112

Анонимен

преди 2 години

Това ако е корупция, абсолютни аматьори 30к евро са джобни пари. Има хора няма да казвам държави и бизнес които всеки уикенд си летяха с частни самолети, завличат фирми с милиони и не им дреме, отиват като Киро мазната усмивка в следващата фирма и ги налъгват и там.

111

!

преди 2 години

Комунистите ги е яд, това е истината. Кво това проблем ли е? Хората са добри мениджъри а добрите мениджъри получават съответно високо възнаграждение а това е навсякъде в нормалният евроатлантичеаски свят. Някаква компания германска....5 седмици. Лъжа само г-н Плевнелиев истинският президент може да говори с германците не някакви служебни министри назначени от комуниста Радефф. Сделката за електроавтомобилите е благодарение на г-н Борисов и г-н Плевнелиев. Затова на изборите да подкрепим ГЕРБ.

110

До 144

преди 2 години

Вие сте типичен избирател от сивата иконимика, вземте си платете данъците и осигуровките и тогава искайте нещо от държавата.

109

Анонимен

преди 2 години

" ... и фиш да ти покажат ... " Там е работата, че не показват!

108

Анонимен

преди 2 години

Не ти вярваме моето момче! Много гръмки приказки досега и нито едно доказателство.

107

Анонимен

преди 2 години

Фишове няма да видим, но приказки ще чуем много! Хвърлят информационни бомби в ефира, но доказателства йок!

106

До 135 и 136

преди 2 години

Нали за това говоря, къде е фиша, ти видя ли го?

105

Анонимен

преди 2 години

Поредната ежедневна доза чалго-комунистическа поомия-пропаганда. Всички знаем че с фалита на вашата банка КТБ и на ортаците ви от ДПС, завлякохте държавата и народа с милиарди левове. Исторически факти - КТБ и настоящи компромати на комунистическото служебно правителство.

104

До 128

преди 2 години

На такива като теб и фиш да покажат ще казваш,че е лъжа.Да не си на хранилката?Истина е,но не е само там.Да се разрови и в енергодружеството ,,Булгаргаз",не само в ,,Булгартрансгаз".

103

Анонимен

преди 2 години

Не бързайте да ги осъждате! Баце е рекъл-60 хиляди на месец, ама 55 хиляди от тях за Чекмеджето...Горките хорица-едвам са преживявали...

102

Капиталов пазар БГ

преди 2 години

Стоянчо мамин Мавродиев, защо не близнеш на Борисов за да те направи отново шех на КФН. Опита се да *** майките на инвеститорите на българския каритало пазар, но сега е техен ред ти го *** на твоята ! С извинения към читателите на мнението ми, но просто си го заслужава мизерникът !

101

Анонимен

преди 2 години

Ще покажат ли поне за едно нещо доказателства или пак ще си вярваме на приказки?

100

Анонимен

преди 2 години

Знам какво е ППК, но ВВР, КАКВО Е. Мерси.

99

АНОНИМЕН

преди 2 години

Колко лековерен и наивен народ сме-казали/показали пачките/кюлчетата на Боко-вярваме,Мая-нервнопаралитичната говори врели-некипели пак вярваме,сега Харвардския възпитаник за 60 бона заплата и пак не се съмняваме.А къде са доказателствата,поне едно нещо-да кажем фиш за заплата на г-н еди кой си,който е бил в управата на банката.Иначе утре могат да кажат,че са я управлявали извънземните,пак ли ще повярваме?

98

Истукан

преди 2 години

За вас дръжките, а за тях от 10 бона на месец нагоре. Заслужавате си го.

97

Анонимен

преди 2 години

Това което показа този ***, не е диплома.

96

И още

преди 2 години

Тия заплати ги пишете на сметката на Горанов, тва беше най-необразования министър на финансите и най-платения, за справка комисията по хазарта и пропуснатите над 500 млн. от лотарията, случайност?

95

Анонимен

преди 2 години

Най-корумпираната страна в света са сащ, това го заявяват самите американци. Забелязва се много лесно.

94

Истукан

преди 2 години

ГЕРБ и ИТН си падат по високите заплати на висши държавни служители и политици. Те са по ниските заплати за останалите хора и високи заплати за тях. Щом ги одобрявате, за тях гласувайте, нямам нищо против. Стойте си в мизерията. На мен не ми дреме.

93

мишо

преди 2 години

ЗАЩО МИНИСТЪР ПЕТКОВ СЕ БОРИ ЗА БЪЛГАРИЯ НЯМА СМИСЪЛ НИЕ СМЕ ЕДНИ ФИКАЛИЙ