60

Стою Кацата

преди 3 години

Аз излизам в есенна ваканция в Дубай.Затуй ваксинирайте се ,есента ще бъде прекрасна

59

Нюрнберг

преди 3 години

iсъд до дупка за такива като теб,

58

АНОНИМЕН

преди 3 години

Как не му е срам на този да излиза сега с тази агитация когато говореше точно обратното като председател на пациентска организация.Сега като министър друго запя.Ако очакваме такива фурнаджийски лопати да ни оправят,имаме бая да чакаме.

57

оффффффф

преди 3 години

Ами ваксинирайте се бе, г-н Стойчо! Някой ви пречи ли?

56

Анонимен

преди 3 години

"Имаме заявени 14 млн. ваксини - по 2 дози на човек". Що за прахосничество е това ??? Дори в най-заклетите ваксърски държави няма да се стигне до повече от 75 % ваксинирани. Израел спря на 60%. А ти очакваш от Българите да се ваксинира 100% от населението ли ? Разходите от бюджета да не се правят от някой третокласник ? 7 млн население, значи поръчваме 14 млн ваксини. Майко, майко и некадърност. Некадърност и безумие..

55

Анонимен

преди 3 години

Съд за тиквата за това ,че поръча толкова ваксини !

54

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте така,че да няма правителство ! Служебно след служебно . Белгия така изкара две години.

53

Анонимен

преди 3 години

Тоя за нула време влезе в списъка за трибунала. Рекордьор.

52

Анонимен

преди 3 години

До gosho Sega e 2000 leva za dolar

51

Анонимен

преди 3 години

Някоя врачка да не ти е хвърляла боб и да ти е бабувала ? Какво можеш да кажеш точно ти, или който и да било друг ? Вие не успяхте да прецените колко Българи ще се ваксинират, въпреки че хората имаха негативна нагласа към ваксините много преди да бъдат поръчани. Прахосахте парите на данъкоплатеца на ***, а сега в отчаяна надежда ваксинирате с изтичащи продукти. Не можете да видите по-далеч от носа си, а ще давате фалшиви надежди на хората. Дребни селски тарикати в костюми. Слуги на фармафия

50

Анонимен

преди 3 години

Не рачим, кацаров, не рачим.

49

Анонимен

преди 3 години

Мойта есен ще е прекрасна и без да се ваксинирам. Благодаря ви все пак.

48

Анонимен

преди 3 години

Не ке да се ваксинирам.

47

Анонимен

преди 3 години

Няма да е никаква прекрасна есен, щото разкатахте фамилията на един куп народ и оставихте без работа много браншове. И като се ваксинират хората, какво? Ще им върнете ли загубите и нервите? Ще се налапате пак здраво и ще се кланяте ниско на "авторите" на истерията. Плужаци.

46

Анонимен

преди 3 години

Прекрасна! Чудна ! Цветя и рози и дъга - щастие, радост и песни ни очакват, само след като се ваксинираме. Милият той, направо е затрогващ в отчаяните си опити да привлече още някоя друга будала днес, която да му допълни банковата сметка и да отчете дейност пред мракобесните си господари.

45

Анонимен

преди 3 години

Стойчо, при положение, че над 80% от БГ населението не иска да се ваксинира, а от другите 20% хората са го направили заради ненужни страхове, паника и празни надежди, каква съдба мислиш, че очаква теб и други като теб - подтисници, в момента в който всичко това утихне. Особено ако се докаже, че ваксините имат осакатяващ или смъртоносен ефект. А този момент ще дойде, помни ми думата. И когато дойде, няма да има място на света, където да се укриете.

44

Влади

преди 3 години

Загубих близък приятел от Ковид, искаше да се ваксинира, но не му даваха докторята, защото имаше 13(!) стента на сърцето. Почина, Бог да го прости, не ваксиниран. И никой лекар-антиваксър не пое отговорност.Кацаров сега се прави на пръднал в рейс(, демек не бил той), дето е отричал ваксинирането и Ковида, въобще. Господ да му го върне!

43

Анонимен

преди 3 години

Ако се ваксинираме ще бъде прекрасна есен ? 1) Вие, особено крайно страхливите, манипулируемите и меркантилните никаква адекватна прогноза не можете да дадете - това вече се видя.2) Англичаните каква есен ще имат ? Те са почти стигнали 70% ваксиниране (с 2 дози), но ситуацията при тях е същата, каквато беше в пика на заразата и без ваксина. Откъде ги вадиш тия гаранции при положение, че вече имаме един пример.3) Не мисли, че ще ти се размине правосъдието. Помни се какво си казал.

42

Анонимен

преди 3 години

Мен есента не ме притеснява, няма ли да е по-добре, хората така да се ваксинираме, че да имаме прекрасна зима, баш по пиковете?

41

Анонимен

преди 3 години

кацаров, готви се да освобождаваш кабинета. И ти си на същата ясла като ботокса. Да идва Мангъров.