11

Свободно...

преди 2 години

...придвижване на хора, ЕС и разбира се криворазбраната цивилизация, разбираш ли ;) . Иначе две години след обявяване на болестта, това си е чиста проба дискриминация.

10

Анонимен

преди 2 години

Мда. Ние се ваксинирахме, всички се чувстваме отлично, планирахме си ваканцията в чужбина, животът е хубав!!!

9

Антон

преди 2 години

Няма да се ваксинирам, нито аз, нито близките ми. Е добре, няма да ходим на екскурзии и почивки извън България следващите 2-3 години, и нищо фатално няма да стане. Ако пък направят живота ни толкова сложен, заради липсата на ваксина, има достатъчно лекари, които срещу финансова мотивация, ще ме ваксинират, изхвърляйки ваксината в кенвфа. А ваксинираните да не се притесняват за мен, те вече са защитени

8

Анонимен

преди 2 години

И в България трябва да има най строгия закон против антиваксарите българи егоисти хиляда лева глоба и затвор 4 години за предумишлено убийство заразяване друг човек с коронавирус и отнемането му на неговия живот антиваксарите само от това разбират от нищо друго.

7

Анонимен

преди 2 години

Боцнат и предпазен от КюАр код, това ме прави горд!!!

6

х

преди 2 години

Само вижте какво става. Всички държави безропотно се съгласиха с пландемията. Няма вече отделни държави и правителства. Има едно световно правителство, ръководено от кукловодите. Невероятно драпане за имунизация на населението е целия свят, !!безплатни ваксини!!, загрижени са за нас(уау айде бе)......Добре бе, хора, не ви ли намирисва тази работа??

5

Програмист

преди 2 години

До До : Грешиш, драги, нормалните хора се ваксинирахме отдавна, и няма никакви странични ефекти. Ама кой съм аз да споря с панелните експерти?

4

Анонимен

преди 2 години

защо преболедувалите само 6 месеца, а с ваксина може по-дълго?

3

Анонимен

преди 2 години

За мен всички антиваксъри българи егоисти са сатанисти и слуги на дявола

2

ЕСъто

преди 2 години

С ушни марки и четец за таг ще стане по-бързо въвеждането. По разпространение е.

1

Додо

преди 2 години

Поредната пропаганда на Отровната Инжекция. Имате грях за пропонирането на псевдо-ваксината. Никой нормален човек няма да си я направи. А вероятно намаляването напоследък на пропагандата за т. нар. Бустър, или трета игла, се дължи на това, че неизбежните доказателства за ужасни странични ефекти от псевдо-ваксината се трупат доста по-бързо, отколкото се очакваше.