351

Анонимен

преди 2 години

"Македонците са творение на Тито,измисли им,нацията,църквата ,писмеността,те съществуват от 1941г..Слабото място на Балканите е Македония ,там интереси имат Сърбия,България,Гърция ,вече и Албания"Това не е мнение на българин а на СРЪБСКИЯТ историк Милан Протич.

350

ЕС депутат

преди 2 години

Изпълнява ли *** критериите от Копенхаген?

349

Анонимен

преди 2 години

424 най- чалгясалата република е българската даже и с министър председател чалгар сменящ великата тиква хахаха посмешище на европа великите българи начело с великия дерибеевски и тиквун

348

Анонимен

преди 2 години

Не бях останал с впечатление , че словенците махат с лека ръка затова дали ще им викаш хървати или австийци? Доста вой нададоха, за да се отделят от Хърватска. Може би проблема е в тази депутатка.

347

Анонимен

преди 2 години

Невестата е евробюрократ занимавал се активно с проблеми в Сърбия. Вероятно това е просръбска позиция. Това е ново - значи все пак Сърбия и СРМ-то го играят заедно за оплюване на България? Не виждам защо трябва да се публикува мнението й, без да се уточни какви пристрастия изповядва.това ли е мнението на всички словенци? Все едно да кажем че нашия Гаргамел представлява българите?

346

Анонимен

преди 2 години

До 423Явно с чалгарите и албанците взаимно се привличате.

345

Анонимен

преди 2 години

Да бъдем честни ,ветото на Словения срещу Хърватска беше справедливо.Хърватите бяха(и продължават) да са нагли в спора за морската територия,въпреки ,че независим съд определи в полза на Словения ,хърватите продължават да наглеят.

344

Анонимен

преди 2 години

До 419Ще си съгласен ли след като починеш да те пишат ,че не си българин ,а албанец и силно си обичал чалгата?

343

Анонимен

преди 2 години

До 414Прочети в словенската Уикипедия какво пише за Самуил,Средновековната Българска държава .Ще останеш изненадан ,няма и помен за Македония и македонците.

342

Анонимен

преди 2 години

407 велики чалгафонино ти като си независим от стотина години преди което си бил 500 години по чужда владт каква е разликата между 30 години независимост и 130 велики чалгафон болен мозъко хората ще се наричат както си искат! разбери че НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ИМА НИЩО ОБЩО СЪС Ч0ВЕКОПОДОБНИТЕ ЧАЛГЯСАЛИ БЪЛГАРИ! мутри връзкари *** начело с мосъщия българин тиквата и приятеля му свинар дебелеевски българските светила

341

Анонимен

преди 2 години

В грешка си, в ***.ьовския учебник пише това което пише във всички учебници по света,което не може да се каже за северномакедонският учебник.

340

Анонимен

преди 2 години

Мда, важното е какво пише в г.аньовският учебник. Този учебник е различен от всички други учебници.

339

Иван

преди 2 години

Ами добре! Тогава северномакедонците да приемат словенската история и култура, а не нашата. Не може да си фантазираш разни неща и да убеждаваш всички, че ти не си такъв, а си някакъв друг. На такива хора им викат луди.

338

Анонимен

преди 2 години

"Егоизъм " няма ,нека обясни кое е погрешно,ако познава истинската история на България?Ако е учила югославската,нищо не знае!Всъщност ние не знаем как е представена БГ в учебниците по история на Словения,вероятно юговерсията.Четох някъде в тяхната версия на "Стани богат" имаше въпрос" кои с татарите в Европа които впоследствие са приели славянския език,от коя държава са" и в отговора естествено фигурираше България,другите бяха Полша и др.Според мен,те така са учили и учат и днес.

337

Анонимен

преди 2 години

Кои са тези словенци? Прислужници на Хабсбургите, австро-унгарците, след това на сърбо-хърватите. Избягаха от тяхната Югославия и от сърбите. Югославските престъпления трябва да се покажат. Нашите историци трябва да извадят броя на жертвите на Югославия, Сърбия. Сърбите направиха същите неща през 90-те години, смятайки че Запада пак ще ги покрие.

336

Анонимен

преди 2 години

Г.аньо никой не го харесва още от времето на Алеко когато плъзва из нормалните държави. Затова другите държави никога няма да допуснат Г.аньо да е нещо повече от слугинаж защото знаят че ще стане "Пази боже сляпо да прогледа".

335

22

преди 2 години

Дали е учила история? Дали знае поне част от историята на българите? Или просто се изавява като компетентен политик, който е 100% исторически некомпетемтен!

334

До 397

преди 2 години

"Могъща,силна" се срина защото Югославия не беше държава,а насилствено обединение на различни народи чрез тоталитарни методи,цензура,репресии,фалшива история и геноцид.За съжаление сръбските служби все още държат короната и ги притискат!Аз се учудвам,че и Словения ,един толкова различен от сърбите народ като култура и бит,нищо общо независимо че бяха част от Югославия,сега се прави на дръж ми шапката спрямо БГ,че и ще се налага.Как пък не!Това е изключително грубо,вместо да говори за диалог

333

Анонимен

преди 2 години

Словения е държава, която е независима от 1992 година. Не може да ни поучава. Словения е държава, която са размятали като лека жена между империите.

332

ognyanz

преди 2 години

Проблема не е в това за какви искат да се считат хората в РСМ. Да се считат за каквито искат. Това, с което ние не сме съгласни е да се краде от общата ни история. Не може хора, които преживе са казвали и са писали че са българи те след смъртта им да ги наричат македонци защото така им изнася. Когато престанат да пишат че българите са татари и фашисти и да крадат от общата ни история ще получат от нас подкрепа за ЕС.