52

Анонимен

преди 2 години

Пълен Цирк, ако имаха доказателства защо досега не са го подвели под отговорност?Гарвана око гарвану не вади или нямат доказателства, според мен второто. И ако е крал, къде са му парите, то се вижда кой се е оял като за световно, крадеца Рашков вика дръжте крадеца.

51

Доцента

преди 2 години

Гледай как си спасяват човека от Благоевград, за да може да стане кмет :) Абсолютно поръчкови ЦИК-аджии. Ако задължат Бойко Борисов да стане депутат, ще трябва да задължат и Илко Стоянов. Ако обаче Илко Стоянов стане депутат, той не може да се закълне като кмет и губи кметското място. Кой знае кой им се е обадил посред нощ да ги натиска тези калинки в ЦИК.

50

мак

преди 2 години

Кандидатираш се за д.тат и те избират, но после се отказваш. По този начин лъжеш избирателите ти, даваш им сигнал, че мнението им не те интересува. Ако нямаш намерение да ставаш д.тат, за какъв ... кандидатираш? За да лъжеш драгия избирател и да му се подиграваш? Това трябва да бъде забранено. А т.лупа е на мнение, че може да е само премиер, другото е под достойнството му. Инфантил.

49

Аз не съм бойковист

преди 2 години

и никога няма да бъда...

48

ЧИЧО,РАДЕВ СЕ КРИЕ.!

преди 2 години

5 ГОДИНИ ИЗЧЕГЪРТВА ВСИЧКО БЪЛГАРСКО И РОДНО....... ИДВА ВРЕМЕ ЗА ПЛАЩАНЕ НА СМЕТКАТА...... .

47

ЕМО

преди 2 години

БОРИСОВ ЩЕ ГО ЗАДЪЛЖАТ,А СЛАВЧО ПОНЕЖЕ Е НАШЕ МОМЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ ЗАДЪЛЖЕН ДА СТАВА ДЕПУТАТ ?! Е УСЕТИХА СЕ ОТ ЦИК.

46

Миро

преди 2 години

Жалки,смешни,мошеници,веднъж от мъст към Борисов гласували с да ,после заради чалгаджииския кмет на Благоевград отменили безумието и гласували с не.Това показва.колко са честни и изборите

45

Анонимен

преди 2 години

Сутринта протестират пред Пиригов искат си директора и един лекар каза нещо което ме възмути до дъното на душата че се крадяло от Здравната каса защото заплатитена лекарите били ниски ужас явно кражбата у нас се е превърнала в национален спорт ми дайте да почнем всички да крадем и убивамe като едни малцинства у нас явно морала ни е стигнал дъното по страшното е че този човек трябва да лекува хора

44

Бойко

преди 2 години

защо се отказваш от най-голямото удоволствие на тоя свят - да търсиш кусури и да критикуваш. Сигурно си забравил как се прави, щото все тебе са те критикувАли. *** от другата страна малко! Хем и имунитет ще си имаш - четири години не могат да те барнат. Само ще им говориш колко са некадърни, колко за нищо не стават, как са счупила тая държава, дато ти толко убава си направИл... Ама сигурно ти е жално да ти *** на метеното, затова отвръщаш очи и не искаш да гледаш. Ех Бойко Бойко ...

43

Анонимен

преди 2 години

Къв депутат бе? В затвора му е мястото на този доказан престъпник БМБ

42

Анонимен

преди 2 години

Не му обръщам внимание и не ме интересува нищо от миналото. Инттересува ме да вървим напред и да заприличаме на нормална държава.

41

Българин

преди 2 години

Требе да ни дойдат хора учили у Кембрич и Харварт с езици да ни прават да сме като на запад демокрация да ни оцивилизоват малко.

40

Анонимен

преди 2 години

Не пуска кокала кучето!

39

магистралка

преди 2 години

Не бива да се отпускаме и да се оставяме Борисов да ни успива с лакърдиите си.Едва в началото сме. Предстои изчегъртване на местната власт.Не бива и да допускаме жадни за власт хора да се намърдат в управлението на държавата. Не бъдете безразлични. Подкрепяйте, отричайте, бъдете активни.Цялата обществена медия работи за Борисов. А този човек не бива да се връща във властта. Никога повече.

38

Анонимен

преди 2 години

Генералската хунта - символ на разрухата в армията и държавата, на раздор между институциите и в обществото, на международната изолация заради блокирането на Македония към ЕС !

37

Анонимен

преди 2 години

Абе и ти си прав - чудя се кво се занимават с него. Да го мятат в панделата, заедно с разните дончевци, пъкъпъта и биковци и да забравяме за тях.

36

Анонимен

преди 2 години

може ли такова дебело нещо да е втори?

35

Абе Бокич

преди 2 години

що не си извАди една извинителна бележка и да ги командиш ония в НС по Телевизора, бе, като Слафчу. Толко лекари имаш познати, все ще измислят нещо - то ептен здрав човек нЕма.

34

Анонимен

преди 2 години

До 33 < Още по-добре ще е, да се приеме закон - Местата в Народното събрание да останат пропорционално свободни, спрямо избиратлната активност, а избраните депутати да могат да бъдат отзовавани по всяко време, след 100 дневен изпитателен срок !

33

Анонимен

преди 2 години

Цялата хунта се занимава с Бойко за да го унижат... Беларус на Балканите....