57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 60 Вярно и издържано мнение, като изключим частта с "разработки за глобален механизъм за контрол на климата". Абсурдно е човечеството да се надценява чак толкова. Можем да контролираме климата точно толкова, колкото мравката е в състояние да отклони слона от пътя му.

56

Анонимен

преди 2 години

Нали знаете, че само нашето мълчаливо съгласие им позволява да издевателстват по този начин. Ние сме милиони, те са една шепа !

55

Анонимен

преди 2 години

Зелената секта е удобна за едни влиятелен и богат кръг от хора, които желаят да наложат нов икономически модел, основан на тежки икономически ограничения и забрани, които практически фаворизират техните бизнес империи. Замислете се защо никой не говори за за разрешаване на уж големия проблем с СО2, а само за забрани и ограчения! Инвестираме милиарди в деградантски НПО-та за да правят циркови и да източват нашите пари, но нито цент в научни разработки за глобален механизъм за контрол на климата.

54

тТт

преди 2 години

Много сме проЗти европйците! МНОООГОО!!! Индия, Китай, Русия, Бразилия ще имат ли 2050 г. нулево климатично замърсяване? Само една Индия ти е 1/3 от размера на Европа!!!

53

Анонимен

преди 2 години

До 51 Да не говорим, че станциите за зареждане на тези "еко" автомобили замърсяват повече от добрият стар дизел!

52

Анонимен

преди 2 години

Зелената секта е последния пирон в ковчега на ЕС! Не вярвам ЕС да оцелее след като е впрегнал всички усилия да унищожи икономиката си, да ограничава и наказва жителите си. В ЕС разума безвъзвратно си е отишъл, всичко е основано на разни секта либерастки култове. Да промени в климата има, но това е нещо нормално, такива са природните закони. Климатичен апокалипсис няма да има, някакви кой знае какви негативни тежки последици за човечеството няма да има, много по-опасна е зелената секта.

51

Анонимен

преди 2 години

От цялата статия разбрах че бай германец ще си кара джипа на нафта, а ние ще мръзнем заради него.

50

Анонимен

преди 2 години

Хора защо търпим това ????????

49

Анонимен

преди 2 години

Това е екофашистки неофеодализъм. Никой няма да може да си напуска местността - това ще скъп лукс само за привилегированите.

48

Ива

преди 2 години

Рано или късно ще има масово глас и безработица и народа тогава ще разбере че го лъга и обираха и ЕС-то ще се е разпаднало... Ще има много глад, мизерия и мъка...Накрая ще трябва да има народен съд със подобаваща присъда...Въжетата са за многократна употреба... Всеки път като сме се хващали на Германското хоро сме се изпатили... Германците ще направят това, което лидерите им кажат...но Германците нямат късмет със лидерите си,както историята показва... Те така... пак..

47

Анонимен

преди 2 години

А бе един вулкан да изригне както трябва на другия край на света и всички ще дишаме едно и също, независимо кой каква кола кара. Прахолякът от изригването на Кракатау в Индонезия през 1883 г. се е разнесъл по целия свят.

46

Анонимен

преди 2 години

Електрическите коли не са мръднали от 60 години, от времето когато в България се произвеждаха електрокари. Една модерна Тесла няма нищо по ново като технология за задвижване от един електрокар произведен от Балканкар - само са по комфорни, с много лукс и кожени седалки, дисплеи, интернет и красиви фарове. Иначе са същите стари батерии. И тежи като танк, почти цялата енергия от батерията отива за да носи двигателя и самата батерия.

45

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Нашите политици така и не обясниха как с повишаване на данъците колите замърсяват по-малко, от понеделник започва новия "ЕКО" рекет със новите еко стикери при минаване на ГТП, освен винетки ни готвят и тол такси и мисля, че е крайно време в ФБ да се организираме за един масов протест срещу тия безумни и нагли обири от страна на държавата. Както гърците- ако трябва ще стоим блокирани два месеца.Държавата трябва да служи на народа, а не да го рекетира!

44

Анонимен

преди 2 години

85% от електроенергията в света се произвежда от изкопаеми горива. Дали на ток или на бензин, от гледна точка на замърсяването е все тая. Което означава, както винаги, че изобщо не говорим за "климата", екологията и другите "зелени" псевдо-мантри, а за нещо друго. И, естествено, както винаги, другото нещо е власт+грабеж. Изненадани?

43

Анонимен

преди 2 години

Мерките и теглилките трябваше преди 30 години да се въведат. Сега вече е прекалено късно. Вчера в северна германия ги потопи. Това не е било никога поне в по новата история. Чехия Торнадо и наводнения. В останалите страни горещини до 39 градуса. Природата е осакатена болна инвалидна. Но ще си върне за всичко което бац..ила човешки и причини. Заради шепа милиардери страдаме милиарди хора. Трябва да ги хванеме и обесим.

42

Handel

преди 2 години

Преведено на български - ще бъдат отпечатани стотици милиарди евро без покритие, които ще бъдат раздадени на зелените ни спонсори.

41

Анонимен

преди 2 години

Цели полета във Франция са пълни с закупени автомобили Тесла и други подобни, знаете ли защо? Защото хората не знаят какво да правят с тях след това! Жизненият цикъл на акумулаторите им е кратък, а рециклирането на тези акумулатори е реален и скъп проблем. Не е прието да се говори за това на глас, но тези технологии нанасят несравнимо по-голяма вреда на екологията и околната среда, отколкото традиционните двигатели с вътрешно горене.

40

Анонимен

преди 2 години

Ще ходим отровени и бедни, това вече се случва.

39

Анонимен

преди 2 години

Ама ще трябва и с някакви вертикални стени, достигащи чак до стратосферата да си оградиме Европейския съюз, че ще ни го издишат стерилния въздух другите!

38

Екофашистите

преди 2 години

Екофашистите действат с фашистки насилствени методи без да предлагат никакви решения. А цялата пропаганда за изменение на климата е просто една голяма лъжа! Стотици и хиляди учени го потвърждават по цял свят, но фашистите не искат и да чуят.