5

Анонимен

преди 2 години

Тоя нямал нищо общо с мйка му. Тия са по-нагли от очакваното.

4

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Има много...засмукани пари,ще плаща като поп на...адвокати,докато ги изхарчи и тогава ще го...оправдаят,ама каква ффайда;Пеефски без...пари,за нищо не става.

3

Помнещ

преди 2 години

Това подобие на " мъж",е по нагло и от Борисов! Амиии,такива хора са ни окупирали през последните години! Благодарение на " твърдият им електорат" и Благодарение на Милионите българи Не гласували с години!-:( И аз бях от Не гласувалите ! И след 12 г излязох и гласувах Против ГЕРБ и Борисов! И ето че гласът ми имаше значение! И Пак ще гласувам Против него и тях на тези предстоящи избори! Гласувай масово българино! Гласът ти е значим,колкото и да те убеждаваха 12 г в обратното!-:)

2

Време е за почивка

преди 2 години

Пеевски и Тиквата ще заминат на почивка в Куба, по-точно в американската част с китното име - Гуантанамо. И двамата ще излязат стройни като фиданки от там.

1

Анонимен

преди 2 години

Най-големите крадци и мошеници , винаги реват че са набедени и някой завистник ги топи. Пеевски да си покаже на някой американски съдия данъчната декларация само с опелчето вътре и освен удар с чукчето заради подигравката, ще получи и пет доживотни. То си мисли че като окрадоха завода в Ловеч, тотото, банката и какво ли още не, управлява галактиката.