112

Да

преди 2 години

Хора нени остана време за живот досега живуркахме, нямаме време вече, гласувайте масово.

111

Жалко за народа

преди 2 години

Няма никаква интрига. Дали ИТН или Герб води или губи с 1% - това нищо не решава. Патовата ситуация ще прилича на предходната. Жалко за народа - пак ще плаща масрафите на некадърните политици.

110

Виждам

преди 2 години

Ако и този път герб победи, чакани гражданска война народа не може повече да гледа и търпи тези крадливи мутри.

109

Анонимен

преди 2 години

Тоя сайт е хакнат от ГЕРБ.

108

Анонимен

преди 2 години

Долу ГЕРБ и ИТН. Долу ЕС и НАТО.Само БКП.

107

Анонимен

преди 2 години

Парите на ЕС и САЩ отивата в чекмежета на ГЕРП а не в народа. Безработицата е 70 -80 % ако се съберат всички безработни и емигрирали.

106

Демократ

преди 2 години

Ееех, комунизме, комунизме, пусни ни от прегръдката на комунистическата пропаганда, комунизме, в която ни държиж вече 30 години, за да си изберем едно яко правителство да ни оправи да заживеем като материално богати хора в материално богатство. ееех комунизме, комунизме!

105

hahahahaha

преди 2 години

ще има изненади, особено за първите две. . .

104

Край

преди 2 години

Интересно гласуване за ИТН - Гласуват за Слави без да е в листите и даже без да са сигурни дали още е жив /Алах да наспори дните му/.Това е като Корнелия Нинова да накара нейните да гласуват за Георги Димитров и Васил Коларов.

103

Анонимен

преди 2 години

Коалиция ГЕРП-СДС-ИТН-ДБ-ОП е най-реална и са блиски десни или фашиски партии.

102

Капиталист

преди 2 години

По добре Слави и Мая да ни оправят, отколкото комунистите от ГЕРБ!

101

Чингиз Римлянина

преди 2 години

ЧИНГИЗ завоевателя на ХАНАЙ е бил неук беден клошар и просяк но създал първото могъщо външно разузнаване наблюдавало как Рим унищожава Константинопол затуй зверствата в знамето на Чингиз Хан са с числото 888.......Армията от клошари и просяци на Чингиз се подвизавала ВЪНШНО сред пребогатите китайци......Баязид се хвалел че е жълт монголоид и предаден от монголоидите си армейци станал булка на монголоида Тимур убит по пътя тръгнал за ислямизиране на Китай

100

Нали се сещате

преди 2 години

Нали се сещате, че както и да гласувате, положението в България ще става все по-зле и по-зле.

99

Съквартиранти

преди 2 години

Опа, тия пък кои са?!От коя офшорка изпълзяха?Да не е от същата на Чалгата и Маргините, а, и на Маджо? Нали те всичките са на един и същ адрес в люлката на Демокрацията САЩ.Г-н Байдън, харесвате ли ИТН, нали при вас Трифонов си плаща данъците, подкрепете го?! Нищо че сте срещу корупцията и прането на пари! Важно е да върви далаверката!Да живее САЩ, Да живее Славчо,Да живее Херо Мустафа!Всичко е позволено, когато е наше!Бутайте му на Славчо, за да ви се отчете подходящо, било в мъни или в на'тура

98

Анонимен

преди 2 години

А що просто не изчакат до изборите в неделя, вместо да правят прогнози на всеки два часа? Няма и 48 часа до началото на изборният ден.

97

Човек от народа

преди 2 години

Да му конфискуваме джипката и да я раздадеме на народа, и ние хората от народа да покараме малко джипка!

96

Анонимен

преди 2 години

Само лудите ходят да гласуват ха-ха

95

Негласуващ

преди 2 години

ГЕРБ отново ще са първа политическа сила, но и втора да са, пак са в най-изгодна позиция. Ще ви гледат сеира и ще ви се смеят как ще правят другите правителство - Слави - Нинова - Мая - Христо, ще си издерат очите за власт, а после ще са като орел, рак и щука. И пак мното ще ви се смея на вас гласуващите.

94

ГЕРБ няма шанс

преди 2 години

миналият парламент - нищо ,че беше кратък - се видя ,че ГЕРБ са в изолация. Никой не говореше с тях, стояха по ъглите и само се пулеха. ГЕРБ няма да ги пуснат и комисийка да водят в новото правителство. Щото са крадлива nanлач.

93

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ-СДС агитира на турски в Истанбул. Прoблeмът нe ca ceкциитe в Турция. Нe cлушaйтe oпoркитe. Прoблeмът e, чe Eрдoгaн, Бoриcoв и Дoгaн ca фeoдaли. Тe cмятaт, чe бългaрcкитe грaждaни oт турcки прoизхoд им принaдлeжaт. Щe ги aгитирaт в нaрушeниe cъc зaкoнa, щe ги рaзхoждaт c aвтoбуcи, a кoйтo ce възпрoтиви, щe уceти фeoдaлизмa нa гърбa cи. Трябвa дa cпрeм тoзи тeрoр. Бългaрcкитe грaждaни нe ca рaзмeннa мoнeтa. Нe ca cтoкa. Тe имaт дocтoйнcтвo и прaвa.