35

АнонимеН

преди 3 години

МНОГО ШУМ ЗА НИЩО!!! ДАВАТ НА ОБЩЕСТВЕНОСТТА САМО СРЕЩИ С НЕИЗЯСНЕНИ ОБЕКТИ! АКО ИМА ПАДНАЛ ТАКЪВ ОБЕКТ НИКОГА НЯМА ДА ГО ОБЯВЯТ , ЗАЩОТО СА ГО ПРИБРАЛИ ЗА ИЗСЛЕДВАНИЯ В БАЗА ПОД БАЗАТА В СЕКТОР 211

34

реалнафантазия

преди 3 години

Ние дори до Луната тепърва се учим наново да пратим хора... и на Марс. А за бази с много хора Мъск обеща 1000 кораба, Но всичко това звучи като фантастика. Дори разселване из слънчевата ни система, не нашата галактика или някъде отвъд звучи невъзможно, при сегашните технологии...Как така сваляме извънземни, които могат да изминават тези безкрайни разстояния? Някак си няма логическо обяснение... :)

33

Анонимен

преди 3 години

Бог не съществува, религията е лъжа и заблуда, извънземните са истински

32

реалнафантазия

преди 3 години

При сегашното ниво на технологии можем да стигнем до най-близката галактика след сигурно хиляди години... как така, при тези огромни разстояния във Вселената сме успявали да свалим извънземни летателни апарати, които технологично трябва да са развити много по-развити от нас, същевременно и самите извънземни да ни превъзхождат по разум също много повече пъти, а да допускат да ги сваляме???... :)

31

селянин

преди 3 години

ами не знаят хората какво да ви кажатте тия са от марс другите от сириус а па тия идват от андромеда

30

БАН

преди 3 години

Жена ми от 20г ми разкрива тайната на летящите чинии, всеки път като стане семеен скандал. Тъй, че какво разкрили от Пентагона няма да добави нещо особено. А и те хората, като гледам така съвсем деликатно казват на хората: Фокусирайте се върху важните неща от живота, а не върху тези тра-ла-ла неща, които не ви ползват.

29

Totenkopf

преди 3 години

"В него няма категорични заключения" Ама вярно ли, каква изненада?

28

Анонимен

преди 3 години

Чисто статистически няма как да няма извънземни форми на живот.

27

наблюдател

преди 3 години

До АнонименДокладът е с предварителен характер и няма заключения. Предлага пет възможни обяснения: 1. Летящи обекти като дронове, балони, птици и др. 2. Естествени атмосфрени явления, някои от които излизат и на радари. 3. Секретна програма на САЩ. 4. Вражески технологии. 5. Други - тази категория се описва като феномени, които изискват научен напредък, за да бъдат обяснени. Тук попадат докладите за обекти, които показват необичайни движения.

26

Анонимен

преди 3 години

Това е старто и те никога не са си стръгвали Незнам защо би е пентагона да ни казва нещо което лети дали е самолет или НЛО

25

наблюдател

преди 3 години

До реалнафантазияГриър е мошеник, който се възползва от наивитета на хората, които са запалени по НЛО. Даже доста то тях го съзнават.

24

наблюдател

преди 3 години

До Не очаквах повече!TR-3B е мит. Абсурдно е да се предполага, че някоя от излагащите се в последните години американски аерокосмически компании ще направи нещо, което го няма дори в учебниците по физика даже. Свидетелствата на пилотите говорят за неща, които изискват десетилетия или столетия напредък в различни научни и инженерни дисциплини. Това няма как да стане. Но хипотезата, че тази НЛО история е провокирана от секретни технологии е валидна. Или може би се ползва за параван.

23

Анонимен

преди 3 години

Не помръдват при силни ветрове... А сега де. Ти да видиш.

22

Леле !

преди 3 години

Заключенията на пентагона са като на 5 токшасник ! Демек може да е всичко , дрон, гълъб, летяща чиния ама ние не знаеме ? Хахахахахха

21

Ицо

преди 3 години

Не знам какви са тия болни мозъци, които търсят постоянно под вола теле. Какви ще са тези извънземни дето са толкова развити, от толкова време ни наблюдават и не осъществяват контакт с нас...Хората пропускат нещо много по съществено. Исус Христос живя реално на земята. Извътши много велики дела, но нито един път не спомена за извънземни, а отдаде всичко на Бог - Баща, който живее в измерението наречено Небе. И това със сигурност не е измислица.

20

реалнафантазия

преди 3 години

Предполагам също толкова разочароващ ще е филмът на Стивън Гриър, който ще излезе скоро под заглавието "Cosmic Hoax."

19

Или руските хакери

преди 3 години

Освен *** има и друга номинация - НЛО за незгодите на краварите! Скоро сигурно те ще бъдат обвинени за виновни относно вирусите! Щотот на китайците не им минават краварските изцепки!

18

Анонимен

преди 3 години

Никой с всичкия си няма да направи такива заключения. Дори астрономите търсещи извънземни сигнали от СЕТИ когато намерят нещо последното в списъка им е извънзмени.

17

Факт

преди 3 години

Колкото са кацнали на луната толкова и това са НЛО, сащ е фейк.

16

Анонимен

преди 3 години

Нищо конкретно. Твърдението, че ни посещават извънземни форми на живот е много невероятно, за това не бих повярвал в него докато не се предоставят неоспорими доказателства. От друга страна ако някой ми каже, че днес е видял щъркел да лети, бих му повярвал и без доказателства ...