198

много важно

преди 2 години

Всъщност омразата произлиза от Русия. Сутрин до след обяд те мразят всички и всичко, след обяд, до сутринта, мразят себе си. Пък западняците си гледат кефа и не им дреме.

197

Анонимен

преди 2 години

Кой обича тия освободители, Финландия ли, Полша ли. и т.н., и т.н.

196

Анонимен

преди 2 години

Още от столетия тогавашните западни Британска/Френска Империи са се опитвали да завладеят руските природни богатства/ресурси. Оттам идва омразата им, т.е. алчност, то кво друго. И това продължава и до днес под разни форми.Русия - да, тя е Империя в наше време със своите интереси - логично. САЩ са най-съвременната/модерна Империя според мен, защото се месят навсякъде без да афишират официални териториални интереси. В този смисъл Рашката е по-изостанала.Китай e Rising Star, но това е друга тема.

195

Анонимен

преди 2 години

Дори и без причина, те пак ще си мразят Русия. Просто така, по навик. Омразата им не изненадва никого.

194

Анонимен

преди 2 години

Няма никакво значение защо трябва да се мрази Русия. Дори да няма причина, те ще си измислят хиляди причини и пак ще я мразят.

193

Анонимен

преди 2 години

До западняците Горкия русофил, руската пропаганда така ти е промила мозъка, че вече не знаеш кой си. Само за твое сведение, Русия не е станала каквато е като територия с миролюбивост. Детските приказки за "горките" руснаци, които са жертви, си ги разказвай на някое малко дете, коато си няма идея. Русия е била Империя, с всички съответни амбиции, политики и действия и може да се каже, че е последната останала страна с такъв тип попълзновения към други държави (да ги притежава И териториално).

192

Dtrumpp

преди 2 години

На тоя *** само тва му е в главата

191

от 203

преди 2 години

Още към "уверюрите":През 30-те германската икономика се финансира активно от US най-вече.В един момент тези заеми няма как да се изплащат повече, освен чрез война, т.е. грабежжж на останалите (вкл. евреите).Малко хора знаят, че Хенри Форд е "лауреат" на "Железен Кръст".Така, че да виним едни, а да оправдавеме други, не е резонно. Пуста аллчност...

190

Анонимен

преди 2 години

Забележете как започва да се обръща палачинката и Путин от 2 дни е лбимец на либералните медии. Путин - героя, който въведе (първи в света) насилственото чипиране на овцете си.

189

Само да допълня

преди 2 години

196, да, 01.09.1939 е официалната дата.Немците нахлуват в Полша от запад а чичко Сталин след 2 седмици от изток.И още "прелюдии/увертюри" - СССР окупират северна Буковина преди това, с което късат нервите на Х-р (не е договаряно от Молoтов-Рибентроп). Присъединяването/окупирането на прибалтийските страни - отделно (това договорено).На изток : Японската инвазия в Китай през 37-***, зверствата им в Нанкин.

188

Анонимен

преди 2 години

Минаха 80 години и положението пак е същото, в изходна позиция, каквото беше преди 80г.

187

западняците

преди 2 години

Преди 80 години мразеха Съветският съюз, той се разпадна, сега пък мразят Русия. Нищо ново под слънцето. Когато и да е, все ще мразят Русия, просто така, защото трябва да мразят някого.

186

Анонимен

преди 2 години

80 г. след нацисткото нашествие в СССР, Путин предаде народа си и след срещата с Байдън (непосредствено след това, за да няма съмнение кой командва) започна насилственото чипиране в Русия. Втората свтовна не е свършила и новата нацистка атака е налице, който има очи да вижда.

185

Jul Brown

преди 2 години

Спрете за тая газ да пишете. Ако свърши, ще отключат новите технологии известни от преди 50 години поне, а и усъвършенствани. И пак ще ни контролират. Няма значение кои. Aко може сами да се справим, щяхме да сме.

184

Путин пропуска БГ

преди 2 години

Поради причината, че българските политици с изключение на много малко ама и те са безгласни букви като цяло са от шайката на Симеон 2 - който е синоним на позор за РФ и СССР, защото не са му видели сметката и защото считат и знаят, че е мъртва и че дори не е равностойна в ЕС, а просто седалището на Третия райх или каквото е останало от него!

183

Да ама не ...

преди 2 години

"Поляци" атакуват немско радио и Третия райх крещи :Нападнати сме ..."Поляците са преоблечени ССовци ама ....Казвал съм ти го : Истината за един мъж може да го убие, истината за една жена може да я съживи ...

182

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен __185__ВСВ ЗАПОЧВА НА 01.09.1939 С НАПАДЕНИЕ НА ГЕРМАНИЯ НАД ПОЛША СЛЕД ИНСЦЕНИРАН ГРАНИЧЕН ИНЦИДЕНТ. ДРУГОТО -ИТАЛ. АГРЕСИЯ В АБИСИНИЯ(ЕТИОПИЯ)36г,РАЗГРОМЯВАНЕТО НА РЕПУБЛ. ИСПАНИЯ 36-39г, МЮНХЕНСКОТО ОМИРОТВОРЯВАНЕ38г, ОКУПИРАНЕТО НА ЧЕШКА СИЛЕЗИЯ и АНШЛУСЪТ НА АВСТРИЯ СА САМО УВЕРТЮРА КЪМ ВСВ. А ВСВ СВЪРШВА НА 01.09.1945г, КОГАТО КВАНТУНСКАТА АРМИЯ (ЯПОНИЯ) КАПИТУЛИРА ПРЕД ОБЕДИНЕНИТЕ УСИЛИЯ НА USA и СССР. ЗАТОВА И ПУТИН СЕ ОБРЪЩА КЪМ СЪЮЗНИЦИТЕ USA, GB и FRANCE КАТО ПРОПУСКА БЪЛГ

181

Анонимен

преди 2 години

И нито дума/оценка за "приноса" на тогавашния сталински СССР за разпалването на ВСВ.Ах,ах, жертви били...с 24 000 танка и 12 000 самолета (повече от всички други страни взети заедно) и нам колко си милионна армия.

180

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 193 Забележителното в разбирането на историята на русофилите е, че то по нищо не се различава с това на руската историография. Странно, прип положение, че става дума за хора, родени в България и съоветно от които се очаква да имат някакво самостоятелно разбиране, базирано най-вече на националните идеали и интереси. Хехе. Жалка картинка сте.

179

Анонимен

преди 2 години

До Българин __176__РУСНАЦИТЕ НАРИЧАТ ОТЕЧЕСТВЕНА ВОЙНА И ТАЗИ С НАПОЛЕОН ОТ 1812г. А ОТ НАБУТВАНЕТО В "ПОБЕДЕНИ" ОТ СТАЛИН СЛЕД ВСВ БЪЛГАРИЯ СЕГА НЕ ГРАНИЧИ С ГЪРЦИЯ ПО СЕВЕРНИТЕ СКЛОНОВЕ НА РОДОПИТЕ. ИСТОРИЯТА Е ПО СЛОЖНА ОТ ОПРОСТЕНЧЕСКОТО ВИ РАЗБИРАНЕ. ПРЕЗ ВСВ ВЕПРЕКИ, ЧЕ ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ НЕ ИЗПРАЩА СРЕЩУ СССР НИТО ВОЙНИК, ОБЯВЯВА НА СЪЮЗНИЦИТЕ GB и USA ВОЙНА, ВИЦЪТ ЗА КОЯТО БЕШЕ, ЧЕ БИЛИ УЖАСЕНИ ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕЛИ КЪДЕ СЕ НАМИРАМЕ.