29

Радев

преди 2 години

До Анонимен Ела да те боцна и на другото място .Обичаш си го това .Обичаш да те боцкат на различни места .

28

баце

преди 2 години

До ГаньоЗомба боцни си повече .

27

Анонимен

преди 2 години

"Мълчанието на агнетата" продължава.

26

Анонимен

преди 2 години

Продължават да надуват тия в интензивното, позлатената клинична пътека е така.

25

Анонимен

преди 2 години

*** е бабаит, но като му дойде до главата започва да реве като девица за... и че лекарите му са виновни. Такъв екземпляр трудно се среща другаде.

24

Анонимен

преди 2 години

Абе, че ще ни затворят пак е ясно. Ала не защото има истинска вълна от ковид, а защото на някой няма да му харесат изборните резултати. Ще видите, че затварянето ще съвпадне с периода, в който най-много хора са готови да излязат на улицата и да си търсят правата. Подготвят ни за лятото, защото ги е страх от изборите дето идват и за септември, защото Резидент не е сигурен в победата си. Ако не ми вярвате, вижте как пламна Шотландия точно когато поиска нов референдум.

23

Анонимен

преди 2 години

Като си стоиш по цял ден и тракаш на клавиатурата и си живуркаш с пенсийката, като нямаш други контакти е лесно да тръбиш, че няма вирус. Ако си сред тия дето ти изкарват пенсията, в рисковите групи или тези, които са го изкарали друго ще пишеш. Иначе така вкъщи по цял ден-вярно е, че го няма и се правиш на смел.

22

УчудЕна

преди 2 години

Ееее, ам'чи тез нови случай, случай ли са бе?!

21

Анонимен

преди 2 години

15, и аз ти дадох минус. Обърка ме. Сори. Давам ти плюс.

20

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите са най-големите пъзльовци. Навсякъде ги има, но в България са най-много в Европа на глава от населението. Не виждате ли корелацията: най-бедната страна в Европа и най-загубените хора. Има си връзка между тези неща.

19

Анонимен

преди 2 години

Бай Г.аньо, не позволявай някой да те боцка! Стигат ти ваксините от детството, които те спасява цял живот! Бъди мъж, не им давай да ти кзват какво да правиш. Сега Г.аньо, отиди до магазина да си вземеш двете кутии цигри за деня, два кренвирша за обяд и една малка водка за дезинфекция на устата. Бъди по-умен от тях!

18

Пловдивскьи Ливент

преди 2 години

Ухс, страшну йе, накъде отивъ тоя свят без Куронъ вирусът? Пъзети си, но ни утивъйти да съ ликувъти при нурмални лекъри, те шъ въ изликувът!

17

Анонимен

преди 2 години

Това ли са измислените бройки за днес... Не са верни. Летен грип е.

16

Анонимен

преди 2 години

До Ха-ха-ха! Глупостта не се лекува. Тя е до живот. Обикновено се придружава от асоциално пооведение и от пълна липса на емпатия.

15

Ха-ха-ха!

преди 2 години

Ето, че се оправяме без проблем вече втора година без маски и без ГМО ваксина. А маймуните нека се боцкат! Като почнат проблемите с ваксиналните усложнения, ще ги скъсам от бъзик.

14

До 15

преди 2 години

Съжалявам, че ти дадох минус :) В първия момент помислих, че ония хамавия, че всички ще се заразим, хахха :)

13

До 10

преди 2 години

То по време навълна не се прави ваксиниране, защото след това антиваксърите говорят глупости." Хем ваксиниран - хем болен" Ама не му идва на акъла, че трябва да минат поне 2-3 седмици за да е в безопасност.

12

Анонимен

преди 2 години

201 души са в интевзивни отдерения, те са важн.... майтап бе, не съм аз. След малко ще се включи ежедневния коментатор да осветли обществото кое е важно, кое няма никакво значение и кое е факт. Идва му свише тая информация.

11

До 3

преди 2 години

Ти гледай да не влезеш в болница заради Ковид, че от там трудно ще ме лепнеш с лопата, Г.аньо ! Ако оцелееш, ще ти отнеме 1-2 месеца да проходиш, Г.аньо! Сипи си сега една ракийка за дезинфекция

10

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента за апартамента. Ваксинирайте се празноглавци. Ако не заради вас, заради децата и възрастните. Май вие излязохте най-големите страхливци, а си правихте майтап с тия, които носят маски.