129

Анонимен

преди 2 години

Сумати народ е измрял или трайно инвалидизиран в Америка, Англия и Европа. Само при нас статистиката мълчи. Добре че е Мангъров, защото другите са си продали душата за ваксини. Нека всички са наясно че ваксинираните лекари са с фиктивни сертификати.

128

пича

преди 2 години

Хора днес се изпокарахме. Не може ли просто да стигнем до консенсус, че Мангъров е велик, експерименталните препарати не са ваксина, а проваксърите - заблудени ***... и приключваме с въпроса. :)

127

Слави Трифонов

преди 2 години

ПОКЛОН ПРЕД ЧОВЕКА КОЙТО КРЕПИ НАРОДА И ИСТИНАТА

126

Анонимен

преди 2 години

Очевидно не всички хора имат един и същ отговор към вируса по куп причини. Съответно и количеството антитела при всеки ще е различно. Но къде логика у политиците.

125

Анонимен

преди 2 години

Джордж Оруел : Революционно действие е да казваш истината във времена на всеобща измама.

124

Хикса

преди 2 години

Благодарен съм на една от малкото медии като dnes.bg Дебати за или против ваксината по тв и радиото няма както в бг така и в Испания.Лъжа,е че нямаме свобода на словото и сме от последните в една гнусна класация.Глупаците в Испания дори направиха комисия за борба с фалшиви новини,а иначе свободно коментиране за или против ваксините не съм срещал.Само с регистрация...фашизъм баце.

123

Анонимен

преди 2 години

и са квомангърчо - антиваксър.

122

Анонимен

преди 2 години

Ми, няма да ни чипират, вероятно.

121

Анонимен

преди 2 години

Идат избори и мангърчо пак изпълзя... и все още няма ни една статия по темата тоз червен чичко.

120

До 129

преди 2 години

Нали изчака 2 седмици след втората? Пусни пак антитела в друга лаборатория.

119

Анонимен

преди 2 години

Ако си ваксиниран пише само ваксината, ако не си ваксиниран, но си бил болен и имаш pcr тест до 6 месеца, пише него .

118

Анонимен

преди 2 години

Нищо не вземам като лекарства е нямам антитела мисля си лабораторията да е объркала точката пак ще се изследвам за моя сметка разбира се

117

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 126Пише дръжки!Ти виждал ли си европейския сертификат, или една баба ми каза....??!!! Защото в моя евро сертификат такива неща няма!Абсолютно легален и законен.Еднакъв е с българския! Не пишете глупости когато не сте наясно!

116

ддт

преди 2 години

Ваксинираните тепърва ще патят. В УК 9 КЪМ 1 са починалите от "делтата" напълно ваксинирани към не ваксинирани.

115

До 125

преди 2 години

Ако вземаш цитостатици, кортикостероиди или имаш имунен дефицит по друга причина, може и да не си получил достатъчна защита от ваксината.

114

Моля се

преди 2 години

Бог да пази този човек! Това е имено лекарят, който спасява нацията по най-простия начин - като казва спокойно това, което е учил.Благодаря, доц. Мангъров!

113

Истукан

преди 2 години

Мангъров е прав, ваксината не помага, а само вреди. Всички опити да се задължават хората да се ваксинират са против световните и европейски права на човека. Не говорим самоза конституционни права, които си ги имаме и не могат да ни задължат да се ваксинираме, а говоря цялостно за световните права на човека. Всякакви ограничения за хора дето не са се ваксинирали е против световните права и свободи.

112

Анонимен

преди 2 години

В европейския сертификат пише дали си преболедувал, дали си ваксиниран, дали имаш антитела. Така че мангъров отново заблуждава публиката!

111

Анонимен

преди 2 години

Сега да ви кажа аз съм с две дози ваксина няма да казвам коя и нямам антитела е има някакви там но са под минимума

110

българин

преди 2 години

До: номер 121 Лошото анонимни съфорумнико е, че да ни агитират доктори да се ваксинираме с уж "доброволната" ваксина е гадно! Не го ли схващаш? Нека я направят задължителна, ще се ваксинираме! Ама не го правят! Защо? Не се ли чукваш по главата да се замислиш?Защо трябва да подписваме каквото и да било? Аз съм се ваксинирал против тетанус, шарки-марки, какво ли не, и никога не съм подписвал нищо!А аз чета. Чета в листовката пише например, възможно е "увисване на лицето" - е не съм съгласен!