7

Анонимен

преди 2 години

На мястото на лекарите нямаше да си давам вече зор за болните от Ковид. Както едни рокаджии пееха, те сами са си избрали тази съдба - на вечната българска овца.

6

Радо

преди 2 години

В Европа да си гледат работата. Тук са Балканите.

5

Анонимен

преди 2 години

При толкова нисък брой на ваксинираните, следващата вълна на Ковид ще е същия мор както предишните. Пак ще има писъци защо болните умират необслужени.

4

конспиратор

преди 2 години

когато белите ви дробове се напълнят с лепкава течност ще се молите за кислород и ваксина .

3

само не разбрах

преди 2 години

за европейска австралия ли стана на въпрос че се притесних, ще минавам транзит от там

2

Вече

преди 2 години

все едно и също!! В Испания има 12 хиляди заразени, но само 18 починали, Великобритания 28000 заразени и 29 починали!! А в Ромска България при 75 заразени за денонощие 12 починали. Коментирайте това, а не Европа!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Нацистите и новите концлагери. Браво! Да не забравят като излизат да обикалят в радиус 1 километър да забучат значката на ревера с надписа "Аз се ваксинирах". А когато ги спре униформен да протегнат ръка и да покажат ваксинационното кодче. За да им е по-лесно може да си го татуират на ръката. В Германия знаят как се прави, имат опит с такъв род татуси. Питам се, кога е планувано да пуснат газовите камери? И под каква ли форма ще ги предоставят? Ще почакаме. Няма за се бавят много.