324

Анонимен

преди 2 години

Персонално иска само пари. Много. Бързо.

323

Анонимен

преди 2 години

Те построените вече магистрали няма да могат да изчегъртат, но за бъдещи - забравете. Там е лесно. Изпапкваш предвидените парички и после с гумичката изтриваш всички планове.

322

Анонимен

преди 2 години

Тошко, за коя дата е предвидено изчегъртването на магистрала Тракия, да отида да гледам как се стараете.

321

+++

преди 2 години

И последно какво иска Славчо,иска или не иска.Ами като не иска,какво искаш ти.Явно твоето его е по голямо.Та така както сме тръгнали Слави не иска,другите от екипа освен тебе и те не искат,тогава за чии х-- се явявате на избори.Участвате в изборите заради паритееее,защото за предизборната кампания се дават едни пари,които не са никак малко,а се отчитат с фактури от онези "дами" които размахват ръце пред "Илиенци".И за субсидията разбира се.

320

No Coment

преди 2 години

А какво точно иска Слави??? Още не е седнал да управлява,и вече започна да се опиянява от властта която глупавите и неграмотни провинциалисти му я подариха.Как може да се бориш срещу олигархията,като избираш марионетката на олигархията.Тоя дългия просто се опиянява от властта.Още като пионерче е обикалял около Окръжния Комитетъ на Комсомола,докато не са го избрали за баш деригент на комсомолските секретари в целият окръг.

319

Анонимен

преди 2 години

Много си е повЕрвал нещо рошавият Маймунчо.

318

Анонимен

преди 2 години

Егати склерозите са тия. А,,като е важен Парламентът, а не Премиерът,, защо се заяждаха с Бойко .Карал джип. Строил магистрали.А пък Слави ходи с три джипа и с шестте му бодигарда шмъркат ,,магистралки,,.

317

Анонимен

преди 2 години

Славчо и Тошко да взимат по една шкурка и да започват да чегъртат. Да си изберат от Пловдив към Бургас ли ще чегъртат или обратно. Да се захващат вече, че доста работа ги чака по изчегъртване на магистралите, а трябва да се чегъртат и хиляди санирани блокове. Чегърт-чегърт.

316

до 366

преди 2 години

На българин да вярваш е все едно на дявола да вярваш

315

Анонимен

преди 2 години

Вижте изборите в Благоевград. 20% активност. До там докарахте хората с вашата политика на очерняне, промихте им мозъците - те вече на никого не вярват и не искат да гласуват.

314

Да бе, да

преди 2 години

Персоналната власт за него е начин на дишане.Тежка патология в това отношение.Гони от екипа СИ всяка "дясна ръка", чиято популярност почне да расте и може (според болните му мисли) да го измести.Но сам се насади по този начин. Отгледа си шутове, които се изживават като царе и с всяка своя стъпка и дума му "дърпат килимчето".Славчо просто е балон, на който хелият му е в повече.На всичкото отгоре и страхлив.

313

Анонимен

преди 2 години

362, при теб ако гърми, при мен - не."Чалгар" не е обида, а диагноза.

312

Анонимен

преди 2 години

Интересно е българин да обижда някой на "чалгар" при положение че където и да се обърнеш в БГ гърми яко Преслава, Алисия, Джена и т.н.

311

Анонимен

преди 2 години

Чалгара не искал персонална власт, ама навярно желае да дърпа конците отзад, нещо като Доган в момента. Последния е на светлинни години напред като политик, добър-лош - няма значение. Тооо по принцип "добри" политици няма...

310

Реалността

преди 2 години

Борисов първо няма да спечели изборите, второ дори и да ги спечели ще е с 1-2 % и няма как да направи правителство, трето никой друг освен ДПС и Пеевски не харесва Борисов, тоест Борисов трябва да направи коалиция с ДПС за да направи правителство. Демек политическо самоyбийство. Абе с две думи България никога повече няма да има правителство ГЕРБ.

309

Анонимен

преди 2 години

Колко са гнycни тия които плюеха по Борисов преди да стане премиер (всъщност те не харесваха никой), а сега "уж" имат стабилна работа и стабилни доходи и го защитават със зъби и нокти. Това което знаете днеска не се знае дали ще ви помогне утре!!

308

Параван

преди 2 години

Ми да така е! Но, първо защото той е само маша, второ няма си хабер от това и трето никой и не мисли да му я дава. Слави е момче на повик'ване и има временна роля. Колко недостойно, но има едни 11 млн, които трябва да се от работят. От учиндолеца, дето се фука пред мама с влиятелни приятели, толкова. Параван за тъмни задкулисни сделки. Параван на метежа, заблуда на пубърите и неграмотните! Важна е бройката, да свърши мръсната работа! Важен е резултата! Целта е подмяна!

307

ЦРУ САЩ

преди 2 години

Борисов нахрани шмaтките, но те няма да му помогнат в битката!! Борисов трябваше да нахрани истинските българи - тези които пълнят хазната!! А не цвeтнитe българи, Борисов размножава зooлoгическата градина в България!! Ако Борисов нещо искаше да направи досега отдавна щеше да го направи за България!! Борисов се провали и времето му изтече и сега иска да отърве народния гняв и затвора!! Имаше време и шансове Борисов да се представи на ниво и да вземе правилните решения но не го направи!! Ще гори!

306

Треба и ще идва друг

преди 2 години

Борисов нищо не направи!! Вече е дърт пeдеpaз!! България не почва и не свършва с Борисов!!

305

Анонимен

преди 2 години

Тате каза, че ще ми купи колело, ама друг път.