74

Калеко Алеко

преди 2 години

До митрофан Кви разследвания бе, той стещу най-големият олигарх Пеевски , даже и проверка отказа да направи , при положение , че цял свят го сочеше с пръст.

73

Чегърт,чегърт,чегърт

преди 2 години

Май, май ще изчегъртат и топ йористъ завършил пуца за милиционери от гешовия род. Кьовеши му върна гешефтчетата, че не ставали за нищо, сега и това. Абе не е за разправяне.

72

митрофан

преди 2 години

Ревете,започна разследване на олигарсите и Радев.Няма да ви мине номера.ВСС е отговорна инстанция и напъните на Рашков са ялови.Бързат,защото мандата на прецедента изтича и ще му се налага да отговаря на доста неудобни въпроси за пари и влияние.

71

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Пеевски го усъдиха в САЩ , а у нас Гешев дари отказа да го разследва. Само това е достатъчно основание да го изчегъртат

70

Анонимен

преди 2 години

Много жалко че Служебното правителство не може да остане постоянно.Такива образовани, възпитани, компетентни и скромни министри не сме имали в цялата нова история на България.

69

Вината на Гешев

преди 2 години

1. Политически действа. 2. Узурпира властта и чрез нея защитава и обслужва определени хора. 3. Избирателно подбира жертвите на прокуратурата действа групово, за да се присвоят пари от жертви или да отстрани конкурентни фигури. И това е най меко казано. Доказателства бол, но няма желаещ прокурор да се опълчи. Заради това зялата насрана прокуратурата трябва да се махне.

68

Анонимен

преди 2 години

Пак, че не включи и записите на Божков как управлява протеста по Фейсбук. Ужас и безумие и комунистическа наглост. Червените *** са си червени ***

67

До документите говор

преди 2 години

Ами всъщност става дума за прикриване на няколко милиарда, заплашване на журналисти когато питат, разправяне с неудобни доста брутално и разни записи за съмнение за сериозна корупция, от шефа на тия който трябва да контролират да я няма, а именно главния прокурор. Сигурен съм че и олигархията , която го назначи, доста съжалява за това. Така добре си крадяха, а сега протести, избори и всичко това заради милиционера Гешев.

66

Марин

преди 2 години

Гешев ще остане освен, ако не реши сам да си подаде оставката. Колкото и да ревете това е факт. Лакеите на фигуранта нямат власт тук.

65

Анонимен

преди 2 години

Да я махат тая марионетка Гешев. Ако това е най-доброто което може да излъчи прокуратурата, по-добре да емигрирам.

64

документите говорят

преди 2 години

Браво на Гешев, че огласи задкулисието. Това заслужава адмирации и повишение, а не наказание и уволнение. Рашков кой защитава? Ония дето си назначават любовниците на работа със звънне по телефона? И понеже Гешев го показал ва народа, това е уронване престижа на прокуратурата! Стига бе. Защо ли пък ние си мислим, че е вдигане имиджа на прокуратурата и махане маската на едни хора, които искат лична саморазправа. Ей комунисти сте, ако ще името да си смените и да се наречете социалисти.

63

D

преди 2 години

Мухахаххаахах... Защото публикувал запис как президента си нарежда собствени хора... Трагедия

62

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли кой е роптал срещу Гешев? Български Хелзински комитет! Рашков го описва като основание за уронване престижа на прокуратурата. Ха. Абе Рашков, ако Гешев е вбесил меките и защитниците на капинките и малинките, то това значи че е защитник на българщината и българското семейство. Защо да отстраняваме такъв човек? Направо за президент бихме го издигнали! Аз продължавам да чета и ще ви информирам.

61

кажи за имотите

преди 2 години

абе рашкОФ , ти си толко политически ангажиран в услуга на зеления чорапогащник който беше оженен и назначен от бсп - импексова , че няма на къде . ти си главния послушко .

60

Анонимен

преди 2 години

Рашков уволни повечето шефове на ДАНС заради "уронване на престижа" на професията. Малко да смени плочата.

59

Сатир

преди 2 години

Някой разбра ли вината на Гешев от този комплот?

58

Анонимен

преди 2 години

Как да се оправи България, като 70% от избирателитеса са я дърпали към дъното? Вижте изборните резултати и ще ви стане ясно, колко хора са "работили" срещу управлението на ГЕРБ и България...

57

Анонимен

преди 2 години

Троловете, които за включени за кошаревски свидетели срещу Гешев, са на заплата към Радев и Хаджигенов.

56

до 61

преди 2 години

А това твое твърдение, е плод на твое разбиране.Всички промени в затворената съдебна система, не подлежат на желанията на публиката. Ако желаеш да я промениш, трябва да станеш част от нея, да намериш съмишленици и да постигнете консенсус в рамките на ВСС.Останалото е революция, в която няма правова държавност. Обаче това е само моментно. Следва някакъв вид основен закон, и система която го защитава и отново се връщаме към същото. Съдебната система не е електорално зависима, а законово такава.

55

Анонимен

преди 2 години

Внимавайте какво пишете, че ще влезете в официалните доклади на Рашков. 100 страници с мнения на *** са включени в "доказателствения материал".