43

Най-важното е

преди 2 години

Парите да се изнесат веднага.

42

Байфидан

преди 2 години

Там е работата, че всичките му дървени нереалистични идеи на този ***, ще стане ясно, че не сработват чак след изборите.

41

сминдух енд чесън

преди 2 години

Българите се докарахме до това да спорим ,кой е по изпечен лъжец,Борисов или Петков. Е имаме победител ,като Борисов няма друг подобен на света,колкото до министър Петков ,на мен лично ми допада .

40

Анонимен

преди 2 години

До L "Така ще се окаже че 1 град може да получи всички средства а всички останали области абсолютно нищо" Нещо срещу което властите в бели държави като Германия нарочно вземат мерки, да не се случва. Обаче другаря от "Харвард" явно не е работил в такива страни. Хмммм. Къде ли е работил?

39

Анонимен

преди 2 години

На 11.07 Боко пак ще ги отнесе във всички области. Комунизмът няма почва у нас.

38

Реалист

преди 2 години

Ами нали държавата има интерес да привлича инвеститори в слаборазвити региони и затова тя го прави като създаде условия за това на база, разбира се, на разумни критерии и преценки. Иначе то е ясно, че всички ще се бутат в столицата. Дървен харвардски философ.

37

Анонимен

преди 2 години

Позитанковците два месеца все нещо променят. А нещо за промяна на пенсии и заплати не говорят и не се чува. Прави са гербавите, дойдат ли комунистите и мизерията идва с тях. Не е забравено светлото им бъдеще. А зелен чорап каже ли ти нещо, виж къде е слънцето. Май по-добро от герб няма на тази територия.

36

L

преди 2 години

Така ще се окаже че 1 град може да получи всички средства а всички останали области абсолютно нищо

35

Изнервен

преди 2 години

Тц, Тц, има ли ден този клоун да не се появи в някоя медия? Да го взимат в Холивуд.

34

Гледна точка

преди 2 години

Четох му на този сухарските неизпълними идеи, но едно нещо ми направи впечатление. Щял да бори корупцията с това някой от правителството да не влияе на потенциалния инвеститор като се излъчи комитет в правителството, който да одобрява проектите. Е, шушляк, а кой ще влиза в този комитет и как ще взима решенията? Баси смешника.

33

Така като гледам

преди 2 години

Служебниците ще приключат държавата!

32

Ганьо

преди 2 години

До до някой. Глу.пак, има сателитни снимки с дати. Иначе *** знаем, че раззбира от всичко.

31

Анонимен

преди 2 години

До ГРАЖДАНИН "Гледах Кирил Петков по една от телевизиите вчера и направо му се възхитих! Как деликатно каза, че Б. Борисов е излъгал за "вече преведените пари на Гърция". Браво! Такива млади, честни, образовани и кадърни хора ни трябват! С такива хора ще разбием "статуквото", прекъснем кражбите и надявам се да тръгнем по нов път!" Ако Кирил Петков беше "честен" и знаеше какво говори, нямаше да каже "деликатно" а направо за какво става дума! Акъл имаш ли да мислиш по-нататък?

30

Възмутен

преди 2 години

Противно и грозно дрънкало също като Борисов. Как пък поне едно нормално човече не се появи. А кой от кой по противни за гледане и слушане

29

Анонимен

преди 2 години

До ръбЪ Зад "намеренията" на Кирето още отсега изникват разни интересни въпроси, най-интересния от които е с кое в анализа на Плана какъвто е бил досега не са съгласни. Това ми напомня за предната му изцепка, за кредитите ББР давани на големи фирми и пари използвани "неправилно". Няма възражения за законосъобразност, просто едно "становище" за това, че е можело да се изпозлват по друг начин: без обяснение, защото избрания начин е недобър или нещо от сорта: само по бюрократични параметри.

28

МОЧ

преди 2 години

До ЖИВКО ОТ ВАРНА .....Здр Живко ! Аз съм бай Моч от село Гаргалък и много ми се иска да ти помогна да имаш пари , приятелка и други неща за да живееш истински добре но ........нямам желание.Най-добре е да извикаш Неволята ама внимавай много да не се объркаш и да си я вземеш за приятелка щотоооо ........

27

Реалист

преди 2 години

Няма ли кой да му обясни на този дървен теоретик, че сложните му харвардски схеми изобщо няма да проработят? Ама така е, като се водиш по сухите бумаги.

26

Отговор

преди 2 години

До 9 Беше източен и още как! Всички видяхме изпръхналата и напукана земя под водата! Ако не беше източен, това щеше да е един метър трева и нямаше да може да се мине оттам! Да не говорим за надблюдението онлайн !Отсега мога да ти кажа какво ще се случи със сигнала...нищо! Важното е да се вдига пушилката и да се лаже до изборите!

25

Анонимен

преди 2 години

ПЕКАНОВ ИСКА МНОГО ДА КРАДЕ, НЯМА ДА СТАНЕ

24

ръбЪ

преди 2 години

тоа тапир се скъса да ръси глупости - те инвеститори са се наредили на опашка да строят, да строят... единствено строго специфичен инвеститор, тип добив на шистов газ може да посочи къде иска да работи и точно ти кирЕ няма как да го пратиш в Странджа или Петрич, а той ще си иска да копае в ЧМ... отделно от това, в такава малка държава какви транспотни разходи за VW например - дали завода ще е около Видин или Асеновград няма никакво значение, тва да не ти е САЩ или Русия...