117

99% графенов оксид

преди 3 години

Отравяне с графенов оксид- https://anonybulgaria.wordpressТОЧКАcom/2021/07/15/sars-cov-2-или-всъщност-отравяне-с-графенов-ок/

116

до123

преди 3 години

Не лекар а *** си ти !

115

Койчо

преди 3 години

Пичове-Нещата вървят не към добре. В няколко страни вече опитват на законодателно равнище да въведат задълж бодене. В същото време има намеци, че преди да сдаде властта Меркел с М(у)рсулата ще нахендрят отгоре задълж процедура на ГЕЙропейско равнище. И за децата вече са се загрижили... Нещата смърдат на КЕРОСИН...А тук нЕкои форумци си броят антителата. Май още живеят в лярото на 2020...

114

Анонимен

преди 3 години

То не бяха чипове , покемони, турско днк, 5 G и прочие глупости. Нелепо и комично. Дали един и същи човек пише тук нон стоп небивалици или действително има хора, които си вярват?

113

Анонимен

преди 3 години

Откъде дойде това 85% от лекарите не искали ваксина? Аз съм лекар и всички колеги, които познавам са ваксинирани. Не търси под вола теле. Странното е, че ограждате ваксините със свръхестествени сили. Това е медицина, превенция. Няма конспирация.

112

Анонимен

преди 3 години

Проклети да са журнаглистите за всекидневната пропаганда и лъжите, с които подтикват населението към самоубийство чрез ваксини !

111

Светозар

преди 3 години

Агресивната пропаганда за ваксинация, започва да става все по - съмнителна. В държавите, където е ваксинирано повечето от населението, Ковида що се шири ? Опичайте се акъла. Такова натискане за ваксинация е подозрително. 85% от лекарите защо не желаят, да се ваксинират ?

110

Анонимен

преди 3 години

До До 117 Нещо си недогледал. Провери пак.

109

До 117

преди 3 години

Проверил съм! Говориш глупости, колкото да плашиш бабите на село.

108

Анонимен

преди 3 години

Паникьорчета ваксинирани защо давате минуси?Знам че сърчицата ви туптят учестено в очакване на новия блажен свят,но спрете се малко!!

107

Анонимен

преди 3 години

До До 114 Що ти не провериш? Мързи ли те? Или не искаш да видиш това, което ще откриеш докато проверяваш?

106

До 114

преди 3 години

Ха сега провери, колко са увредени от ваксините и колко от вируса, та после пиши глупости!

105

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 110 'Дори леките случаи увреждат кръвоносните съдове...' Абе те и ваксините увреждат хората, ама не рИвеш по тоя въпрос, а тенденциозно рИвеш само за грипа!

104

Анонимен

преди 3 години

94% ваксинирани е почти невъзможно и остава да направим това, което вече направиха в някои държави - да се ваксинират най-възрастните, които са най-много застрашени от вируса. Така поне ще намалим значително огромната смъртност, която и има досега в България. Примерите на Израел и Великобритания показаха, че това работи.

103

ПроСоТо

преди 3 години

До Един...Наистина не си спомням името,съжалявам!

102

Реалист

преди 3 години

Още преди индийския вариант беше много съмнително, че ще постигнем 70% ваксинирани. Не се ваксинираха децата, не се ваксинираха и хора с определени заболявания, а и част от хората не желаят да се ваксинират. В Израел напълно ваксинираните са 57,7% и много бавно се увеличават. Там още преди два месеца направиха 50%. Във Великобритания напълно ваксинираните са 53,3% и също бавно се увеличават. Сега с по-заразният индийски щам, трябва още по-голям процент ваксинирани, което няма да стане.

101

Анонимен

преди 3 години

Дори леките случаи увреждат кръвоносните съдове и страдат всички системи. Импотентност е само едно от многото дълги последствия. Стерилитет също. Инфаркт и инсулт да 3-6 месеца след преболедуване е много често. Тая болест е много по-различна от грип и грипоподобните. Не подценяване ковида!

100

До 106

преди 3 години

Къде е феминизма, къде са ваксините, а къде сме ние? В блатото, благодарение на мозъци като теб!

99

Един

преди 3 години

До ПроСоТо ''преди време засекох в "Тубата" едно видео с некакъв..не беше старец,човек на средна възраст,съвсем нормален,който твърдеше,че вижда всички извънземни и дори успява лошите от тях да ги ликвидира с мисълта си..''Да не би да имаш предвид Бай Мильо от село Цар Асен?

98

Анонимен

преди 3 години

Не само това, ами Петър очевидно е по-голям "конспиратор" и от нас, щом вярва, че един човек ще стои и пише 100 коментара под статия, което е буквално невъзможно! Сигурно и в Дядо Коледа и Феята на зъбките вярва.