! И то безплатно!!!

64

Хахахахахххххххххх..

преди 2 години

... и кой *** би се навил да отиде на море, отговаряйки за 10-20 напълно разглезени деца, способни на всякакви глупости във всеки един момент от денонощието? И всичко това за жълти стотинки? Кой? Има ли такива въобще?

63

Анонимен

преди 2 години

До 67Не забравяй, че нява мандатност на директорите.Той коли, той беси..Та не е чудно, че няма пари...кой знае за какво са употребени..от директорите

62

Анонимен

преди 2 години

до 66 разбира се че няма да е безплатно просто приятелите им мутри управляващи ще им дадат съвсем законно едни милиони част от които ще отидат за рушвети а племето ч0векоподобни ще събира пари от смс-и за да лекува болни деца защото държавата била бедна и нямало пари така е в републиката на чалгясалите българи

61

Асан

преди 2 години

Да копат с мотиката на село също безплатно :)))

60

Анонимен

преди 2 години

Онзи ден съвсем случайно се замислих дали някой от нашите така наречени ВИП-ове и ВИП-ки дават пари за нещо за да помогнат на обществото, на града, на квартал дори да е. В Пловдив имаше една експозиция на всички заможни граждани през 20-те и как са стройли болници, училища, театри, интернати и подобни.Та нашите какво правят? Май нищо освен да парадират колко са прости

59

Евала

преди 2 години

Идея, по български недоизкусурена. Също като идеята на комунистите да водят пенсионри през зимата на море преди няколко години.

58

Анонимен

преди 2 години

При толкова много икономии на училищата и да нямат пари за командировъчни на учителите е много съмнително.

57

Агенция голямкур

преди 2 години

Стига бе!?Наистина ли мутрите ще пуснат някого безплатно в хотелите си?Не ми се вярва без пари!

56

а

преди 2 години

Не стига че нищо не правят1

55

?

преди 2 години

Гези деца нямат ли си родители, които да се грижат за тях и да ги водят на море?

54

Анонимен

преди 2 години

Имаше екскурзионно летуване ,зимни лагери ,летни лагери ,планински преходи ,..и ,изобщо ,никой не се е отказвал !!!Що така ?!?P.S. по Бай Тошово време