59

Анонимен

преди 2 години

Янев: Разчитам демокрацията да надделее след изборите........БКП-то е било винаги "най-демократичното" в българската история от 1944та година. Да му мислят българските избиратели в България тъй като те основно ще плащат сметката около червените депутатски преяждания от всичките до сега "български" партии!:))))))))))))))))))

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 "Не! И знаеш ли защо? Защото знае че "шефа" на службите,вече не е Гербер!-:)" Службите вече не подслушват Янев, защото шефа им не е гербер, но българите не могат да го разберат това нещо ...

57

Диктатор Радев

преди 2 години

Едноличната власт коли и беди нормалните българи и в същото време ми се говори за демокрация?

56

ДС командва вие

преди 2 години

изпълнявате.Спираш да изпълняваш, получаваш ___+___

55

Анонимен

преди 2 години

Всички изброени лица от вас, колега, са по-образовани от вожда на стадото, който така ви е влязъл под кожитe, че ако загуби още малко ще се разревете сякаш сталин е умрял. Да вземем за пример Радев, който е завършил с отличие в САЩ, знае език и има обща култура и винаги се е изказвал проевропейски. Борисов от друга страна е членувал в БКП и си държи партийния билет, но бил демократ. Промили са ви мозъците, колега, това е пyтинизъм. И в Русия мрънкат какво ще стане ако Путин падне.

54

червен маймуняк

преди 2 години

До Ситуацията ли? Дайте доказателства за кражба!Нямате нито едно доказателство.Докато за комунистите имаме много доказателства.1. Фалираха 3 пъти държавата след 1989г.2. Създадоха банковите пирамиди.3. Приватизираха Б-я за дни и нарязоха на скраб работещи предприятия.4. Направиха заплатата 5 щ.д., а пенсията 3 щ.д.5. Създадоха хиперинфлация.6. Създадоха кредитните милионери.7. Приватизираха болниците.8.Създадоха плосък данък.Има и още..

53

Анонимен

преди 2 години

Янев, а още ли от медиите научаваш дали някой политик го подслушват или най-после си разбрал, тази информация е в службите за сигурност?

52

Ситуацията ли?

преди 2 години

Тоя отдолу твърди, че ГЕРБ са бивши комунисти, както и 80 процента от гражданите в страната без 20 процента млади поколения. Когато един човек открадне едни пари от сектори като образование МОН и чрез хазарт други едни пари и когато с тези пари изкупи много земя и я застрои и я продаде 10- 20 пъти по-скъпо отколкото е похарчил. Това какъв крадец го прави всъщност. Десеторен, двайсеторен, трийсеторен или този човек вече го ядат червеите.

51

Анонимен

преди 2 години

Доживяхме военен да ми говори за демокрация.

50

axaxaxaxaxa

преди 2 години

До българин Герб са типичните българи,дето все търсят далаверата!До вчера-комунисти,днеска-демократи!За това и хората гласуват за тях!В тях виждат себе си!Червените са бесни за власт,ама няма начин,хората не ги искат!А форумните мераци със заклинания са празна работа!

49

Културист

преди 2 години

Янев, а разчиташ ли, че шефът на НАП Румен Соецов ще каже най- накрая къде е безимотният ром Данаил Николов на когото той продаде фирмата си за 500 лв?Напомням, че Румен Соецов прави това след като е разследван за 6 млн укрити ДФС за същата фирма.

48

това е изходът!

преди 2 години

До ГОРЯНСКОТО ДВИЖЕНИЕ! - търсят се спонсори

47

Анонимен

преди 2 години

Ако е от типа управление, който Янев практикува, и който е всичко друго, но не и демокрация, няма да "надделее". Ще надделее военна авторитарна диктатура.

46

Тоз пък!

преди 2 години

До Анонимен Абе вие, умно-зелените и розово- красивите, в кой свят живеете??? Преодоляхте ли нощното напикаване от синдрома Борисов?

45

Анонимен

преди 2 години

Янев, ти имаш ли още чувството, че някой те подслушва?

44

генерал Нахуйников

преди 2 години

Ето ви най-новите лица на промяната и демокрацията - Атанас Атанасов ГНОМА, Мая, Татяна, Корнелия, Вигенин, Капон, Христо, Мартинчо, с Тошко за гарнитура! Дружно развяват знамето на радевата демокрация - Бойко Рашков!

43

ьдг

преди 2 години

Странно е, когато за "демокрация" говори бивш военен (а знаем, че военния винаги си е такъв) и отявлен сталинистки-путлераст ?!?!?! Някак си не се връзва, все едно да каже човек: "топъл сняг" или "студен огън" ?! Говори ли военен комунисто-*** за "демокрация"-значи има нещо друго предвид!Очаквайте скоро "цОцИализъм" от нов вид, и си теглете парите от банките, щото скоро ще има изревали!! Спомнете си 95-та/97ма година, това ще е повторение на онова, историята се повтаря!Орешарски 2 идва

42

До 48

преди 2 години

Ако отиде ще го завърши, при това успешно! Не като някои министри в служебното правителство с лъжливи биографии, представящи се за свои съименници! Влезте в профила на Кирил Петков и отворете линка към него, там ще видите истинския Кирил Петков, възпитаник на Харвард!

41

Анонимен

преди 2 години

Капитализмът купува и продава гласове е престъпление. Народът няма пари, продава се на капитализма и не управлява.

40

Анонимен

преди 2 години

Спокойно гербаджии, като загубите изборите ще се цупитe известно време, пък ще ви мине. Живота ще продължи и след Борисов. Даже туко виж, о чудо, станало по-добре.