182

Анонимен

преди 3 години

Лондонското метро минава под Темза. Ленинградстото - под Нева, Московското - под Москва река. И те са сухи, а това са реки и то бая големички. Но бойко-фандъковото бе наводнено от Перловската вада!

181

пияница мистик

преди 3 години

Идва Бойко - строи метро и го разширява. С европейски пари! Идва червеният фигурантчик Пеканов и казва, че спира разширяването на метрото и плана за нова линия. Явно много им се иска да откраднат ЕС парите, които ни се дават за метрото и да потънат в нечии джобове. 200 милиона са това, колкото 200 чекмеджета на Бойко, нали така, дрогаре :)))

180

Анонимен

преди 3 години

Уж щели да пренасочват средства към по-бедните райони пък ни спряха магистралата на Варненци. Без магистрала Варна ще продължи да запада. Цялата промишленост се концентрира в градовете с магистрали - София и Пловдив

179

ДО АЙДЕ

преди 3 години

АМИ ПРЕЗИДЕНТ И ПРАВИТЕЛСТВО КЪДЕ ДА ГИ ЗАВРЕМ КОГАТО НА ДИВ СЕЛЯНИН КАЖЕШ ДА СИ ХОДИ НА СЕЛО ТОЙ НЕЩЕ ЗАЩО ЛИ!!ААААААА

178

запознат

преди 3 години

Много правилно действа министъра. Въпреки че в София и околностите реално живее почти 1/3 от населението на България, добре за страната е да се влагат пари и да се развиват други региони, вместо всичко да се стича в София! В интерес на истината София е най-големият град в Европа, разположен в котловина. След това Фандъчката да се чуди защо въздуха е драстично мръсен. Воденето на политика, спомагаща за намаляване населението на София е най-правилният подход в случая.

177

Айде

преди 3 години

ВРЪЩАЙТЕ софийското жителство и Фъндъчка да си отива на село, откъдето е родом, Бочко- в Банкя, Томиславчо- в Габрово..... и т.н. И София ще стане п е р ф е к т н а!

176

Анонимен

преди 3 години

До Брат ВурстЗащото има фирми-роби ,които са принудени само за да имат работа, да работят за процент от средствата и ограбените средства потъват в чекмеджетата, а за пътищата няма достатъчно пари за крайните изпълнители, прави се икономия и пътищата са некачествени!

175

Брат Вурст

преди 3 години

До 173 Роден Софиянец! Ако обичаш не сравнявай Софиянски с Фандъкова. На ремонтите на Софиянски - Сливница и Ботев, все още не е правен ремонт на ремонта. Не забравяйте и чия е заслугата София да има метро (жокер: не е джипко и фандъка)

174

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСофия за 30 години се е увеличила едва с около 200 000 души, в което число влизат родените софиянци и несофиянци! Не си мислете, че са се изсипали кой знае колко хора там! За столица , това е много малко за 30 години!

173

Анонимен

преди 3 години

Ремонти на Ремонтите и така капка по капка вир става и така София Расте и Грознее !

172

Анонимен

преди 3 години

До ОПТИМИСТАко изгонят и софиянци от морето и от всякъде, откъде ще ви идват голямата част от приходите,средствата и данъците на софиянци? А и по-добре кръвен данък на София, отколкото на чужбина за младите!

171

Ford

преди 3 години

До роден софиянец! 173,Не става дума за омраза, а за обективност! Хайде да не сме толкова чувствителни. Една диверсификация, и София ще стане един обезлюден и спокоен град. А колко се е променила столицата ни, не мога да каже,че не е променена, но с едно голямо НО!

170

роден софиянец!

преди 3 години

Каква е тази омраза към София! Нали всички се натискате да дойдете в София, сега какво плачете! В София живее 1/3 от населението на България. София внася най-големите приходи в бюджета на България!Така, че преди да плюете помислете малко, ако все още сте в състояние! Ако сте обективни и сами ще видите колко се промени София по време на оплюваните от вас Софиянски и Фандъкова!

169

Анонимен

преди 3 години

Правилно, трябва да се върне софийското жителство въведено през 1942 година по времето на цар Борис трети и Фандъкова да си ходи на село.

168

Анонимен

преди 3 години

Айде-е, още една схема за крадене чрез бюджета на София ще я изчегъртат Браво.

167

ОПТИМИСТ

преди 3 години

ДА СЕ ВЪРНЕ СОФИЙСКОТО ЖИТЕЛСТВО И ВСИЧКИ СЕЛЯЦИ ВЪН. ЩЕ ИМА МЕСТА В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ

166

Боко Рашков

преди 3 години

Знам кой краде, а *** ще Ви кажа друг път чакам да го изберат втори път.

165

до 165

преди 3 години

Лоша е братеее, лоша е вервай ми!!!Може да не е лоша сама за себе си, ама като и свирне бате Бойко "Играй ми Казачок!", и ФандУПкова играе Казачок!!!

164

Анонимен

преди 3 години

Обяснението е просто и разбираемо - щом София дава 40 % от БВП и се полага и най-високото финансиране. Освен това всичко е обсъдено и прието от Европа. Ясно е, че Харвард ще е на власт. Ще видим как ще развият икономически слабите райони без магистрали и без хора. Всичко следим и ще запомним.

163

Анонимен

преди 3 години

Аз не мисля, че е лоша кметица Фандъкова , даже срвнена с предишните кметове е много по-добра, но писаха, че една група, наречена "орлетата" , свързани с Бойко, крадат като разпрани зад гърба и!