277

Анонимен

преди 2 години

Конгручилейсън, когато тиквите от ГЕРБ реват, дори и магаретата на селския мегдан мълчат. Пълна пародия на държава направи един селски крадлив и про ст чуку ндур.

276

Анонимен

преди 2 години

Поредния комплот на милионерския колекционер на богашки имоти от " заплати " др проф.по наказателни право др.Рашковеца практикуващ путински комунизъм.Ами,изостанахме,каква демокрация,вървим към авторитарно управление направлявано от пладнешките грабители на прехода!Слободията и безвремието ще ги търсим!

275

ПРИЯТЕЛИТЕ НА РАДЕВ

преди 2 години

ВСИЧКИТЕ СА ИЗДИРВАНИ ОТ ИНТЕРПОЛ С ЧЕРВЕНА БЮЛЕТИНА.......ПРЕЦЕНЕТЕ КАКЪВ Е РАДЕВ......

274

Хари

преди 2 години

КОЛКО СМЕ ПРОДАЖНИ ТОВА БЪЛГАРИТЕ ЗА ПАРИ СИ ГОТОВ И МАЙКА СИ ДА ПРОДАДЕШ СРАМ И ПОЗОР ЗА НАС КЪДЕ ЩЕ ГИ НОСИШ СТЪКИ ТЕЗИ ПАРИ СРАМ СИ ЗА ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ

273

Анонимен

преди 2 години

"султан "ЕР доган да внимава да не си строши главата в IZRAEL Богоизбраният народ на хълма Мегидо/АРМАГЕДОН/, че дядя Путин ще си вземе пак Проливите и Истанбул града голяма...според нЕкои пророчества на Атонските свети старци...поне така се говори...

272

Анонимен

преди 2 години

СТРОИТЕЛИ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ/СИМЕОН РАДЕВ/РАЗРУШИТЕЛИ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ/10.11.1989-15,07,2021/-#KOI СХТЕ ГО НАПИШЕ И Е СМЕЛ....паживем, увидем друзья

271

Бай Ставри

преди 2 години

Анонимен забелязвам че си корумпиран

270

Бай Ставри

преди 2 години

Анонимен не се крий покажи се

269

Анонимен

преди 2 години

като споменахте Скравена, има ли Усъдени за зверствата там, а?

268

Анонимен

преди 2 години

АЛТЕРНАТИВИ ДА ИСКАТЕ, впрочем гледайте предаването Алтернативата, може и да научите нещи и да ви се проясни заспалото зомбирано от зомбивизора на сатаната мозъче... :)))

267

do 324

преди 2 години

и особено песните ЗАЕДНО, ИЗКУШЕНИЕ/то на един ***/ и песента ЗАТОВА!!!...

266

НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ..!!

преди 2 години

БОЛШЕВИКИТЕ - YБИЙЦИ....,КОИТО ХРАНЕХА ПРАСЕТАТА В БЕЛЕНЕ /СКРАВЕНА СЪС БЪЛГАРИ............. ДНЕС ТЕХНИТЕ НАСЛЕДНИЦИ СА НА ВЛАСТ...!!

265

Бай Ставри

преди 2 години

Забелязвам че тук многото коментари са на един и същи човек .Браво Плюете бойко ама имате ли алтернатива.

264

do 324

преди 2 години

жестоко си се излъгал друже мой, ГОЛЯМОТО КРАДЕНЕ СВЪРШИ, IT IS FINISHED=JESUS THE CHRIST. НАЛИ КАЗАХМЕ "ГОСПОД Е БЪЛГАРИН" ЕТО СЕГА ТОЙ ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ ЗА НАС, ТОЙ Е ДОБРИЯТ ПаСТИР, КОЙТО НЯМА ДО ОСТАВИ СВОИТЕ ДЕЦА В МЪКИТЕ ИМ.:"Ето, ида скоро и у Мене Е наградата, ДА ОТПЛАТЯ, ВСЕКИМУ според ДЕЛАТА МУ!""ЕТО АЗ СЪМ със вас през ВСИЧКИТЕ ДНИ до КРАЯТ НА СВЕТА!!!САЛВИ Т.Е.sLAWI хубаво да си помисли, може и на чаша вино, и хубваи4ко да си прегледа текстовете на песните си, и старите и новите...

263

Анонимен

преди 2 години

ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ ЖИВЕЕМ СЪЩО И В ПРИКЛЮЧЕНИЯТА НА ЛУКЧО - с всиччките му герои - принц Лимон/Слави трифонов/, барон Портокал/засега Бойко Борисофф/ и прочие и пр.да видим #KOЙ е ЛУКЧО т.е.добрият герой в цялата тази сапунене САГА наречена територия ***.Вчера Принц Лимон/Слаффчо Трифонdelli/ намекна и наякна, че кабинета НЕ Е НА ДОГАН, А НА ЕРДОГАН!!!

262

Анонимен

преди 2 години

Тиквата е забравил да си сложи тениската на университета Харвард.

261

Анонимен

преди 2 години

Следващият голям митинг на ГЕРБ - пред клиниката в Карлуково.

260

До по долу

преди 2 години

Стъки е сериозен човек който както и много други нормални хора виждат как се експлоатира общественото доверие и простотията за да ни натресат дс ченгета ,вече станаха безчет на различни постове,сложиха в АПИ уволнена корумпирана госпожа която веднага пусна поръчка на свой човек,без изобщо да й дреме ,защото е перде без морал.Старите корумпирани кадри се връщат,няма да има никаква промяна ,а и троловете да се плюнчат за дребни,си остават дребни *** извън бъдещето което ни е нужно.

259

Анонимен

преди 2 години

И тук не се мина без една пратеничка на съветското посолство, под прикритието на 'журналистка от ал-джазира' ... много изобретателно това КГБ !

258

Бай Ставри Страстния

преди 2 години

С такива аплодисменти ще го посрешнем и в левото крило на Централния Софийски Затвор