56

Анонимен

преди 2 години

Руската ваксина е устойчива на новия вариант, за разлика от западните, десетки милиони по света са ваксинирани вече със Спутник-V, дори повече от Русия, и това е установено.

55

Анонимен

преди 2 години

Голяма радост за демократите. Русия в момента има пик на ковид-19, не могат да скрият радостта си. Но руснаците не искат да се ваксинират и не се ваксинират. Докато в Англия в момента положението е много по зле от Русия, въпреки че в Англия близо 80% са ваксинирани.

54

Анонимен

преди 2 години

Няма как да се знае дали Спутник действа при толкова малко ваксинирани.

53

до 54

преди 2 години

Анонимник, Русия 1 150 милиона! Има 611 починали за денонощие. България е 6 милиона, умираха по 190-200 човека дневно, на 7 април бяха 248. А кажи къде мерките са по-адекватни и властта къде се справя по добре!?Не знаеш, нали, така са ти казали да т.р.о.л.и.ш...хахаха

52

Анонимен

преди 2 години

Никакви са най-добрите мерки...

51

pb

преди 2 години

Половината поточни линии на големите фармацевтични компании бълват ваксини - нещо за което се работи две години и се разглежда като инвестиция. Очаквам скоро и кучетата да искат да ваксинираме...

50

Анонимен

преди 2 години

Имам простичък въпрос,защо след като този вирус е толкова заразен и опасен, и носенето на маска е за да предпазваме околние ако сме заразени, Та защо въпросните маски се хвърлят наляво и надясно, а не се унищожават като опасни биологични отпадъци?Това не пандемия , а нова глобална религия с всички атрибути. Вече даже се появиха и ереси скоро очаквайте и инквизицията

49

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

58% ваксинирани, но в Израел включват за разлика от нас и преболедувалите и тези с антитела и така става над 70%. Само че ахилесовата пета се оказаха точно ваксинираните. Това не е изненада с оглед добре известната неефективност на антивирусните ваксини. Всеки който на есен се боцка с антигрип ваксина, знае че на зима грипа не го пропуска. Дежурното оправдание е че това е било друг щам. Впрочем помните ли как шаманите от щаба подмамиха хиляди да си бият антигрип ваксина миналата есен?

48

Анонимен

преди 2 години

Този щам си е пуснал пипала и може да се мести на различни части по тялото и за това е супер заразен.Ако е на маската може да слезе от нея и да влезе в тялото през всеки един отвор.Вируса вече е генномодифициран.Движи се а т. нар. предпазни средства не вършат работа.Смъртта е неизбежна.Китай постига целта си да ни унищожи.Дали нашите създатели извънземните ще се намесят в таз битка ще разберете в следващия епизод когато ще се появи новия щам Гама.

47

Анонимен

преди 2 години

Тука половината са ви ваксинирали като деца, ама чак сега откриха колко вредни били вакисните. Про**с*т човек с интернет - шимпанзе с кратечница.

46

Светозар

преди 2 години

Когато Кантарджиев, Мутафчийски, Бойко и Президента се ваксинират, тогава и ние.Между другото, защо 85% от лекарите не са ваксинирани, нали са на първа линия ?

45

Анонимен

преди 2 години

До 44 до StrikerТой са е надрусал и ваксинирал та затова е тъй зле с главата

44

Анонимен

преди 2 години

До Striker Болните не може да се ваксинират, защото ще получат въспаление на сърцето. Това са съдови болести, високо кръвно, рак, диабет, бременни, деца под 12 г. не можгат

43

Анонимен

преди 2 години

Мен компютърни вируси не ме ловат, заврете си я тая ваксина знаете къде...

42

до Striker

преди 2 години

Това цял ден пред огледалото ли го репетира, преди да изпуснеш мисловните си газове тук?

41

Анонимен

преди 2 години

И кмета на Москва призовава за ваксиниране. Поддръжниците на Русия нещо го закъсвате с антивакса.

40

Анонимен

преди 2 години

Делта ще е 5-6 години и после не се знае може и гама следващия/

39

Анонимен

преди 2 години

Няколко вида са вече делтите от делта или делта плюс и даже делта плюс плюс.

38

Анонимен

преди 2 години

Тоя цирк вече няма зрители. Закривай.

37

Анонимен

преди 2 години

Не на маймуни, а не знам на какво ни направиха вече....