8

Анонимен

преди 2 години

Не пипайте децата про-да-ж-ници долни!

7

Анонимен

преди 2 години

Силно препоръчително е да се набучат с химикали, всички хасматици на соцял. Така освен всичко друго, голяма вероятност има да се разтовари социалната система. Защото ще станат здрави като бикови.

6

Ваксиниран

преди 2 години

Ох , верно ли има толкоз *** народ. !

5

Анонимен

преди 2 години

Кво пък толкова им пречат децата с хронични заболявания, че искат да ги затрият?

4

До 1 a

преди 2 години

Писанието ти е признак за огромен ментален проблем, направи си тест за ковид, защото учените доказаха, че уврежда мозъкът . Аман от не компетентни , малообразовани и любители на конспирациите ни щожества !

3

House M.D.

преди 2 години

Неуважаеми другарю Малин Вълковски, нима не разбра, че колкото и да са ти платили да рекламираш ваксините, ние няма да се ваксинираме!!!

2

Швестер Велко

преди 2 години

До SМи той си е продал душата на дявола... Кво им пука за чужди деца!?

1

S

преди 2 години

Според него било добре?! Това не е одобрена ваксина, докторе!!! Това е експеримент! Ваксинирай твоите деца! Не давай категорични препоръки без основателни доказателства за ползи и вреди! Аман от платени разбирачи! Журналистите трябва да бъдат държани отговорни за разпространяване на едната гледна точка и подвеждане! Това е престъпление! Запознайте се с Нюрнбергския кодекс! Във Финландия в парламента съобщиха нещо много важно вчера. Следете! Идва Видов ден, слава Богу!