58

Медиум

преди 2 години

Айде сега да видими !

57

Анонимен

преди 2 години

"Въпреки множеството санкции, наложени по това време, тя оправдава анексията си на Крим със ... " - Още ви боли за Крим, Русия добър шамар ви удари. А скоро и Донецк и Луганск. И пак ще има скачане, пенявене, и смешните санкции, а Русия ще ви се смее отново.

56

Анонимен

преди 2 години

Русия е последното убежище за нормалните хора.

55

Анонимен

преди 2 години

Северна Ирландия е във Великобритания, но иска да е в ЕС ... и да са близки още повече с Ирландия. Моят кръг от познати шотландци знаят много не само за континента ни, историята му, културите и т.н., но и доста държави по света.

54

Военен брокер

преди 2 години

Другия път ще стане мариз.

53

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия мечки, че вече става смешно...

52

ЕРИХ МИЛКЕ ЩАЗИ ГДР

преди 2 години

САМО ДВЕ РАКЕТИ ОТ НАЙ-НОВИТЕ И МОДЕРНИ---''КИНЖАЛ'' . ХИПЕРЗВУКОВИ !ИЛИ ОТ ПО-СТАРИТЕ :: КАЛИБЕР .И НЯМА ДА ИМА НИ САМОЛЕТОНОСАЧИ, НИ ЛИНЕЙНИ РАЗРУШИТЕЛИ НА Ю КЕЙ .ВСИЧКИТЕ ТЕ -- ЩЕ БЪДАТ ЛИНЕЙНО РАЗРУШЕНИ .

51

Анонимен

преди 2 години

В бг останаха дамо *** да живей Русия

50

Юнак Задунайски

преди 2 години

Великите братушки да изкарат Кузя и да обгазят подлите западняци!!!! Да се продънят от кашляне, дано! Слава! Напред!

49

Анонимен

преди 2 години

""""""Британската Империя я няма от над 60 години вече..от 1960 год. започна пълния и разпад ."""""" ______________________________ Малко липсва дълбочина в разбирането ви на проявления на международната политика, също и в исторически план.

48

Анонимен

преди 2 години

северна ирландия всъщност се чуди как да остане в юк:) затова са им и проблемите с република ирландия. а в шотландия съм живял и единственото, което знаят за руснаците, е че ядрените им централи аварират и заразяват света с радиация.

47

Викинг

преди 2 години

Абе не се ли копа канап по Темза, та да ...акнеме беломунявите булки у Лондон?Утрее съм пред Биг Бенда-Белорошльооо, нивга не сме признавали "туй кралство"!!!!

46

Анонимен

преди 2 години

аз знам за една война, която водят великобритания и русия - за полуостров крим. руснаците я губят, както губят и крим. сега тъкмо са си го взели от 6 години и пак им се появяват британци. нормално е да се спекат руснаците.

45

ЕРИХ ХОНЕКЕР

преди 2 години

Нека Россия реципрочно да помогне на Щотландия и на Северна Ирландия да се освободят от Ю КЕЙ.Едно време (до 1992-1993 год.) Ирландците от ИРА купуваха Калашниците си направо от Съветското Посолство на СССР в Лондон, без да се крият от МИ-5 и МИ-6 .

44

до 52

преди 2 години

То е ясно .че няма да оцелеем , всеки случай джуджак е по-богат от мене и ще изгори повече ,той да му мисли ние сме никой и нищо .

43

Анонимен

преди 2 години

трите лъва могат да си позволят да дразнят мечката :)

42

Анонимен

преди 2 години

До "...ами ако Русия не признава Северна Ираландия и Шотландия за английски значи по тяхната логика и тя може да си плува спокойно в териториалните им води ! ..." ____________________________ Ами то никоя държава в света НЕ признава Северна Ирландия и Шотландия за английски. Те НЕ са английски, така или иначе, и никой не отрича този факт!

41

Анонимен

преди 2 години

и да е умряла британската империя, флотът им е в пъти по-силен от руския и ще ги размаже, да не се стига дотам, разбира се. не ги подценявайте, държат всички ключови морски пътища по земното кълбо, а съюзници са им най-силните държави. разбирам, че не ви се вярва, но руски флот не може да мръдне по-настрани от собствените си води, най-много до норвегия или япония да стигне; никакви войници не могат да припарят не ламанша, ами на запад от осло. на юг пък британците държат кипър и гибралтар.

40

англичаните със

преди 2 години

3--4 такива кораба ще им унищожат целия черноморски флот без въздушна подръжка -- това не са гимии а високотехнологични унищожители .....а не Пьотьр 1-ви егати и димилника и антиката гонеща и плашеща комарите....

39

Анонимен

преди 2 години

Русия и Китай в днешно време са най-големите агресори. Едните създават изкуствено построени рифове, другите направо заграбват полуострови, за да увеличат морски територии.Да повторим Черно море не е собствен заден двор на Русия!