20

Вери

преди 2 години

Гнома-прокурор по времето на Тошо-активист при възродителния процес, мая-с заваршена комсомолска школа в СССР, продължава да плещи като комсомолец за светлото бъдеще, нинова - дъщеря на комсомолски секретар-приватизира на техноимпекс, йончева дъщеря на шеф от ДС и рускиня, станишев син на шеф от ЦК на БКП и руска еврейка...харвардчета, рашкови, радев, узунов, малинов и т.н. отрочета на соца, ДС и терора. Честито българи, ние сме единствената държава, която хем е в ЕС, хем ни управляват ***.

19

Анонимен

преди 2 години

Какво са се разпенявили па тия предатели. Като вдигат шум какво си мислят че ще влезнат в парламата ли. Не няма да влезнат. Такива под...логи дето крепиха 4 години с памук тааците на дъртия комунист не ни трябват. Шкембе войвода ни набута със кошници от 1974 година за милиарди. Продаде паспорти за хияди евро а сега искат пак на 10 000 лв заплатки в парламата. Турците никога не са ни набутвали с милиарди дългове. По добре те да вземат власта и да ни изведат от безтегловноста в която сме 30 години

18

Българин

преди 2 години

Откакто Путин отиде в Анкара и се "загрижи" за българския "суверенитет", и руски и турски продажници запяха в един хор!А и така и не се разбра, агент "Иван" защо разтури коалицията преди изборите и взе да плаче за увеличение правата на Резилдента! Направи някоя друга сделка с оръжие и май му се услади!

17

Арменския поп

преди 2 години

Ало, " лъжепатриоти"!! Идете да протестирате пред " централата" на Цигулката в квартал " Левски" - Г!! Щото той е в основата на проблема!! Схващате ли бе тикви??

16

До 11

преди 2 години

Друго си е да изкараш бабикян и разтопения поп Дионисий. Заедно с десетина професионални протестъри нали? А да и да правиш вуду магии пред Александър Невски.

15

Анонимен

преди 2 години

Турция е на 153 място по свобода на словото, Русия 150-то, а България 112.Трябва да се ограничат секциите в страните, които са след България по свобода на словото.

14

ТЕЗИ

преди 2 години

да прочетат конституцията...а БОСИЛЕГРАД.. питам аз

13

Вери

преди 2 години

До Софрата Ние никога не сме били обединени. Преди 1944 г. се деляхме на русофили и русофобби, след 44 г. на *** и пострадалите от тях, след 89 г. се разделихме на сини и червени, като червените сами си спретнаха преврата и превърнаха политическата си власт в икономическа, и ни разделиха на мнооого богати олигарси и бедни работещи... сега децата и внуците на *** ни яхат като се представят за сини, анти и честни. Баси лъжата...Бойкикев от стар комунистически род - приближен на Доган,

12

За 7

преди 2 години

Нещо не си спомням да са гласували заедно с ДПС. Но за сметка на това пък си спомням кой направи правителство с ДПС, кой се целуваше с Доган и кой се молеше за баничка. Помня и кой предложи и назначи Пеевски за шеф на ДАНС.

11

Анонимен

преди 2 години

Мадамата в ляво пребива с тениска. Хищника 2, ахахахах Изобщо респект за цялата снимка!

10

смешници

преди 2 години

Изсипали са се служителите на Далаверко от СКАТ и някой друг дърт коч от мвро.Направо са за съжаление.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен По-добре да бият разни бабички дошли да гласуват за НС на България без да знаят български, от колкото доганя, агент на КГБ и Турция, да управлява България в тяхна полза...

8

Анонимен

преди 2 години

Руските *** защитават секциите в Турция: доказателство, че в България про-турските и про-руските предатели са едни и същи хора, които само се извръщат в зависимост от това коя от двете държави може да смачка България повече.

7

Анонимен

преди 2 години

Дано лъжепатриотите вземат по-малко гласове от сумата им предните избори, ама с колоси като Марешки това е сигурно!

6

Анонимен

преди 2 години

Така наречените патриотчета ,де заиграват с ДПС ,но до преди време гласуваха заедно в НС )

5

Анонимен

преди 2 години

Фармацевтичните патриоти са предатели

4

Софрата

преди 2 години

Стана време да се разделим..

3

баба мара

преди 2 години

национално предателство сте вие че 4 години не спряхте издаването на бълг документина турски граждани а даже ги продавахте

2

Анонимен

преди 2 години

Дано само пак не скачат да бият бабичките по границата!

1

Анонимен

преди 2 години

Така е прави са и всичко това благодарение на Чалгаря.