30

Анонимен

преди 3 години

Ето поредното потвърждение, че всичко е предварително проектирано вижда се и кой има интерес от подобна криза.

29

дедовия

преди 3 години

Има яд с ваксините: маркират само един белтък (днк или рнк). Ако този белтък се промени, ваксината спира да разпознава. До колкото ми е известно нашата българска ваксина макира цели 4 белтъка от различни части на вируса, т.е. много по-дълго ще действа. Да видим кога ще е готова.

28

Как?

преди 3 години

Нали бяха първенци по ваксиниране?Защо пак има скок и има ли смисъл да се боцкаме с нещо неясно какво,след като дайда йок?!

27

x

преди 3 години

Сигурен съм, че пандемията е за да намалят населението. Не толкова чрез директна смърт от вируса, той е с ниска смъртност. Но ваксините ще постигнат стерилитет и съответно няма да се възпроизвеждат хората, които са се ваксинирали. И това е добре, много народ станахме, 7 милиарда, голяма част от тях безполезна пасмина.

26

msmsmss

преди 3 години

До Анонимен 22 И като са ваксинирани с положителна проба, пак ще стоят в карантина нали? До тук с ваксинациите.

25

Израелец ваксър

преди 3 години

Опаааааааааа кво стана бе пиленца .Нещо много неудобни истини почнаха да излизат .Явно толкова е зле там ситуацията че евролибералните медии не могат да прикрият тези неудобни факти.Нали ваксинирахте 90% там бе.Най-лошото обаче предстои ,като почнат да капят наесен като круши ............................Ваксърчета трепепете ли ,въпросът сега е дали аз съм наред ?това вълнува всеки ваксър и се моли алцхаймера да го подмине .Така е да сте мислили преди боц,сега и да мислите..

24

111

преди 3 години

Имам приятели в Израел.Те казват, че заразените са ученици били на екскурзия в чужбина, а новината,че 1/3 от заразените са били ваксинирани е фалшива.

23

Анонимен

преди 3 години

Колко пъти да казвам че това не е обикновено вирусче и ваксини не му действат. Вируса Мутира веднага щом усети че се опитват да го убият. Ваксини срещу Биологично оръжие още никой не е измислил. Усилията трябва да се насочат към откриване на лекарства а не да ваксинират народа с недействащи ваксини. Някой знаели за ваксинираните какви ще са последствията ако пак се заразят. Дали тази ваксина няма да се обърне срещу тях. Някой дава ли си сметка колко народ ще уум..рат. Или това е целта.

22

Анонимен

преди 3 години

Повечето 2/3 заразени са неваксинирани, а от ваксинираните не се съобщава дали има тежко заболели. Говори се само за дали положителна проба. Толкова със спекулациите.

21

За плоскоглавите

преди 3 години

Понеже ковиваксърите не можете да обработвате информация... Нищо ново... Ето цитат от текста "една трета от заразените са били ваксинирани". Не спирам да се чудя как съществувате с толкова безпомощни мозъчета.

20

Анонимен

преди 3 години

Интересно антиваксърите четат ,както дявола чете евангелие. Плиткоумие и невежество. Ама то не е странно, като се има предвид етническата им принадлежност. То ще видим колко ще са у нас, като са само 10% ваксинирани.

19

Ако се ваксинират

преди 3 години

Със спутника, нищо чудно., че броя на болните им се увеличава и ще продължава да расте, както е в момента и в русия, където ваксинирани със спутника боледуват тежко и можеби умират но данните се укриват от оф.власти

18

Анонимен

преди 3 години

Ако Израел, които са ваксинирани имат 125 случая, колко ли ще имаме ние? Не е трудно да се предвиди

17

до 12

преди 3 години

Да. Но очеизвадно ти не можеш да смелиш дори едно заглавие. Очеизвадно не знаеш и български език. За граматика- да не говорим. Жокер- тиренцето в заглавието подзказва нещо. Да обясним "Израел отчете..., една трета, от които- ваксинирани". Айде марш сега да бачкаш за 1500лв.. После да не плачеш, че са малко. За неуките- толкова.

16

George

преди 3 години

Според мен броят заразени в Израел е много по-голям, отколкото е обявено. Също така се крият и многобройни смъртни случаи.

15

хня

преди 3 години

това вече е гротеска. Дупчете се, пък после много са заразените. Явно проблемът не е в премахване на вируса, а в контрол над населението.

14

Анонимен

преди 3 години

О, гледай ти! Една трета от заразените са били ваксинирани? Брей.. А един мyньо-ваксър вчера ме убеждаваше, че Пфайзер предпазвала от щама Делта. Ваксърска работа...

13

Анонимен

преди 3 години

къде сте бе специялисти,оня ден казвахте че спутник 5 неставала за нищо,аз пък сега ще ви кажа че американската нестава за нищо

12

Анонимен

преди 3 години

До 9 А ти прочете ли заглавието?

11

Анонимен

преди 3 години

Ти да видиш? Е нали са поголовно набодени, при това с безсмъртния Пфайзер!