85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 98 Фигуранта е само един - твоя любим преЦедент.

84

Анонимен

преди 2 години

Балтов май вече няма да е директор на болница.Може да работи като личен за да не прекъсва далаверата.

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен За мен, като човек живял в тоталитарна Н.Р.България е недопустимо агент на ДС, сталинист и милиардер с 19 имота при положение, че цял живот е чиновник да е шеф на МВР; шеф на НАП да е измамник прехвърлил фирмата си на неграмотен с милион задължения; министъра на здравеопазването да е с отнети лекарски права; архитект без нито един реализиран проект да спира строежи за милиарди; финансовия и икономическия, с фалирала фирма, 2 месеца не могат да разберат има, или не, пари в хазната

82

кво се чудите

преди 2 години

В България и комунисти и демокрасти са си баш българчета!Дай им далавера,друго не ги интересува!

81

Анонимен

преди 2 години

Да припомня че този Балтов се възмущаваше по едно време всеки ден как хората не носили маска а той изнасяше интервюта в тв студиа без маска.Иначе Балтов явно е натрупал пари за няколко поколения напред.

80

Тоя министър

преди 2 години

Кацаров си е истински търгаш. Отмъщава на болниците дето работеха при свръх натоварване по време на кризата по поръчка на клиентите си от бялата мафия на ЧАСТНИТЕ болници, които насила бяха накарани да приемат болни от ковид и да ги лекуват вместо да си правят златните операцийки на хемороиди, цици и бръчки. Отмащава и на всички лекари, защото го изгониха от лекарския съюз понеже не е никакв лекар а мошенник и спекулант със здарвето на хората.

79

Анонимен

преди 2 години

След фигуранта борисов където и да боднеш вони на далавери, кражби

78

Анонимен

преди 2 години

Балтов е свободен да си основе собствена болница и да стане шеф на неговата болница.

77

Анонимен

преди 2 години

По ред причини съм лежал по болници, също и в Пирогов. От години насам не съм ползвал държавна болница, освен за платена консултация (тогава наистина ми се обръща адекватно внимание, признавам, с направление все едно не съществуваш), лекувам се в частни. Сетете се защо. В здравеопазването трябват огромни реформи, всички го знаят, но никой не смее да ги започне.

76

Анонимен

преди 2 години

До АнонименБойко и Цецо директно са назначени от хора на ДС , така че ,не ми говори глупости за Рашков , колко много хорски съдби съсипаха и колко хора,семейства затриха е отделен въпрос, през управлението на БПС с ДПС или правителството на Орешарски ,нямаше такива неща и толкова много смърт и терор!

75

Анонимен

преди 2 години

За редовият гербер е трудно да проумее, че има начини на управление, различни от това да говориш дебелашки, да се возиш в джипка с журналисти и всичко да минава през теб, сакън да не изпуснеш някоя комисионна.

74

Най-после

преди 2 години

Фигурантът Радев е пътник - и Слави го отсвири с предложеното правителство !

73

Анонимен

преди 2 години

До До 57 Много "образовани" в правителството на Рундьо Фигурантов: Рашко Бойчев - агент от ДС известен сталинист и пияница; министър на културата - известен с това, че е син на баща си и 2-3 изложбички организирани от Черепа защото разнасяше ковчеви на протеста му, оня на Здравеопазването с отнети лекарски права, техарвардци с неясни дипломи, архитектката без реализиран проект, Спеца от НАП с прехвърлена фирма с милион задължения.. Големи специалисти, да се чуди човек дали майка ги е раждала...

72

АнонимеН

преди 2 години

БАЛТОВ БЕШЕ ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ! ТИПИЧЕН ГЕРБЕР! КАЗА, ЧЕ ИМАТ 200 ЛЕГЛА СВОБОДНИ А НА ДРУГИЯ ДЕН ОСТАВИХА ЖЕНА НА СТЪЛБИТЕ ЩОТО НЯМАЛО МЕСТА! ЕДИН ГЕРБЕРСКИ ПРЕСТЪПНИК ПО-МАЛКО

71

Анонимен

преди 2 години

Е, как другояче да управлява. Той носи отговорност и той трябва да взима решенията.

70

Сатир

преди 2 години

Даааааааааааааа, нови пари са преведени на старите *** тролчета. Да им е сладко, но есента ще *** по улици и колиби. Тогава срещу кого ще ревете.

69

пази боже

преди 2 години

Пожелавам на всички, които посегнаха на репутацията на лекарите, които си рискуваха живота за нас, да имат остра нужда от болница Пирогов, но всички лекари да стачкуват! Тези рецидивисти от хунтата на Радев се държат като Путин, и първи ще пострадат баш тези които заслепени го подкрепят. Мръсни мързеливи комунисти!

68

мери

преди 2 години

Всички държавни директори управетели по почина на Боко управляват еднолично Така е най добре пък и няма кой да проверява навързани черва безкрай + закони наредби за по лесни и всичко да е законно Огроми мрасници професора може би е изкючителен лекар ама за администратор не става защото не доглежда а в болниците дай боже всякакви консумативи за крадене а за лекартвата да не говорим

67

Анонимен

преди 2 години

една две болници останаха в тая държава ----- Точно така, ама така ли трябва да бъде? И защо 12 години никой не направи нищо по въпроса?

66

Диана

преди 2 години

Да, проблемът от здравната каса се дължи на редица организационни проблеми, не на това, че Балтов е откраднал 1млн. лева от нея - лекувал хората без здравна пътека, теглел експресно необходими за болницата пари без да имало друг начин, а трябвало да си измисля пациент - всичко това по време на криза в болницата! Нормална БСПарска бюрокрация и лоша организация в здравеопазването, показваща проблемите си при кризата...А сигурно не е дал информация на незаконни запитвания от временното правителство