37

Анонимен

преди 2 години

ае нема нужда...

36

Анонимен

преди 2 години

А за 78те ваксинирани деца в САЩ, които направиха възпаление на сърцето (това бе израза, който използваха лекарите) какво мислят нашинките? CNN интервю от миналата седмица. И не ми минавайте с номера, ама то %но не е много, защото кой нормален родител ще подложи детето си на нещо, което може да му причини увреждания? Разбирам, ако децата са зле и имат някакви сериозни проблеми да искате да ги ваксинирате с експериментално препаратче, но здравите защо?

35

Истината

преди 2 години

Борисов е комунист!

34

Анонимен

преди 2 години

Нашите корумпирани докторя ЕС им плащат да плашат народа ,но май им излязоха криви сметките ,видяхте герба няма и вирус няма )

33

Анонимен

преди 2 години

До РеалистВиждам, че живееш още в края на 20-и век. Отдавна сме в 21-и. Чипирани хора има от няколко години и никой не го крие, но това, че ти не знаеш си е твой проблем и не означава, че е фантастика. Пиши в гугъл "чипиране Швеция" и започвай да четеш. Относно намаляването на населението също не се крие, че е цел на елита. Пиши пак в гугъл "скрижалите на Джорджия" и започвай да четеш. След като се научиш да четеш, а не само да пишеш и да гледаш телевизия може да заповядаш пак да коментираме...

32

Анонимен

преди 2 години

До До НеКелешче, антиваксър съм само в болната ти глава! И да, моят разум е здрав, с деца НЕ СЕ ЕКСПЕРИМЕНТИРА! Всеки, който не мисли така е психопат!

31

Анонимен

преди 2 години

Още ли се чудите защо Ботевградския дофтор е изял винкело. Никой не яде кютек без повод.

30

Анонимен

преди 2 години

Докато не видя тиквата крадлива как ритуално се ваксинира на площада, а около него танцуват шехерезада, кърджалийката и деситу, по бански и с гердан от суджуци като хавайки, и унуките с забодени спринцовки, аз на крадливи докторя и ковид психари не вярвам.

29

До Не

преди 2 години

Твоят разум ли е от здравите бе антиваксърски кухавел? Разпрахте се да квичите за чуждите деца! Айде си гледайте жалкия живот и си приберете ръцете от клавиатурата по тази тема! Никой не ви кара насила, но не ви и иска мнението!

28

До 43

преди 2 години

И кой коментар включва изброеното от вас? Посочете ми поне един, че съм го пропуснал!

27

Бау

преди 2 години

Най-смешнато е когато *** си мисли, че само той единствен обича деца :D Всички други се стремят да ги осакатят или убият. :D

26

185см само мускули

преди 2 години

дано повече дебели се ваксинират, не знам що ама като видя дебел, особено жена и всичко в стомаха ми се обръща...

25

Реалист

преди 2 години

Виждам,коментиращите тук гледат много телевизия и филми фантастика .Чипове,експерименти,безплодие ,глобални спекулации и намаляване на населението,нов световен ред....Пропуснах ли нещо?:):):):):):)

24

Юдею-Семитите

преди 2 години

взеха решение за Финално Решение за Бялата Раса!

23

Коприва

преди 2 години

И на базата на какво решиха, че може? Тестват колко са откачалките, дето ще жертват децата си в медицински експеримент за болест, от която децата не са застрашени? И защо? - За да "предпазят" всички останали. Възрастните са ни ценни с опита и мъдростта си, но има по-добри начини да бъдат опазени от този да се осакатяват деца и млади хора, които са бъдещето.

22

Анонимен

преди 2 години

Аз пък ще ви кажа, че си чистят старите ваксини. В североизтока ваксинираха мъж с ваксина от 2011г. Със срок на годност 2021. Ковид винаги е имало, истерия не винаги. Говорим за деца...Кошмар.

21

Не!

преди 2 години

До ГостНяма да е затвор, а брадва, до съд няма да стигнат!

20

ВЪПРОС

преди 2 години

Ваксините са за лица над 18 години .Искам първо Борисов да си ваксинира внуците .

19

Не!

преди 2 години

Наистина се моля ваксинираните да не подложат на този експеримент дечицата си. Но за съжаление мнозинството от тях са заслепени и са загубили здравия си разум. Обезумели от страх ще си бастисат децата...

18

Бау

преди 2 години

Край, убиха децата! :D