460

Анонимен

преди 2 години

Магистралите построени от ГЕРБ не били качествени ! А вие дето плюете дали сте качествени? Може да си мислите , че сте такива и изобщо в очите на другите да не сте и това е 100% сигурно , защото ако бяхте качествени, нямаше да правите елементарни граматически грешки , да повтаряте като папагали клюки и недоказани твърдения , да подкрепяте тези , които разнасяха ковчези и черни чували за трупове . Ако бяхте качествени,щяхте да заработвате по 4-5-6 хиляди на месец и да не ви интересуват глупости.

459

Анонимен

преди 2 години

Бойко, ти може да искаш да управляваш "в мир и разбирателство" , но аз искам ти никога повече да не се докосваш до властта.

458

ДО 585

преди 2 години

ТИ МАЙ ЖИВЕЕШ САМО С КРАЖБИ ЩОМ ТАКА МИСЛИШ ТОЛУП

457

МИНИСТЪРКА

преди 2 години

АЙДЕ БАБЕ ВЪН ЩОМ ЗНАЕШ САМО ДРЪН МРЪН И СУЧЕШ ДА СПРЕШ РАБОТАТА ПО МАГИСТРАЛИТЕ

456

Мили ГРЕБери

преди 2 години

Откраднах половин милиард евро от 500 и кусур километра ДЕКОРАЦИИ. Гласувайте пак за мен, че 48 денЯ не съм крал!!! На Инат не ми дават да крада, гадните кумонисти!!!

455

Пян Гъ до 581

преди 2 години

Така де, ама нали като критикуваш, се предполага, че ти си свършил по-добре работата? А какво са построили за 20 г. другите преди ГЕРБ? НИЩО!

454

Дедо

преди 2 години

върнете Баце, той за 10 гонини направи толкова, колкото комунистите не успяха за 45 години totalitarizym и 20 години демокрация ... върнете го, иначе зелените чорапи , чалгарите и мутрите с тая и оная ще ви вкарат в землянките от преди 9IX ..

453

Бойко

преди 2 години

До Пян_Гъ"Е тогава какъв е спорът?"Ся, магистралите не са на Бойко, царя, комунистите, извънземните.Те са на всички ни, защото са платени от нашия джоб. И да, не са некачествени, много некачествени са.А караме по тях, защото са обществена собственост. Даже и чужденци си трошат колите/камионите по тях.

452

ОХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

преди 2 години

ТАЯ БАБИЧКА СИ ГО ПРОСИ МРАЗИ Я ВЕЧЕ НАРОДА И ИЗВЪН РБ НЕ СПИРАЙ НИЩО ЗАТОВА МИСЛИШ САМО НАРОДЕ НА БУНТ

451

БРЕЙ

преди 2 години

ТАЯ БАБИЧКА ДА СЕ МАХА ЧЕ СЪСИПА РБ ЩЕ СПИРА А НЯМА ДА НАДГРАЖДА КАК СЕ СМЕЕ САМО КАТО ЗМИЯ НАСИЛА И ДЕБНЕ ДА ТЕ УХАПЕ АКО СПРЕ СТАЧКА И ЛИНЧ ДАЕ ПРОКЛЕТА ДАНО

450

Пян_Гъ

преди 2 години

Я сега 1-н урок по логика на троловете: "Магистралите на ГЕРБ/ББ не били качествени" Така ли? Ми тогава 1) ЗАЩО ГИ ПОЛЗВАТЕ? и 2) Магистралите на БСП/ДПС, на НДСВ/Царя ПО-КАЧЕСТВЕНИ ЛИ СА? ТЯХНОТО МЕТРО ПО-ХУБАВО ЛИ Е? ИНФРАСТРУКТУРАТА? Ама не бе, господине, те не са построили НИЩО, те само бараха... Е тогава какъв е спорът?

449

абе

преди 2 години

Буци, кордона от 5 коли що нямат винетки и ГО. Как един номев СВ6415МТ е на две коли. да не ти е Щастлив номер, или едната каруца е крадена?... в Автомагистали давали ли са ти спешна помощ в спешната медицинска стая

448

Анонимен

преди 2 години

От САЩ обявиха , че българското правителство не може да се справи с мигрантския натиск към България - ми то не е и нужно , нали се справят с ваденето на компромати макар и без доказателства. Бойко с много такт , дипломация и акъл се справи и с този проблем наред с десетките други и само за това трябва да му целувате краката, вие дето ежедневно квичите срещу него.

447

Анонимен

преди 2 години

ВАКСИНИРАЙ СЕ ТИ БЕ ТОЛУП. НАЛИ КАРА КОВИДА ОТДАВНА ЗАЩО НЕ СЕ ВАКСИНИРАШ ИЛИ СЕ ПАЗИШ ЗА ВАКСИНАТА НА БАЙ СТАВРИ

446

Анонимен

преди 2 години

Че как да я пуснат? Тя не е направена. А Витиня няма ден да не е на половина затворена за ремнти. ***!

445

джо

преди 2 години

Тиквун верно реве повече от Тити напоследък...

444

Калоян

преди 2 години

Половин милиард километгра магистрали, а Хемус още не е пусната. Наглата буца не спира да бълва мощни лъжи от гнусната си паст. И не забравяйте - локомотивите са ни най-добрите в СВЕТА, Румбича го преследва с дрон, Каскета е човек на Радев - все неща, които бяха заявени с най-сериозен тон от мистър P(umpk)inokio. Същият еднокнижен елемент, владеещ по-малко езици от децата ви в детската градина. Мислете!

443

застраховател

преди 2 години

До Анонимен 511 - тези номера не са като нашите, държавните коли сключват застраховки по обществени поръчки с конкурси и не са в системата на ГФ, това съвсем сериозно, това че не излизат в сайтовете, не значи, че нямат, просто са сключени по друго ред, снимай номер на патрулна кола и провери - пак няма да ти излезе...

442

Народен съд

преди 2 години

Борисов, като ги знаеш тия зеленочорапковци що за стока са трябваше да ползваш силни правни инструменти, за да направиш нещата необратими. А, сега гледай сеира на тези провинциални при'митиви и болше'вишката им ракета Корнела. На война, като на война! Не виждаш ли, че по всички медии нонстоп се бълват манипулации към този изтрещял от про'стотия народ. Избита есенцията на нацията от техния"народен съд", останалите малцина образовани не са можали да възпроизведат Народ от личности. Неграмотност!

441

завалията

преди 2 години

До OPKИTE НА MAФИЯTA.., забрави за Трифонов !На какво се надЯШ?