26

Kety

преди 16 години

Е, тая вечер в мрежата гъмжи от бетонирани чутури... мръсни ***, докога ще се гаврите и ще резилите земята на Ботев и Левски? Само Волен Сидеров ще ви оправи вас!

25

преди 16 години

za6to da si podava ostvkta moje vse o6teda ne e sabral dostat4no pari ot dalavrki ima si nujdi 4oveka iz4akaite go

24

НФБ

преди 16 години

Причината това да се случва тук е, че тези, които трябва да осъдят престъпниците са дупе и *** с тях и това май вече стана ясно на всички. До кога ще е така? Има ли сила която да промени мафиотската структура на управление на цяла България? Виновните не са един и двама, това са стотици престъпници с огромно влияние, голяма част, от които са част от държавния апарат, депутати, министри, възлови фигури в различни браншове на бизнеса... Последните 2-3 години всяка седмица има скандал по върховете и само се говори за престъпления на високо ниво.... Има ли един вкаран в затвора? Един единствен ми посочете, от тези които ограбиха милиони от нашите пари, чрез финансовите банкрути..пирамидите..Ловките мушморлоци от ДС и олигарсите от БСП извършиха приватизацията с вашите бонови книжки! Момчетата от СОК..ВИС...777...ИПОН.. извършиха мокрите поръчки и отвориха пътя на бизнесмените с бели якички от застрахователният бизнес.. Затова средната заплата е под 500 лв..Днес сме свидетели на поредното боричкане между различните фракции на мафията в МВР за икономическа власт и достъп до евро фондовете в БГ..

23

преди 16 години

Иска не иска - ще си ходи защото от Европа така искат. Не може да е приятел с галевските престъпници и да е министър едновременно. Европа има инвестиций у нас и не може да ги остави в ръцете на галевци и тем подобни дерибеи.

22

преди 16 години

И кво шъ правим сега даге?Освен като интелектуалците от Плиевен по една *** на ........за да няма празно за спорта и другарите за здраве и т.н.

21

dadada

преди 16 години

А аз не разбрах каква е връзката между Министъра от Плевен и зачестилите самоубийства на полицаи в Плевен, която се опитваха да направят по една от Нац.телевизии? Каква е ролята му в приватизацията на ПЛАМА?

20

mile

преди 16 години

Добре е да не си ходи.Той е наше момче под прикритие "мандибулата" .Задачата му е да повдига имиджа на БСП до 10%.Вече го е почти докарал,но му трябва още малко време.На изборите ще го докара да вземат 9,5%.

19

От: НФБ

преди 16 години

Хр.Ковачки инвестира ЕДИН милиард ЕВРО в СЪРБИЯ!!!Докога ще се изнася жизнено важен капитал?Това е начин олигарсите от БСП и кардиналите от ДС да изперат парите!След колко време тези инвестиции ще се върнат в страната?Създават се работни места другаде...парите се изнасят в чужди банки в САЩ и западна Европа, а тук жизнениат стандарт е по нисък от този в Албания !Не се усвояват съзнателно евро фондовете!Политическият чадър над мафията продължава продължава!

18

преди 16 години

Tuk osven da se triqt postove ne sym zabelqzal drugo da se pravi

17

НФБ

преди 16 години

Кой ще е новият КРЪСТНИК?Кардиналите от ДС смазват дребните нарко пласьори и отварят пътя на нарко бароните!Погледнете ситуацията около училищата!Ако посочиш един наркодилър на близкият полицай, той се прави на смахнат...не бил на служба....иска ти документите за самоличност...вменява ти страх...Но и Б.Б. не е по читав..Днес сме свидетели на сблъсък на интереси от различните МВР-ейски кланове...

16

Контраразузнавач - б

преди 16 години

Румен Главъта се опъна - неще да си ходи! Когато ни гонехте нас само защото сме се клели на НРБ питахте ли ни ? Ние все пак оцеляхме криво ляво,а вие пишман управници ? Много ми се иска да използвам някоя по силна дума и епитет,но съм български офицер,от запаса ,не от резерва!Такива новопоникнали генерали и министри са срам за пагона . Отивай си бързо и мирно , че веднъж през 97г. се размина,втори път не се надявайте много.

15

преди 16 години

Da ti i shibanoto komunistichesko pravitelstvo .. nasrahte se kato goveda, i pak ne iskate da si hodite ... ama spoko, te oneia ot Evropata sluhtiat i gledat, te shte vi biat shuta... mimichkata vi kradiashta .. izpokradohte Bulgaria i razprodadohte vsichko na bezcenica ... da gniete dano

14

DevilishSoul

преди 16 години

Вместо да си чешите езиците тука, участвайте в литературния конкурс "Оставката на министъра" - поне може да изкарате някой лев:)

13

9999999

преди 16 години

такива,като галев трябва да управляват страната.Дупница е единствения град в който няма престъпност.Може да си оставиш колата отключена, няма кой да ти я пипне,а за грабежи и изнасилвания е немислимо да се случи.Тези престъпления в софия стават всяка секунда.

12

НБФ

преди 16 години

да служители от МВР имат пръсти в бизнеса с коли...откраднат ти я , пък като си платиш и айдуците ти я върнат..Има връзка и с пладнешките обири по жилища...сложиш си СОТ и мирясват! трябва да си плащаш редовно...почти като тото -то..По-малко но редовно!Не е по розово положението и в прокуратурата....там пък и кокушкара крадещ, като си плати го пускат!Мафията яко се е сляла с държавата на ЛЕВСКИ и БОТЕВ!

11

hahaha

преди 16 години

ами кой шъ нъ слухти,тоа пуне имъши уши нъ прилеп,шъ земи дъ стани ина!дан загази някъй мутра,нъл са им протежета:D:D:D

10

kyky

преди 16 години

ми наистина не разбирамщо като ревнат *** и бившите ченгета трябва да им се уйдисва все на акъля? а?

9

Best for the best

преди 16 години

По добър министър не е имало .Атаката срещу него и желанието на някой хора да си отиде ме убеждават в това .На много хора им се иска да има един корумпиран човек на неговият пост когото лесно да командват но нямат късмет поне засега.Това ,че няма и един компромат срещу него какво ви говори

8

Doktora

преди 16 години

Don Juan, държавата не започва и не завършва със Станишев или Петков.

7

doktora

преди 16 години

Ако премиера има за 5 лв. акъл, трябва да оцени историческия шанс който получава да избие гнойта, да прочисти раните. Това е шанс 1 на 100. Трябва да разровят цялата история за да може да се стигне до чисто и да се почне на чисто. Само че това е раббота за мъже