111

най-най---

преди 2 години

Най-голямата иалагация на Борисов е да коленичи на Ердоган ! ГЕРБ , сърдете се на Борисов , никой друг не ви е виновен НЕ ДОПУСКАЙТЕ ПОВЕЧЕ ПОДИГРАВКИ ОТ БОЙКО !

110

МАЛКО ФАКТИ

преди 2 години

Борисов управляваше тоталитарно , не виждам защо ГЕРБ се сърдят на другите парти , тяхната ПРЕЧКА КЪМ ВЛАСТТА , ВЕЧЕ е Борисов , както К.Нинова за БСП !Не може Борисов да се изказва ПРИМИТИВНО , С КРЯСКАНЕТО НЕ СЕ УБЕЖДАВА !Така се вижда отстрани !

109

Анонимен

преди 2 години

До изнервен И аз ти казвам съвсем добронамерено: няма как от чaлгар, правещ се на клoyн в развлекателно предаване изведнъж да преживее катарзис и да стане сериозен политик. Освен това, да виждали сме журналисти да наричат политик по малко име. И кво?

108

Аз да питам

преди 2 години

Добре, ако ГЕРБ и ДПС подкрепят правителството на ИТН, какво става? Правителство на малцинството с подкрепата на повече от 150 депутати. Да, зависимо правителство, което може да се срине всеки един момент, ама може и да изкара 4 години. Зависи от много работи и най вече от милиардите на ЕС.

107

Пян_Гъ

преди 2 години

"Изчегъртване" ала-бала. Ситуацията е парадоксална. Веднъж да съм съгласен с А. Райчев, който каза, че СлТр ще е доволен/благодарен, ако ББ не подкрепи правителството му в парламента, понеже ИТН 65 + ГЕРБ 63(?) = 128, т.е. ИДЕАЛНО от 2 десни партии. Трябва да се РАДВА и ОТБЛАГОДАРЯВА(!!!), защото ако го подкрепи, това ще означава да пъхнеш МАКАРОВ В РЪЦЕТЕ НА САМОУБИЕЦ. И в 2-та случая решава ББ, не СлТр. Е, колкото и да не харесвам Райчев, няма как да не се съглася. Прав е.

106

Анонимен

преди 2 години

До пуркоДа, докато беше председател, след това карадая стана публичното лице и започнаха да бъзикат него,

105

Славчо

преди 2 години

много печели с позицията си, че НЯМА ПОРЦИИ, че ще намали субсидията, че ще свали депутатите от лимузините, че ще намали броя на депутатите, че ще ги накара да се отчитат пред избирателите си ... Затова повечето политически партии и номенклатури *** на умряло. Да вземе на Майчето лимузината! Че той Боко и я вземА и виде ли кво стана - ИЗЧЕГЪРТВАНЕ!

104

Анонимен

преди 2 години

Наложете чалгата и след това се чудете защо хората не гласуват. Винаги за гъби, ако ще и гражданството да отнемат. Явно е, нищо не става.

103

изнервен

преди 2 години

До 106. Пич, казвам го съвсем добронамерено и отговорно. И се отнася най-вече за журналистите, анализаторите и политиците. След като е станал сериозен политик, спечелил е избори, редно е да се обръщат към него с цялата сериозност на имената му. Не си видял за другите да пишат и казват Корни, Ицо, Наско, Румбата, Стефчо и т. н., нали?

102

Анонимен

преди 2 години

И защо чалгаджиите се наричат протестъри. Някой видя ли ги на протеста. По-скоро там бяха позитанковците, които имаха и протест и телевизията им, която излъчваше всичко денонощно. Стига манипулации с тия чалгари.

101

пурко

преди 2 години

Някой може ли да си спомни Трифонов някога да се е подигравал с Доган,както се подиграваше с редица достойни българи.

100

Фактите говорят !

преди 2 години

Бъдещето е на ИТН , младите да си решават съдбата , НИЕ СЕ ПРОВАЛИХМЕ !Все някой ни бил виновен , нали и в другите държави нови членки в ЕС като нас е имало КОМУНИЗЪМ , а ние в България постоянно казваме че ЕДИНСТВЕНО комунизмът ни пречел , защова сме на ВСИЧКИ ПОСЛЕДНИ МЕСТА В ЕС , ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ ! КОРУПЦИЯТА Е ДО НЕБЕТО , А КРАДЦИТЕ ПО ВЪРХОВЕТЕ СТАНАХА ПОВЕЧЕ ОТ ПАРИТЕ ,... ТАМ Е КЛЮЧЪТ ОТ БАРАКАТА !МЕРСИ !

99

ИТН избирател

преди 2 години

Не мисл че с този ход Слави губи избиратели. Не съм гласувал за него за да се коалира на всяка цена с ДБ и да направи правителство. Лично аз одобрявам предложения състав за кабинет и на следващи предсрочни избори пак съм за ИТН.

98

гербер

преди 2 години

До 86. И какво от това? Какво толкова се е случило, това става по цял свят. Никой не е вечен и винаги възход и падение. И с твоя живот е така нали, какво ни се правиш на интересен.

97

Анонимен

преди 2 години

Обявявам начало на политически проект на обикновените хора - Заедно Можем Повече! Само обикновени хора, без значение на възраст и пол, образование у красота са допускани! Всеки, който по един или друг начин е свързан с управлявали досега, моментално ще бъде обречен на публично бичуване, преди да бъде изхвърлен!

96

Анонимен

преди 2 години

До изнервен Добре де, споко, ще му викаме Станиславчу, щом толкова се изнервяш.

95

до ОБЯВА В

преди 2 години

За ГЕРБ съм гласувал веднъж в 2009 г.На следващите избори, както аз така и цялото ми семейство ще гласуваме за ГЕРБ.Не защото ще се върнат във властта, това няма как да стане, а защото тези които днес искат да управляват са безнадеждно некадърни.Но бясната им жажда за власт започва да става опасна за държавата.Нужна им е една силна и действена опозиция, която да е спирачка на протестърските *** отии.А тази спирачка може да е само ГЕРБ

94

изнервен

преди 2 години

Стига с това детинско Слави бе! Казва се Станислав.

93

Даа!

преди 2 години

Борисов се ЗАИГРА с Ердоган и кремъл , така че , ИЗЧЕГЪРТВАНЕТО ЗАПОЧНА ОТ САЩ , и Борисов получи червен картон от щатите .ГЕРБ да се сърди ,или на вожда си , или на САЩ !Това се доказа и от срещите на посланика на щатите Мустафа с всички лидери на политическите партии , БЕЗ БОРИСОВ и ГЕРБ !

92

Бай Йордан

преди 2 години

Като цяло Слави няма много на кой да разчита, така наречените протестни партии ДБ и ИМВън им личи как ламтят за власт на всяка цена, а това не е добър знак. За остамалите 3 партии е ясно, те ще му извиват ръцете за угодят на обръчите си.