28

Решението е

преди 2 години

Максимално допустима надценка от производителя до крайния клиент.

27

Скоро

преди 2 години

То и сега ядем не качествени остатъци от Европа, много по скъпи от там, после неми се мисле ще настане катастрофа.

26

Анонимен

преди 2 години

трайте там, ще ядете каквото ви даде радев. рашков още замъци ще купува, пари трябват за тая работа

25

Анонимен

преди 2 години

А сега си представете какво качество са "безплатните" ваксини!

24

пенсионер

преди 2 години

що , сега кое качество храни ядем ? да не говорим че храни и напитки са бъкани с цялата менделеева таблица .

23

Анонимен

преди 2 години

А защо правителството на радев и слави трифонов вдигна всички цени? каква е причината? защо за пореден път предизвикват национална катастрофа?

22

God

преди 2 години

В момента държавата субсидира производството на зръно, но хляба у нас не съм видял да поевтинява. За сметка на това всяка година след субсидиите шоурума на Мерцедес и Бентли работи само за нашите търгаши.

21

Клошаря

преди 2 години

Не. Няма да ядем продукти втори трето качство след покачването на цените.Ние ядем продукти втори трето качство и преди покачването на цените.

20

Анонимен

преди 2 години

Заглавието би трябвало да е "Ще продължаваме ли да ядем продукти второ-трето качество след покачването на цените?" А отговорът всички го знаем.

19

ЦИНИК

преди 2 години

Жа ядете едине 2-3 качество гражданята,от сичко сте на купило от магазиня. У село идем сичко прясно и натурално !

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12 Извинявай, не разбрах какво общо имат банките с политиката на лесните пари. Напротив Банкерите са против тази политика на ЕС, защото това са изкривени кредити отпускани от правителствата. За Пишман Мениджмънта в България си прав, днес му хрумнало да гледа прасета, после Държавата да ми помогне да продавам, че имам кредит - а къде ти е бизнес плана ?

17

Сланина и Зурла

преди 2 години

Квадтаъен с резба без М10Д!Честито чалгаджии и тиквеници!!!ДС се грижи за вас!!

16

Жалко, но факт

преди 2 години

От години си е шестица от тотото да намериш продукти 2-ро качество , масово са 3-то или направо са бракувани от западна европа- или ще ме убедите че изрезките на италианско прошуто са годни за употреба. Също като "промоциите " в немските бакалии, дето на месарския щанд ти продават вече нарязани салами и суджуци ,щот иначе ще видиш какво пише на етикета...

15

селянин

преди 2 години

не ми думайте за производители гледам ягнетаидва един и ми вика ще ми ги дадеш на 6лв килото а у магазино 18-20 лвдемек тройно я му викам за 6лв нема проблеми стига да намериш некой да ти ги даде щот я не давам д....ба и тарикатите

14

Анонимен

преди 2 години

За да имате добри цени ,стабилни с добро качество на храните е нужна добра държавна политика която да контролира качеството ,силно местно производство което освен за износа да задоволява и местното потребление.В Дания е като при соца ,имат няколко марки сирена,кашкавали,колбаси,НО качеството им е високо,там дори държавата не внася много храни защото казва..Те са вредни за нашия народ..В България няма политическа класа която да има висока култура.

13

М даа

преди 2 години

Ние и сега ще сме доволни ако ядем продукти второ или трето качество. Лошото е, че ядем пето или шесто на цената на Био или Еко продукти.

12

Анонимен

преди 2 години

Това което са написали за цените и инфлацията,лесните пари е вярно,НО проблема е в липсата на производство в България.В Испания например също може да има увеличение на храни,но то няма да е в големи проценти,защото имат фабрики за месо,които са огромни,имат износ и отделно задоволяват вътрешното търсене .Основния проблем са банките,банките и пак банките ,сами видяхте затваряне,помощи,пари,програми глобално и на финала подарък инфлация .От кой ? От политиката им на лесни пари и нулеви лихви.

11

Анонимен

преди 2 години

До Кръстьо Описаното от теб, няма да се случи, поне докато сме в ЕС. Свободното движение на стоки и хора, и забраната за ограничаване на движението на продути в съюза за сметка на национални приоритети е една от основите му. За субсидии към отделни отрасли - винаги има проблем, защо на тези, а не на нас. За имитиращите, до момента е че ги задължиха с определени етикети, но до забрани се съмнявам някой да стигне.

10

Не купувайте

преди 2 години

Продуктите на Тандем.Те са десето качество и тровят българина,но този от снимката е мултимилионер.

9

Анонимен

преди 2 години

Ние вече отдавна ядем продукти седмо качество на безбожни цени, в пъти по-високи от цените за същите продукти (но качествени) в европейските страни. Държава и институции нямаме, защита на потребителите - йок, баба хъ блеят и клатят краката, изобщо "компетентните" органи действат само когато някой неудобен следва да бъде "опраскан".