98

Анонимен

преди 3 години

Англия 66% ваксинирани и случаите растат с бързи темпове, защо вaкcъри?

97

Анонимен

преди 3 години

До 92: В Европа четат статистики и се бунтуват много по - вече от нас. Ама тези новини не се публикуват в БГ. Тук само се пише за брой заразени, брой умрели и се пропагандират ваксини .

96

Анонимен

преди 3 години

Вaкcите нали сте бoцнaти и предпазени завинаги от всички болести /s какво искате повече?

95

Анонимен

преди 3 години

До До 86 На зомби не може да помогнеш. Отчайващо е. 387 000 доклада, с дати, имена, последователност на събитията, има даже партидни номера на ваксините в част от докладите, обаче противоречи на религията, значи не е вярно. На първа страница пишело... Пише го именно за зомбитата... Да се успокоят и да си тръгнат... Леле закъсахме го, много кухи хора има, ще страдаме.

94

до 80 от славянин

преди 3 години

Опознаването на възможностите на тялото става чрез личния ти житейски опит - боледуваш, лекуваш се, тестваш се в различни житейски ситуации и така си опознаваш възможностите! Има средства за пазене и лечение много по-ефикасни от спорта, но не му е тук мястото да ти ги излагам!

93

Гражданин

преди 3 години

Цензура ЕНЗУРА, правите беседата безинтересна!!!

92

LosHo

преди 3 години

Ехх само как моят фалшив коментар 69 ( Canada ) ала *** събира здраво лайкове и фенове сред антиваксърите! Празноглавци, стига сте вярвали на фалшиви и недоказани новини! Ваксинирайте се и бъдете поне веднъж в живота си отговорни към хората около вад!

91

Анонимен

преди 3 години

И защо Европа ваксинира поголовно, даже и децата? Кое цивилизовано правителство в Европа би рискувало здравето на населението с нещо, което е толкова опасно? И защо масово народите в западна Европа доброволно искат и се надпреварват да получат ваксина възможно най -скоро? Те не четат ли, статистики не гледат ли, фейсбук нямат ли? Защо само шепа българи са решили, че са най-умни и разбиращи?

90

До 86

преди 3 години

Празноглавец, ти въобще английски език говориш ли? Ти въобще знаеш ли тази база данни какво представлява! Празноглав *** ! На самият сайт дори си пише, че информацията на него не е официална и не се гарантира за вярна!

89

Анонимен

преди 3 години

До Факт - риска от болест, която за година и половина е заразила 2% от населението, и от тези 2% са починали 2%, а 0.7% са тежки/критични случаи? Усили си телевизора, сигурно ще има още интересни измишльотини по-късно, да се страхувкаш.

88

до Факт

преди 3 години

Глyпocти. Кажи един футболист да е yмpял от тая измишльoтина коpoнавирус? Ама от ваксина малко остана.

87

до LOSHO от славянин

преди 3 години

Тиквичке, знаеш ли кога един производител официално си признава, че продуктът му е менте!? Когато е невъзможно да скрие този факт! А когато е възможно да го скрие, той го скрива! Ти от човешка и търговска психология хабер ли си нямаш!?

86

Факт

преди 3 години

Каквито и доводи да изсмуквате от пръстите си едно е безспорно- рисковете от ваксините са капка в морето. Рисковите от ковид са хилядократно по високи за тежко протичане, дълго възстановяване, инвалидност.

85

Анонимен

преди 3 години

До До 79 от LosHo Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) - wonder.cdc.gov - Официален държавен сайт на Центъра за инфекциозни болести на САЩ. Срамно е, че си толкова активен, а не знаеш елементарни неща. Извини се.

84

до losho от славянин

преди 3 години

Промивката на мозъците става много лесно, особено когато средствата за промиване са в ръцете на властимащите, което си е точно така! А тези ''истински мозъци'', които стояли зад производството на ваксини не са нито съвършени, нито морални, за да им вярвам като на господ, но ти ако си ги обожествил, това си е твой избор!

83

Анонимен

преди 3 години

Искам да питам Кирчо: Познаваш ли ме, знаеш ли коя кръвна група съм, какви алергии и заболявания имам, знаеш ли кога се чувствам здрава и кога полуумряла? Не ти ли е кофти да ми вменяваш вина затова, че не искам вече експерименти със здравето си?

82

Бил Гейтс

преди 3 години

Ей бaлъци:1во - Ковид няма, има грип както постоянно върлуват всякакви грипове винаги2ро - Направих яката пачка от тия ваксини3то - Както вече писах Ковид няма, но чрез ваксата вече на 100% ще можем да ви редуцираме каквото е и моето желание

81

от 79

преди 3 години

Изложих се - в САЩ умират от ковивакса по 1000 човека на месец, не по сто... И това само по официални данни

80

До 79 от LosHo

преди 3 години

Вто такива като тебв имах предвид в коментар 69 - пълни антиваксър ***! Хайде покажи, къде има официална информация на твоитв тролски твърдения! Покажи ни и ще се извиня на всички празноглавци

79

Анонимен

преди 3 години

Толкова е наивно и комично твърдението, че познаваш тялото си и знаеш кое е най-полезно за него, че спортуваш и няма да те нагази тежко "грипчето". Аз познавам хипертоници и диабетици, които го изкараха много леко, познавам и здрави млади спортисти, които едва не умряха и сега не могат вече да вървят без да се задъхват, камо ли да спортуват. Ясно е, че има генетични фактори, които определят леко или тежко ще протече.