27

Анонимен

преди 2 години

Конспирации ли? Чиста реалност - пландемията е предизвикана нарочно с цел геноцидно намаляване на хората. Включителтно с отровните задължителни ваксини. Имам близки лекари и мед.сестри в Европа - ужасени са от мисълта за принудата, която ще се указва върху тях.

26

???

преди 2 години

Май се задава вариант на вируса, който освен, че е значително по-заразен за неваксинираните, за разлика от предишните напада все по-млади хора и смъртността при неваксинираните е по-висока, докато при ваксинираните няма починали, а заразените са малко

25

Анонимен

преди 2 години

Войната е неизбежна. Фашизмът вече стана нетърпим!

24

Конспиратор

преди 2 години

Дааааа... ! Миналата година опасенията за такъв сценарий бяха осмивани като конспиративни теории.

23

Аман от фашисти!

преди 2 години

Лекарите са достатъчно добре образовани, за да направят информиран избор дали да се ваксинират. Факт е, че в Англия и Франция ваксинираните лекари са около 10%, предимно по-възрастните, след 55-г възраст. Затова са и тези напъни за задължителни ваксинации. Като подадат колективна оставка обаче, ще има уйт.

22

Анонимен

преди 2 години

Да бе да, герои. Лекуваха по телефона, а прибираха кинти от касата. Не на мене тия..

21

Аман от фашисти!

преди 2 години

Като спасяваха хората година и половина, бяха герои. Сега ги уволняват, защото не щат да се ваксинират с експериментални препарати. А кой знае по-добре от лекарите ползите и вредите от ваксините.

20

Анонимен

преди 2 години

Нормално е да се направят задължителни ваксинациите. Повечето хора нямат нужната интелигентност, за да се грижат сами за себе си и за останалите, затова е добре някой друг да мисли вместо тях. Ако упорстват, да се съдят.

19

До 17

преди 2 години

Докторите могат да летят улиците, метачите не могат да лекуват. За теб най-подходящи са вторите.

18

Неанонимен

преди 2 години

До Анонимен Аз при такова медицинско лице не ходя! Позава незадоволително ниво на познаване на анатомията.

17

Хаха

преди 2 години

Представям си в България да въведат задължителна ваксинация срещу ковид с наличните експериментални ваксини. Правителството пада за месец. Всъщност дори СЗО не препоръча твърд локдаун предната есен в България...

16

Анонимен

преди 2 години

Защо метенето на улици е срамна работа за докторята? Щото няма далавера. Мизерници.

15

д-р Ох Боли

преди 2 години

Аз вече съм си уредил фиктивна ваксинация с издаване на редовен сертификат. Подготвен съм.Тая обаче няма да я бъде. Ще падат правителства и ще хвърчат глави.

14

Анонимен

преди 2 години

Скоро всички, които работите в здравеопазването ще метете улиците. И без това е пълно с изхвърлени намордници.

13

Анонимен

преди 2 години

Да се шият

12

Анонимен

преди 2 години

Назрял е нов момент.Еволюцията е в застой. Трябва й тласък.

11

Анонимен

преди 2 години

Значи нацизма здраво е стъпил във Франция! Лошото е че и тука стъпи. Сутринта четох програмата на нашия министър- деца чиито родители нямат 2 дози са аут от градина и ясла, ограничаване на пътуванията, в кафе ще ходят само тия с 2 ваксини и.н. Прочетете го! България наистина е държавата с неограничени възможности! Само тук комунистите стават явни нацисти и антиваксър министрите налагат свръх рестрикции, дето и ваксарите не посмяха да наложат! Радвай се народе!

10

Е да ама...

преди 2 години

При задължителна ваксинация отпада подписването на формуляр за информирано съгласие, нали така?

9

Анонимен

преди 2 години

А защо не написахте че масово лекари подават молби за напускане, а? Гледайте 24 Франс, там си го казват умърлушено и нещастно, но го казват!

8

Анонимен

преди 2 години

Нормално. Всички, които работим в здравеопазването имаме задължителни ваксини, които сме направили. Прибавя се и против корона . ОК! Аз съм ваксинирана.