167

КантарДжибев

преди 2 години

КантарДжибев, Кунов, Маркировков, Ботоксов. ген.Пингвинов:Антиваксъри гадни - заради вас не можем да закръглим по още някой други милиони банкови депозити е ЕВРО.колежката Стела Крокудилус от кипър лъсна с 4 мил ЕУР, за начало.

166

ъъъ

преди 2 години

Днес по БНТто на науката друг един умник предложи още по-находчив маркетингов подход - трябвало да ни подложат на телефонен терор - като ни звъннели 10тина пъти, накрая щяло да ни писне и да склоним, видите ли..

165

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен187И ти за нищо ще умреш, ама от нещо. Е,И?????

164

1244

преди 2 години

..."здравия разум на българския учител" му казва да не се ваксинира с ваксина във фаза 3 на проучването, което ще приключи през 2023 г., вероятно в краят й!

163

Не, мерси

преди 2 години

Четейки коментарите все още има мислещи хора. Тази малоуумна пропаганда трябва да спре. Не мога да проумея колко заблудено е над 60 процента от стадото... Горко ни, че заради такива като тях вървим към края

162

Анонимен

преди 2 години

антиваксъри, смъртта от ковид ви дебне. не сте безсмъртни, а глуп'аци.

161

Анонимен

преди 2 години

Ваксъри, гледайте вие да се спасите, за нас антиваксърите, не се притеснявайте.

160

Анонимен

преди 2 години

"Ваксо"манчета, да не стане после да си биете антиваксини и да трябва да се лекувате от странични ефекти за наша сметка, сиреч да искате клинияни пътеки за постваксинални симптоми? щото ако сте подписали "информирано съгласие" трябва да ни освободите от това задължение и солидарност. че и "права" искате

159

Анонимен

преди 2 години

колко заблудени хора са антиваксърите.ще умрат за нищо.

158

Анонимен

преди 2 години

треперете антиваксъри - делтата идеее. ще умрете мъчително.

157

Анонимен

преди 2 години

Щото

156

Анонимен

преди 2 години

Заглавната страница на тоя или други сайтове 50% заглавия снимки набучени спринцовки - ЩО ЗА НАРКОМАНСКА истерия - отвращавате всички. Втора година вече КОРМИД ИСТЕРИЯ. 95% са били клинически здрави и са се разболели тежко и умрели от НАБИТ страх и ужас. Реално смъртността от тоя бацил е под 0.3%. Вероятност да имаш симптоми около 1-2%

155

Мечо Кух

преди 2 години

Някои дофторчета, май съвсем забравиха, че са положили Хипократовата клетва преди да почнат да практикуват."Никога и никому няма да препоръчвам употребата на отрови и ще отказвам да давам на когото и да било подобно нещо."

154

Анонимен

преди 2 години

Размислете, защото след септември...това ли ви е посланието, ужас. Убедителни сте. За кой ли път...как да се ваксинирам с експериментална ваксина. Не мога и не искам. Дайте ми одобрена и тествана ваксина с всички изследвани ефекти, за да се информирам. Искам да носите отговорност за препарата, който ще си сложа. Не съм плъх, за да си правят Менгелета експеримент с мен. Кое не ви е ясно?

153

Анонимен

преди 2 години

До МарияЯвно си спомняш ка същите "доктори" ни казваха че нема вирус :)) Ама така е, хлеба трябва да се заработва :)

152

Анонимен

преди 2 години

Имам идея колко пари се печелят от лекари, които предлагат и провеждат клинично изспитване на нов продукт. Луди пари са! Ползват всякакви методи на "зарибявка", но общо взето всеки си прави собствена "схема", НО такава БРУТАЛНА АГРЕСИЯ не съм виждал. считайте каква е МИЗАТА! Освен това очевидно работят по "централна схема с набор опорки". Стари-нови професори - все едни и същи мантри - никакво творчетво.

151

Мария

преди 2 години

Всички доктори облечени във власт не спират да говорят едно и също продиктувано от световните инквизитори на човечеството.И Кожухаровата Мира и Кацаров миналата година пееха съвсем друго. Сега чакам новите с какво ще бъдат натоварени да ни тормозят най-вече психически.

150

е-БАН

преди 2 години

"До септември има достатъчно време да размислят хората".Иначе??.... Душко, не кълни и не заплашвай. Не е разумно.Никак даже, нищо че си баба на възраст. И ти помисли за внуците.....

149

Анонимен

преди 2 години

Кърлежи са по опасни с зарази,които могат да предизвикат смъртоносни болести на човек и няма от тях ваксини щото при общ оглед и открити се вадят,що за животни при които могат да се задържат по дълго време докат ги открият при проверка не са ли прилепнали към тях,ако са за туй време може краста да развият при която агари подкожно през клетки канали да копаят,че да се развиват до степен площ плочки с кървене под тях от унищожени участъци в резултат на инфекция и несправящ се имунитет на клетите.

148

Хахахахахахахах

преди 2 години

Ваксинирайте се "заради децата" беше добро! Ставате жалки вече.Който иска ще се ваксинира, спрете се вече.Оказа се, че в източна европа живеят най-мислещите хора!Не ви върви джендърството и толерастията, не ви вървят ваксините и манипулациите, тея "прости" хора тука нещо.... не ви *** :)