42

Анонимен

преди 2 години

Църквата призовава хората да приемат белега на звяра. Нмяма думи.

41

Анонимен

преди 2 години

Ваксина! Медяедея 8:1

40

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

НИКОЙ ДА НЕ ВИ ИЗМАМИ ПО НИКАКЪВ НАЧИН, ЗАЩОТО ТОВА НЯМА ДА БЪДЕ, ДОКАТО ПЪРВО НЕ ДОЙДЕ ОСТЪПЛЕНИЕТО И НЕ СЕ ЯВИ ЧОВЕКА НА ГРЕХА СИНЪТ НА ПОГИБЕЛТА

39

Ок

преди 2 години

Ако не беше тъжно,щеше да е смешно

38

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам да го е казал православен свещеник. Лъжете! Пуснете линк от оригинална статия или видео. Ама нямате. Една жена каза....Настройвате хората срещу църковните служители.

37

Анонимен

преди 2 години

Доста цензурирана версия е заглавието! Всъщност обръщението започва с "Грешници! Ваксинирайте се!"Не ви ли напомня на Мутри! Вън!

36

Граовец

преди 2 години

Другото е дали, наще пропаднали медии не ни спускат откъслечни изказвания на тоя, оня, защото Българите по принцип сме мислеща, разнородна нация и не ни минават тинтири минтири, като на западняляците!

35

хххх

преди 2 години

Срамота !И църквата намесиха !

34

славянин

преди 2 години

Според мен, а и според 10-те Божи заповеди грях е да лъжеш, не да не се ваксинираш! Има ли останал нормален човек, който да не е разбрал, че църквата служи на тъмнината, не на Бога!? Властта досега подкупваше само медиците, сега започна да подкупва и поповете да лъжат, че отровите са ''еликсири''!

33

Анонимен

преди 2 години

В българската православна църква мутрополитите са агенти и доносници на ДС, в руската на КГБ - сега не знам как и викат ФСБ май

32

стига бе

преди 2 години

Умрях от смях само като прочетох заглавието. Това да не са католиците и мюслитата? Ние православните не слушаме какво ни казва църквата. Според православието Господ е всесилен и само Той може да съди. Само Той решава кое в грях и ще ни съди когато отидем при Него. Църквата е просто ала бала, държанка на държавата.

31

Анонимен

преди 2 години

Грях е да мислиш за себе си, вместо да мислиш за други хора, каза митрополитът. --Ама точно това казвам и аз де! Не мога да карам хората да си жертват живота и да рискуват да умрат от тромбоза или да станат инвалиди от отровните ваксини, само и само аз да съм споко, да не нося маска и да "си върна нормалния живот". Това си е егоизъм! Не искам никой да yмиpа или страда заради мен!

30

Анонимен

преди 2 години

До Граовец: Според мен поддържат лъжата, защото признаят ли веднъж, познай каква народна любов ги чака. Но може и да е нещо друго.. Истината винаги излиза наяве.

29

Граовец

преди 2 години

Ако обмислиме реално нещата, няма нито едно правителство да има някаква файда от тия локдауни и затваряния! Може би има някаква сила, която ги принуждава да го правят?!И може би просто трябва да го кажат! Това не е медицински проблем, ясно се видя за година и половина!

28

джагът

преди 2 години

Мани го 18. Мисли си че сме по -*** от...

27

Анонимен

преди 2 години

Путин впрегна и КГБ поповете, за да докаже, че и мужиците могат да са като западняците. И пак не става. :)))))

26

Анонимен

преди 2 години

Това не е мнение на Църквата, а лично мнение на митр. Иларион, което той се опитва да представи като становище на Църквата. Впрочем самото му изказване вероятно е продиктувано от факта, че немалко свещеници призовават енориашите си да не се ваксинират. Всъщност митр. Иларион е добре познат с някои свои трудно обединими с Православието становища и изказвания, стигащи дори до ерес.

25

Анонимен

преди 2 години

Нещо което английската кралица, руския митрополит и Дони и Нети едновременно горещо ви препоръчват, не може да не е СЪМНИТЕЛНО.

24

АнонимеН

преди 2 години

ВАКСИНИРАНЕТО Е РАВНОСИЛНО НА САМОУБИЙСТВО И ТОВА СПОРЕД ПРАВОСЛАВНАТА ЦЪРКВА Е СМЪРТЕН ГРЯХ! 19 ГОДИШЕН ОТ БРЯНСК СЕ ПАРАЛИЗИРА СЛЕД ВАКСИНИРАНЕ С ПУТНИК 5

23

Преболедувалите

преди 2 години

Са защитени по-малко от ваксинираните. Питайте оня банкянския страхливец дали се е наксинирал. А плямпа за просроченост на ваксините. Дай пример бе, толууп. Разходка с библията няма да те спаси от огнената геена. Нито чуждата пита, дето я раздаваш на клириците.