194

Аз

преди 2 години

Хахахахах ще ме умориш бе Пич сега ми кажи че си и веган и ще отговаряш напълно на психопортрета си. Нещо друго да те дразни примерно за електромобилите някой лаф няма ли да кажеш ...сигурно и с лентичка с дъга на ръката си ходиш в знак на подкрепа на "различните"...

193

Здравствуйте Братя,

преди 2 години

Спутник пят ви дава здорове и 100% защиштаване от Ковида-19. Наши ваксини са най добри. Пфайзери ви убива.

192

Анонимен

преди 2 години

Гледам, че и за антиправопис си ваксиниран...

191

Аз

преди 2 години

Да бе много им знаеш на другите страничните ефекти дето са ти ги набили още докато си се родил и ти ги набиват периодично умнико.

190

Анонимен

преди 2 години

От ваксина до ваксина, разликата е от земята до небето, умнико...

189

Аз

преди 2 години

Антиваксърите съществуват благодарение на ваксинираните. Говоря по принцип не за ковид ваксините. Това че всеки от нас още с раждането си има доста ваксини предпазва от развитието на редица опасни болести в обществото. Благодарение на малкия си процент антиваксърите нямат досег с опасни болести и където седнат и където паднат обясняват колко били здрави. Не сте здрави мили мои просто някои болести ги няма заради ваксините. Трябва да сте благодарни не да дрънкате глупости наляво надясно

188

Реалист

преди 2 години

Последни в ЕС с15% ваксинирани само!? Българската глупост обяснява българската бедност.

187

До Антиваксърите

преди 2 години

Предлагам да бъде наложено всеки неваксиниран да носи едни заешки УШИ - така ще разпознаваме, че по ги е страх от едно боцване с игла, отколкото от короната която може им изяде белите дробове.

186

СЛАБ ИНТЕРЕС!

преди 2 години

Прави впечатление, че тези, които не искат да се ваксинират са или с леви убеждения или ро.ми. Тия с левите убеждения бяха уверявани от лидерите си, че ковид 19 не съществува, а ро.мите вероятно толкова много им харесало миенето на ръцете, че не искат да се ваксинират, за да продължат да си мият ръцете...

185

Анонимен

преди 2 години

Спрете най-накрая да наричате тези субстанции "ваксини".

184

Анонимен

преди 2 години

Много умни са тези ваксъри! Сигурно те са направили ваксините....

183

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните си личи, че вече са "чипирани"...

182

Анонимен

преди 2 години

хората видяха че се пътува по суша и без тестове и ваксини и няма да се ваксинират. гърчелите като поизгладнеят още малко ще отворят и те границите.

181

Анонимен

преди 2 години

от самото начало ваксините трябваше да са платени.ама не било хуманно.сега се появиха мрънкала, дето ковида ги плаши по-малко от ваксината.мноого прооост нароод ейййй!

180

Анонимен

преди 2 години

Ваксиниране до края на август, след това платени ваксини в аптеките, а лечението от ковид платено, толкова е елементарно.

179

ден за РАЗМИСЪЛ

преди 2 години

Днес ае опитаха да ни побъркат с ковиТ и ваксини

178

Анонимен

преди 2 години

антиваксъри, няма да ви ходя на погребенията. дано ковид ви подмине. ама надали.

177

az

преди 2 години

Кажи му антиваксър и не го обиждай повече.

176

Анонимен

преди 2 години

българина е имунизиран срещу ковида.няма нужда дори да се лекува от каквото и да е.затова и живеем средно 10 години по-малко от другите народи.

175

Edin888

преди 2 години

До Анонимен 195''Няма човек на когото да не му е поставена някаква ваксина .'' Аз имам поставени задължителните по списък ваксини от МЗ, тази додина ходих за реимунизация за тетанус и дифтерия, допълнително имам наскоро и 5 броя против бяс. Но не смятам да се ваксинирам с експериментални 'ваксини' с множество рискове срещу т.н. Ковид-19. Както впрочем и повечето български здравни работници. (справка на ECDC, Covid-19 vaccine tracker).