124

Професионалист

преди 2 години

Защо,ако ти си македонец,то аз съм финикийците,но не би.

123

Спеца

преди 2 години

Ей Заев , имаш договор с Гърция за северномакедонците!И него ли ще газиш като зелен лук?Яснооо , не ставаш за нищо , а за ЕС ....ВЪОБЩЕ!

122

Анонимен

преди 2 години

Какво ще каже северомакедонецът на Слави, когато кацне на Луната: "Ех, Луно, земьо северомакедонска, докарахме българин на тебе!"

121

Анонимен

преди 2 години

Само като северномакедонци ще могат да летят на българската ракета.

120

Анонимен

преди 2 години

След преспанския договор, името Македония и Македония се отнасят само за гърците и Гърция!Зайо подписа "Ерга омнес" демек за всичко отнасящо се за БЮРМ да се използва името РСМ и гражданите по лична карта са северномакедонци,точка!Така че в РСМ няма вече македонци!

119

Анонимен

преди 2 години

Ей заради такива единици макенавти се провала цялата прОграма на Станислава и Августа. Едната влезе в парламента, трябваше да предложи Августа фон Попоци за премиерка на примоция.

118

Георгиос Николаис

преди 2 години

ЗАЩО МУ Е НА СЛАВИ ТРИФОНАКИС ДА ПРАЩА ФИРОМЕЦ (СЕВЕРО-СКОПИЯНИН) В КОСМОСА ?..АЗ МИСЛЕХ ЧЕ ЛУНАТА И МАРС СА ОТДАВНА МАКЕДОНСКА (ФИРОМСКА) ВЛАДЕНИЕ И ЗЕМЯ ?....СЕВЕРОСКОПЯНИТЕ ОТ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ ВЛАДЕЯТ КОСМОСА .

117

ПроСоТо

преди 2 години

що се отнася до "дърленията" м/у нас и тия от Сев. Македония,...-апсолутна каша ! Не знам как ще излезнем от нея...

116

aa1830

преди 2 години

Щом не сте северни македонци, може да сте южни сърби (каквито явно искате да сте) източни албанци (каквито ше станете) или западни българи (каквито сте били). Номера с античкия произход гърците ви го избиха ит зъбите. Може и бивши югославяни. Ако бяхте македонци, Заев, името Македония нямаше да смениш. Толкова ви е и пукало как се казва държавата ви, щом я продаде за едното НАТО.

115

Анонимен

преди 2 години

Вие сте граждани на измислената държава Северна Македония, която до 10 гпдини няма да съществува изобщо!

114

ПроСоТо

преди 2 години

Заевия е прав!..Името на държавата му е "Северна Македония",но населението там са македонци!....АЗ може и да използвам израза "Североюжна Македония",но аз съм "никой"!...За "полически лидер" и мераклия да "РЪКОВОДИ" държавата,тоя израз е недопустим!

113

Loyko

преди 2 години

До 77Знам как се изговаря и пише Кореа в България. Също знам как се пише и изговаря българи във Виетнам. Бунгари е във Виетнам,но ние не сме бунгури,а българи.

112

Анонимен

преди 2 години

111 Народ без корени е народ, който се отрича от своите корени. Такъв народ е северномакедонският, който живее в РСМ. Сега ясно, ли ти е?

111

Анонимен

преди 2 години

Българите на настояват северомакедонците, да се наричат българи, но да не преиначават историята и да признаят, че дедите им са се изяснява ли, като българи. Да не крадат българска история и език, да не разпространяват езика на омразата.

110

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 116 Ако си платиш достатъчно, ще ти издадат сертификат,че пра-прародителите са били динозаври!

109

Анонимен

преди 2 години

В азбуката на Кирил и Методий няма латински букви, а в северомакедонската и сръбската има "J". Което означава, че не пишат на кирилицата. Вук Караджич е взел кирилицата от българите, прибавим е няколко латински букви и така е съставил сръбската азбука. 1945 с указ на Коминтерна, се налага на северомакедонците, чиито деди са се изяснява ли, като българи, насилствено, промяната на българската кирилица, в сръбсща азбука.

108

Анонимен

преди 2 години

105 Прочети "за" и "против", генетичните изследвания. Става дума за столетия, хилядолетия, назад във времето, а не за установяване на бащинство, например. Днес всеки може, да изпрати генетичен материал до National Geography и да му проследят генетичния код, произхода от кой континент или регион, се е придвижи прародителите му, евентуално. Но, дали е достоверен?

107

Ха-ха-ха!

преди 2 години

До Анонимен 113Защо, висшистите богопомазани ли са? Каква е разликата например, между шофьор на ТИР и технолог по производство на безалкохолни напитки, ако шофьора се интересува от история, а технолога от футбол?

106

Анонимен

преди 2 години

102 Хаах това къде го чете, в някоя удбашка читанка? На Балканите, само сърбите и северомакедонците, живеят с митове и легенди. Народ, който краде чужда история и език, който си измисля легенди и преправя древни ръкописи, който се отрича от една, за да присвои друга чужда история, е обречен. Отрекоха се от античната с Преспанския договор и се нахвърлиха на българската. Народ без корени. Фуй!

105

Анонимен

преди 2 години

111 Не си длъжен да приемеш всяка чута теза. Трябва, да отсяваш вярната. Това се постига с четене от достоверни източници. Но на въпроса. Става дума за държавна политика, за официална позиция на една държава, изразена чрез нейните институции и официални представители. Ако от северомакедонските лидери, президент, премиер, например, чуваме езика на омразата и исторически наистина, застрашаваща интересите на съседна държава, срещу които има неоспорими доказателства, тогава имаме голям проблем.